لواشک گوجه سبز خانگی؛ سرشار از طعم و لذت

  • توسط: admin


لواشک یکی از تنقلات محبوب خصوصاً در بین کودکان و نوجوانان است که از آبمیوه، نمک و شکر تهیه می‌شود. لواشک گوجه سبز یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌ها است که طعم شیرین و ترشی فوق‌العاده‌ای دارد. برای تهیه آن، ابتدا گوجه سبز‌ها را شسته و شاخه‌های کوچک آن‌ها را جدا کرده، سپس آنها را درون قابلمه با کمی نمک قرار داده و آن را با حرارت کم به پخته شدن می‌گذاریم. بعد از پخته شدن، محتوای لواشک را همزنی و مزه دلخواه نمک و شکر را اضافه کرده، سپس آن را روی سینی‌های پوشیده شده با سلفون می‌ریزیم و زیر نور آفتاب به مدت ۱-۲ روز قرار می‌دهیم تا خشک شود. فواید تهیه لواشک خانگی از این قرار است که بدون مواد افزودنی و با استفاده از میوه‌های طبیعی تهیه شده و بهداشتی‌تر و خوشمزه‌تر از نسخه‌های خریدی است. حتما امتحان کنید و لذت ببرید!

لواشک، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین تنقلات محبوب خصوصا در بین کودکان و نوجوانان است که تنوع بسیار زیادی در طعم و مزه‌های آن وجود دارد.تقریبا می‌توان گفت شما با هر نوع میوه‌ای که مورد علاقه و‌ ذائقه‌تان است می‌توانید لواشک تهیه کنید. لواشک گوجه سبز جز یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌ها در دسته‌بندی لواشک‌های ترش قرار دارد.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه لواشک گوجه‌ سبز را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه لواشک گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این لواشک ۱-۲ روز است.با هر مقدار موادی که در دسترس دارید می‌توانید لواشک گوجه سبز تهیه کنید. درجه سختی تهیه این لواشک در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه لواشک گوجه سبز:گوجه سبز۱ کیلوگرمنمک و شکربه مقدار دلخواهآب۱/۲ پیمانه (در صورت نیاز)مرحله اول: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبز‌ها را بشویید و شاخه‌های کوچک آن‌ها را جدا سازید.گوجه سبزهای شسته شده را درون صافی یا آبکش قرار دهید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.اگر گوجه سبزی مشاهده کردید که لکه‌های قهوه‌ای دارد آن را از سایر گوجه سبزها جدا سازید تا در نهایت لواشک گوجه سبز خوش‌ طعمی داشته باشید.مرحله دوم: پخت لواشکگوجه سبزهای شسته شده را درون قابلمه‌ی مناسبی بریزید.مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.منتظر بمانید تا آب میوه کم‌کم خارج شود و گوجه‌ سبزهایتان به آرامی بپزند.۱-۲ ساعتی باید زمان دهید با حرارت کم گوجه سبزها پخته شوند تا کاملا له شوند و بافت خود را از دست دهند.اگر در زمان پخت متوجه شدید که آب درون قابلمه تبخیر شده برای جلوگیری از ته گرفتن محتویات لواشک مقدار کمی آب به قابلمه اضافه کنید.مرحله سوم: تنظیم چاشنی لواشکدر این مرحله مقداری از محتوای لواشک را بچشید.مطابق ذائقتان به آن نمک و در صورت دلخواه شکر اضافه کنید.محتوای لواشک را به هم زنید تا دانه‌های نمک و شکر در آن حل شود.مرحله چهارم: صاف کردن محتوای لواشکپس از پخته شدن حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا محتوای لواشک شما خنک شود.حال باید گوجه سبزهای له و‌ پخته شده را از صافی رد کنید تا هسته و پوست میوه از محتوای گوشتی میوه جدا شود.برای این کار بهتر است از صافی با دانه‌های نسبتا درشت استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبزمرحله پنجم: آماده سازی سینیسینی‌هایی با ابعاد مناسب تهیه کنید. ته سینی را با سلفون بپوشانید، از مایه لواشک روی سلفون بریزید و با پشت قاشق سطح لواشک را صاف کنید.توجه داشته باشید که برای سریع‌تر خشک شدن لواشک بهتر است لواشک را ضخیم پهن نکنید.تمام محتوای لواشکتان را به همین ترتیب روی سینی پهن کنید.سینی‌های حاوی لواشک را پشت پنجره زیر نور آفتاب گذارید.ممکن است ۱-۲ روزی زمان ببرد تا لواشک‌های شما کاملا خشک شوند.دقت کنید که مدت زمان خشک شدن لواشک‌ها با توجه به میزان ضخامت لواشک و قدرت نور آفتاب ممکن است کمتر یا بیشتر از زمان اعلام شده باشد.پس مدیریت این مرحله با شماست توجه داشته باشد که حتما لواشک‌ها خشک شده باشند.در صورتی که لواشک شما کمی مرطوب باشد طی چند روز‌ کپک می‌زند و بوی ترشیدگی به خود می‌گیرد.نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک گوجه سبزدر تهیه لواشک گوجه سبز به سه نکته مهم زیر توجه کنید:در تهیه این لواشک از سایر میوه‌های دلخواهتان مانند زرشک، سیب، هلو، آلو زرد، آلو سیاه یا شلیل می‌توانید استفاده کنید. قطعا استفاده از هر میوه یا میزان آن در طعم لواشک شما تاثیرگذار است.می‌توانید پس از جدا کردن هسته‌های گوجه سبز محتوای لواشک را در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا کاملا یک‌دست و یک‌نواخت شود.در تهیه این لواشک بهتر است از میوه‌های مرغوب، رسیده و سالم استفاده کنید؛ زیرا در طعم نهایی لواشک شما بسیار تاثیرگذار است.تهیه انواع لواشک به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست، بی‌شک مصرف این چنین لواشک‌های خانگی که بدون اضافه کردن هیچ گونه مواد افزودنی یا مواد نگهدارنده، در بهداشتی‌ترین حالت ممکن و با مرغوب‌ترین میوه‌ها تهیه می‌شود نه تنها ضرر و زیانی برای شما و کودکانتان ندارد؛ بلکه از خواص میوه شما را بهرمند می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک آلوامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی و تهیه محصولات ارگانیک به صورت خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش فوق این لواشک بسیار خوشمزه را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید