رمز تهیه قاطی پلوی کنگر؛ طعم بی‌مانند بهار

  • توسط: admin


قاطی پلو یکی از غذاهای محبوب در فصول سرد سال می‌باشد که با ترکیب متنوعی از سبزیجات، گوشت و برنج تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه در ایران شناخته شده و طرز تهیه آن متنوع می‌باشد. تهیه قاطی پلو کنگر نیز یکی از نسخه‌های محبوب این غذا است که با استفاده از موادی همچون عدس، برنج، تخم‌شوید، گوشت چرخ‌کرده، پیاز و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود.

مراحل تهیه این غذا از شستن و خیس‌کردن برنج و عدس، تهیه کوفته‌های گوشت کرده با پیاز و ادویه‌های مورد نیاز، سرخ کردن و اضافه کردن کنگر خرد شده و سایر مواد به تفت دادن سبزیجات و اضافه کردن رب گوجه فرنگی و در آخر اضافه کردن برنج و عدس پخته شده است.

قاطی پلو کنگر می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه در وعده‌های نهار و شام مناسب باشد و با عطر و طعم خوشایندش، سلیقه‌ی همه را جلب کند. امیدوارم با دنبال کردن این مراحل ساده، بتوانید یک قاطی پلو کنگر خوشمزه و شاداب تهیه کنید و لذت ببرید.

قاطی پلو از جمله غذاهای پرطرفدار است که در هر فصل با استفاده از سبزیجات متنوع آن فصل تهیه می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ قصد داریم طرز تهیه قاطی پلو کنگر را آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه قاطی پلو کنگر:عدسنصف پیمانهبرنج۲ پیمانههویج۲ عددکنگر۱۰۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریروغن یا کره۳ قاشق غذاخوریگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددنمک، زردچوبه و ادویه پلوییبه میزان لازمروغن سرخ کردنیبه میزان لازممراحل تهیه قاطی پلوی کنگردر این بخش طرز تهیه قاطی پلوی کنگر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است:مرحله اول: خیساندن برنج و عدسابتدا برنج را شسته و با مقداری نمک و آب خیس کنید. عدس را نیز به مدت دو ساعت خیس کنید و در این مدت آب آن را عوض کرده و مقداری نمک بریزید.مرحله دوم: افزودن پیاز رنده شده به گوشت چرخ کردهدر این مرحله یک پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.مرحله سوم: کوفته‌ها را سرخ کنیدمواد را خوب ورز داده و به صورت کوفته‌های ریز در مقداری روغن سرخ کنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کنگر قیمهمرحله سوم: تفت دادن پیاز و کنگر خرد شدهکنگرها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس پوست هویج‌ها را گرفته و آن را هم نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن پیاز خرد شده را تفت دهید و به آن مقداری نمک، ادویه و زردچوبه اضافه کنید تا سرخ شود.پس از گرفته شدن خامی ادویه‌ها، هویج و کنگر خرد شده را نیز به آن افزوده و تفت دهید. در ادامه رب‌گوجه را به کنگر در حال تفت خوردن اضافه کنید.مرحله چهارم: برنج و عدس را به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل قابلمه بریزیدقابلمه‌ای مناسب انتخاب کرده، برنج خیسانده را به همراه عدس پخته شده و سبزیجات تفت داده شده داخل آن مخلوط کنید. مقداری آب، نمک، روغن به برنج افزوده و بگذارید آب برنج کشیده شده و برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج می‌توانید قاطی پلوی کنگر را با گوشت قلقلی سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلو با سبزیجاتدر این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه قاطی پلوی کنگر را آموزش دادیم که می‌توانید با کنگر تازه در این فصل به سادگی تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید