راهنمای تهیه سوپ نخود: گام به گام به روش خوشمزه و انرژی زا

  • توسط: admin


سوپ نخود یک پیش‌غذای خوشمزه و سبک است که بیشتر به عنوان یک غذای گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سوپ از موادی مانند نخود، سبزیجات مختلف، رب‌گوجه، رزماری و بو تهیه می‌شود و با مزه‌های مختلف و جذابیت خواص غذایی زیادی دارد.

برای تهیه سوپ نخود ابتدا باید نخود را بخیسانیم و سپس سبزیجات را تفت دهیم. سپس نخود را به سبزیجات اضافه کرده و آب سبزیجات را به تدریج به آن افزوده و جوش بخورانیم. هنگام تهیه سوپ باید به تنظیم مواد و زمان پخت دقت کنیم تا سوپ خوشمزه و خوبی بدست آید.

همچنین، می‌توان از کنسرو نخود به جای نخود خشک هم استفاده کرد اما اگر از نخود خشک استفاده می‌کنید بهتر است آن را از قبل خیس کرده و با دقت بپزید.

سوپ نخود یک گزینه عالی برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک غذای اصلی یا حتی پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.

سوپ نخود یکی از انواع سوپ‌ها است که بسیار ساده درست می‌شود اما علی‌رغم این سادگی بسیار خوشمزه است. سوپ نخود خواص بسیاری دارد و می‌تواند به عنوان یک پیش غذای سبک یا به عنوان وعده شام در نظر گرفته شود.در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه سوپ نخود همراه شما هستیم.مواد لازم جهت تهیه سوپ نخود:نخود۳۰۰ گرمآب سبزیجات۱/۵ لیتربرگ بو۲ عددهویج۱ عددپیاز۱ عددتره فرنگی۱ عددرزماری۱ شاخهروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار کافیمراحل تهیه سوپ نخودمراحل تهیه سوپ نخود به شرح زیر است:مرحله اول: خیساندن نخودقبل از انجام هر کاری باید نخود را در آب گرم به مدت چهار ساعت بگذاریم تا خیس بخورد. برای سرعت کار بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهید. اما اگر وقت کافی ندارید می‌توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجاتبرای شروع تره ‎فرنگی، هویج و پیاز سفید را نگینی خرد می‌کنیم و بعد روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی ریخته و هویج و تره فرنگی و پیاز سفید را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک شوند.مرحله سوم: اضافه کردن نخود و آب سبزیجاتسپس نخود آبگوشتی یا نخودهای کنسروی را آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم تا گرم شوند و بعد کمی آب سبزیجات را درون قابلمه می‌ریزیم تا جوش بخورد.نکته: آب سبزیجات را باید کم کم اضافه ‎کنید. یعنی تا وقتی که به پخت دلخواه شما برسد آب سبزیجات را به تدریج افزوده و اجازه دهید تا جوش بیاید و بپزد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس فرانسویمرحله چهارم: افزودن رب، برگ بو و رزماریدر مرحله بعدی رب را با مقداری از آب سبزیجات مخلوط می‌کنیم، سپس به سوپ اضافه می‌کنیم. بعد از آن نوبت افزودن برگ بو و رزماری به مواد است.مرحله پنجم: تست چاشنی‌هادر نهایت فلفل و نمک را به اندازه دلخواه‎ به سوپ اضافه می‌کنیم. اگر هنوز نخود یا سبزیجات سوپ نپخته است می‌توانید باز هم آب سبزیجات اضافه کنید. نوش جان!نکات و فوت و فن‌های تهیه سوپ نخوددر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سوپ نخود اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای اینکه سوپ شکل بهتری داشته باشد می‌توانید با کمک یک بلندر همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مایع خامه‌ای شکل یکدستی به شما بدهد.بهتر است خودتان نخود را از قبل خیس کرده و در این سوپ استفاده کنید. اما اگر از نخود کنسروی هم استفاده کردید توجه داشته باشید که مدت زمان پخت آن در این سوپ حدود نیم ساعت است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلغور گندم با عدس و شیردر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه سوپ نخود همراه شما بودیم. اگر این پیش غذای لذیذ را با این دستور پخت درست کردید از تجربه خودتان هم برای ما بگویید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید