سریع و خوشمزه: دستور تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی برای افزایش انرژی

  • توسط: admin


سوپ مرغ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توانید تهیه کنید. این سوپ با استفاده از مرغ، پیاز، هویج، گوجه فرنگی و رشته‌های فرنگی تهیه می‌شود و با ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بهتر و خوشمزه تر می‌شود. برای تهیه این سوپ، ابتدا مرغ را بجوشانید و سپس آن را بشویید و برش دهید. پس از آن پیاز و هویج را تفت دهید و گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. سپس رشته‌های فرنگی، مرغ و هویج را به سوپ اضافه کرده و بگذارید تا بپزند. در انتها، با اضافه کردن جعفری ترازو سوپ و آب لیمو آن را تنظیم کرده و می‌توانید این سوپ را با نان تازه یا سیرت آن پخته سرو کنید. این سوپ مناسب برای هوا و فصل سرد است و می‌تواند یکی از گرم‌کننده‌های عالی در این فصل باشد.

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ‌های پرطرف‌دار و بسیار خوشمزه که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این سوپ در دسته‌بندی سوپ‌های بین‌المللی قرار دارد. با مواد ا‌ولیه ساده و در دسترسی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. رشته‌فرنگی یا همان ورمیشل رشته‌های نازکی از جنس ماکارونی است که رنگ و لعاب خوبی به سوپ شما می‌دهد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ تهیه سوپ مرغ با رشته فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که برای خوشمزه‌تر شدن این سوپ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و رشته‌فرنگیسینه مرغ ۱ عددپیاز ۱ عددهویج ۲ عددگوجه فرنگی ۲ عددرشته فرنگی ۱۵۰ گرمروغن مایع به مقدار لازمرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوریجعفری تازه ۱ پیمانهنمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواهلیموترش ۱ عددطرز تهیه سوپ مرغ با رشته فرنگی مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این سوپ ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر استبه راحتی با جمع و ضرب ساده می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این سوپ خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سوپ در دسته‌بندی آسان قرار دارد. مرحله اول: آماده سازی مرغدرون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد سپس مرغ شسته شده را درون قابلمه آب جوش بگذارید و ۷-۹ دقیقه زمان دهید تا مرغ در آب بجوشد.با این کار میزان زیادی از هورمون‌های مرغ گرفته و بوی زهم آن از بین می‌رود.پس از گذشت زمان اعلام شده مرغ را از آب جوش خارج کنید و با مقداری آب بشویید. مرحله دوم: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید.آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید، ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند. مرحله سوم: آماده سازی گوجه فرنگیگوجه فرنگی‌ها را بشویید و درون میکسر، غذاساز یا خردکن بریزید.چند پالس بزنید تا گوجه‌فرنگی‌هایتان پوره و له شوند.پوره گوجه را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خیار به صورت خامه‌ایمرحله چهارم: افزودن ادویه‌هازردچوبه و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند.در همین مرحله پوره گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. مرحله پنجم: افزودن و پخت مرغمرغ را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.۲-۳ پیمانه آب جوش نیز به قابلمه بیفزایید.حرارت را زیاد کنید تا محتوای سوپ شما به نقطه جوش رسد.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد و نرم شود.پس از گذشت زمان اعلام شده مرغ را از سوپ خارج کنید و مرغ را با چنگال ریش‌ریش کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی مرحله ششم: افزودن هویج، مرغ ریش‌ریش و رشته فرنگیهویج را بشویید و پوست بگیرید.هویج‌ها را با کمک رنده، رنده کنید و به محتوای سوپ اضافه کنید.مرغ ریش ریش را نیز در این مرحله به سوپ بیفزایید.در همین مرحله رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.۸-۱۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا هویج‌ها بپزند و‌نرم شوند. مرحله هفتم: افزودن جعفری و آبلیموجعفری تازه را ساطوری خرد کنید و به محتوای سوپ اضافه کنید.آب لیمو و مقداری نمک نیز به سوپ اضافه کنید.در این مرحله درب قابلمه را نبندید؛ چون جعفری تیره می‌شود.کمی صبر کنید تا سوپ به غلظت مناسب رسد.سوپ مرغ و رشته فرنگی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق  روش بالا این سوپ جذاب را تهیه و میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید