تازه پخته ترین آش شولی با طعم خاص کاشان در مهمانیها
آش یکی از غذاهای محبوب و مقوی در فرهنگ ایرانی است که از این نوع غذاهایی است که در تمام فصول سال میتوان آن را سرو کرد. در این روزها زیادی کسل شدهاید از طعم های تکراری غذاهای روزانه خود و دنبال چیزی خاص تر هستید؟ آش شولی کاشان یکی از انواع آش های خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن بسیار ساده و غنی از انواع مواد غذایی مختلف است.
در این آش از مواد اصلی مانند چغندر، عدس، پیاز، نعنا، آرد، نمک و فلفل استفاده میشود که ترکیب این مواد باعث می شود که طعم و ارزش غذایی آن افزایش یابد. آش شولی کاشان علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، دارای خواص مفیدی برای بدن نیز است. این آش باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی میشود.
با طرز تهیه یاد شده می توانید در کنار خانواده و دوستانتان این آش مقوی را لذت ببرید و لحظات شادی را به اشتراک بگذارید. این غذای سنتی ایرانی از طرز تهیه و مواد اولیه ساده ای برخوردار است که می توانید آن را به سرعت درست کنید و از طعم و ارزش غذایی آن لذت ببرید.
آش یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد. در بین بسیاری از اقوام ایرانی آشهای محلی مختص به یک منطقه طبخ میشود که بسیار لذیذ هستند. بد نیست به جای طعمهای تکراری آشهای متداول، یک آش جدید را تجربه کنید که جزو غذاهای بسیار مقوی به شمار میرود و برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی عالی است. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه آش شولی کاشان همراه شما هستیم.برای تهیه آش شولی کاشان به این مواد نیاز داریم.مواد لازم برای آش شولیچغندر ۲عددبزرگسبزی آش شامل یک و نیم کیلوپیاز ۳ عددنعناخشک ۲ قاشق غذاخوریآرد یک و نیم لیوانعدس ۱ لیواننمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازمسرکه به میزان دلخواهمراحل پخت آش شولی کاشانحالا که مواد آش شولی را آماده کردیم می توانیم شروع به پخت آن کنیم.مرحله اول: پختن چغندر عدس و سبزیروی یک تخته چغندرهای شسته شده را خرد کرده و درون آب میریزیم و میگذاریم تا بپزد. چغندر باید به مرحله نیم پخت برسد. بعد از آن عدس و سبزی را به آن اضافه میکنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش عدس به روش خانگیمرحله دوم: سرخ کردن پیازتا آش ما در حال پختن است پیازها را خلالی خرد کرده و درون تابه کمی روغن ریخته و میگذاریم پیازها طلایی و سبک شوند. بعد به آن زردچوبه اضافه میکنیم و سپس آن را به قابلمه آش میافزاییم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گندم یزدی خوشمزهمرحله سوم: آماده کردن آرددر این مرحله یک و نیم لیوان آرد را با ۵ لیوان آب مخلوط کرده و به آش در حال پخت اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم تا گلولههای آرد باز شوند. سپس ۴ لیوان دیگر آب به آش اضافه میکنیم. مرحله چهارم: پخت آشکمی دیگر آش را هم میزنیم و وقتی مطمئن شدیم که گلولههای آرد کاملا باز شده اند اجازه میدهیم تا آش ما به مدت یک ساعت و نیم بپزد. بعد از آن نمک و فلفل را اضافه میکنیم. برای تزئین این آش از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده میکنیم و برای سرو کردن آن از سرکه به اندازه دلخواه روی آش میریزیم. نوش جاننکته: این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است. اگر میخواهید برای تعداد بیشتری آش درست کنید میتوانید به نسبت مواد لازم را بیشتر کنید.میتوانید به جای سرکه از آب انار هم استفاده کنید.
- برچسب ها: