نکته‌ای جذاب برای آموزش تهیه ساندویچ مونت کریستو فرانسوی به سبک خوشمزه

  • توسط: admin


ساندویچ مونت کریستو یا مونته کریستو یکی از ساندویچ‌های محبوب و خوشمزه فرانسوی است که از ژامبون و پنیر تهیه می‌شود. این ساندویچ در زمان کمی آماده می‌شود و مناسب برای وعده‌های شتاب‌زده یا لذیذی است. برای تهیه آن، نان تست را با پنیر گودا و ژامبون لایه‌بندی کرده، سس مایونز یا خردل بریزید و ساندویچ را فشرده کنید. سپس مایه تخم‌مرغی را آماده کرده و ساندویچ را در آن محکم کنید و در تابه سرخ کنید تا سرخ و طلایی شود. با این روش ساده و آسان، می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را تهیه کرده و لذت ببرید. امیدوارم این مطلب برای علاقه‌مندان به خوراکی‌های فرانسوی مفید و جذاب باشد.

ساندویچ مونت کریستو یا مونته کریستو یکی از مشهورترین و معروف‌ترین ساندویچ‌های فرانسوی خوشمزه و لذیذی است که با انواع ژامبون درست می‌شود.  این ساندویچ شباهت زیادی به فرنچ تست‌ها دارد با این تفاوت که در این ساندویچ از انواع ژامبون و پنیر استفاده می‌شود.  ساندویچ مونت کریستو در زمان کوتاهی و به سرعت آماده می‌شود پس اگر در یک روز شلوغ کاری به فکر خوردن یک غذای خوشمزه و سریع هستید از امتحان کردن این ساندویچ غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه‌ ساندویچ مونت کریستو را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه و خوشمزه‌تر شدن این ساندویچ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مونت کریستو ژامبون۲۰۰ گرمنان تست ۶-۸ عدد پنیر گودا ۲۰۰ گرمسس مایونز ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به مقدار دلخواه کره ۴ قاشق غذاخوری شیر ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه ساندویچ مونت کریستومدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این ساندویچ ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این ساندویچ در دسته‌بندی آسان قرار دارد.پبیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ با سس خردل؛ ساده و خوشمزهمرحله اول: آماده سازی ساندویچبرای تهیه هر ساندویچ ابتدا یک برش از نان تست را در ظرف بگذارید. مقداری پنیر گودا رنده شده یا یک ورقه پنیر گودا روی نان گذارید. مقداری سس مایونز یا سس خردل روی ژامبون زنید و در تمام قسمت‌های ژامبون سس را پخش کنید.ورقه ژامبون دیگری روی سس بگذارید.مجدد مقداری پنیر گودا روی ژامبون بریزید.در آخر یک نان تست روی پنیر گدا قرار دهید. (این کار را مجدد تکرار کنید تا در نهایت ساندویچی با سه تا چهار لایه نان داشته باشید)بدین صورت که برای حجیم‌تر شدن ساندویچ روی نان لایه آخر کمی پنیر بزنید.یک ورق ژامبون روی پنیر قرار دهید.روی ژامبون مقداری سس بزنید.مجدد یک ورق ژامبون روی سس‌ها بگذارید کمی پنیر و نان سوم را روی ساندویچ تان قرار دهید.هر دو ساندویچ را به همین ترتیب بپیچید و آماده کنید.مرحله دوم: پرس کردن ساندویچظرف نسبتاً سنگینی روی ساندویچ قرار دهید تا سنگینی ظرف به لایه‌های ساندویچ فشار وارد کند و ساندویچ فشرده شود.کمی زمان دهید تا این وزن موجب فشرده شدن لایه‌های ساندویچ و به هم چسبیدن آن‌ها شود.در این بازه زمانی برای سرعت بخشیدن به روند تهیه ساندویچ به سراغ مرحله بعد روید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان به صورت مرحله به مرحله!مرحله سوم: آماده سازی مایه تخم‌مرغیتخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی بشکنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و‌ با چنگال تخم‌مرغ‌ها را به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.حال شیر را کم‌کم به ترکیب تخم‌مرغ و ادویه‌ها اضافه کنید و مدام به هم زنید تا ترکیب یکنواخت و یک دستی حاصل شود. مرحله چهارم: سرخ‌کردن ساندویچتابه مناسبی را روی حرارت گذارید. کره را درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود. ساندویچ‌های فشرده شده را در مایه تخم مرغی گذارید و کمی بچرخانید تا تمام قسمت‌های نان به مایه تخم مرغی آغشته شود.سپس ساندویچ‌ها را درون تابه گذارید.منتظر بمانید تا یک سمت ساندویچ شما برشته و طلایی شود.سپس ساندویچ را بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز برشته شود. به همین راحتی و با طی‌کردن چهار مرحله فوق‌العاده ساده ساندویچ مونت کریستو شما آماده میل کردن است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به غذاهای ساده و آسان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش بسیار ساده  این ساندویچ لذیذ را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید