راه‌های جذاب برای حفظ طولانی مدت گوجه سبز با خشک کردن

  • توسط: admin


گوجه سبز یکی از میوه‌های نوبرانه و بهاری است که می‌توان با خشک کردن آن از این میوه ترش و خوشمزه به صورت خشک در هر فصلی برای انواع غذاها استفاده کرد. روش‌های مختلفی برای خشک کردن گوجه سبز وجود دارد، از جمله خشک کردن آن به صورت طبیعی زیر آفتاب، با استفاده از فر یا میوه خشک کن.

برای خشک کردن گوجه سبز به روش طبیعی، می‌توانید گوجه‌ها را شسته و دم کرده، سپس آن‌ها را در آفتاب خشک کنید. این روش حدود ۴ تا ۵ روز زمان می‌برد تا گوجه سبزها کاملا خشک شوند. همچنین می‌توانید از فر یا سولاردم برای خشک کردن گوجه سبز استفاده کنید.

برای خشک کردن گوجه سبز با استفاده از فر، ابتدا دم و شاخه‌ها را جدا کرده و گوجه‌ها را بشویید. سپس آن‌ها را داخل فر قرار داده و با دمای پایین حدود یک ساعت زمانی آن‌ها را خشک کنید. این روش نیز به شما امکان می‌دهد تا به طور مداوم گوجه‌ها را کند.

با استفاده از این روش‌ها می‌توانید گوجه سبزها را در هر فصلی خشک کرده و برای استفاده در غذاها یا مصرف خوراکی آماده کنید.

گوجه سبز میوه نوبرانه و بهاری است که می‌توان با خشک کردن آن از این میوه ترش و خوشمزه به صورت خشک در هر فصلی برای انواع غذاها استفاده کرد.روش‌های مختلفی برای خشک کردن گوجه سبز وجود دارد از جمله اینکه به صورت طبیعی و زیر آفتاب خشک کنید یا اینکه با استفاده از فر یا میوه خشک کن در مدت زمان کوتاه آن را خشک کنید.در این مقاله از آدرینبلاگ همراه ما باشید تا روش‌های مختلف خشک کردن گوجه سبز را یاد بگیرید.مواد لازم جهت تهیه گوجه سبز خشک:آلوچه۱ کیلوگرمنمک۲ قاشق غذاخوریروغن۲ قاشق غذاخوریروش‌های خشک کردن گوجه سبزدر ادامه روش‌های مختلف خشک کردن گوجه سبز را بررسی می‌کنیم.۱- خشک کردن گوجه سبز در آفتاب به صورت طبیعیدر این بخش به خشک کردن گوجه سبز به روش طبیعی و مقابل نور آفتاب پرداخته‌ایم: ابتدا گوجه‌سبزها را شسته و دم آن‌ها را بگیرید.در ادامه قابلمه‌ای را از آب پر کرده و بجوشانید. پس از جوش آمدن آب مقداری نمک و روغن به آن افزوده و گوجه سبزها را داخل قابلمه بریزید تا به مدت یک دقیقه بجوشد.سپس گوجه سبزها را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. در ادامه گوجه سبزها را داخل یک آبکش بزرگ استیل بریزید در معرض آفتاب قرار دهید. آبکش استیل موجب گردش هوای بهتر شده و گوجه سبز زودتر خشک می‌شود.در این مدت هر از گاهی گوجه سبزها را با دست زیر و رو کنید تا همه جای آن کاملا خشک شود. در این روش اغلب چیزی در حدود ۴ تا ۵ روز طول می‌کشد که گوجه سبزها خشک شوند.۲- خشک کردن گوجه سبز با کمک فرروش خشک کردن گوجه سبز با کمک فر به شرح زیر است:در این روش ابتدا مانند روش قبلی دم و شاخه گوجه سبزها را جدا کرده و آن‌ها را بشویید.پس از جوش آمدن آب به آن مقداری نمک و روغن افزوده و گوجه سبزها را داخل قابلمه در حال جوش بریزید تا به مدت یک دقیقه بجوشد.سپس گوجه سبزها را آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملا خارج شد گوجه سبزها را داخل سینی فر بریزید و فر را روی کمترین دما تنظیم کنید.یک ساعت زمان نیاز است تا گوجه سبزها داخل فر خشک شوند.در این مدت می‌توانید به گوجه سبزها سر زده و آن‌ها را زیر و رو کنید. پس از خشک شدن می‌توانید آن‌ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن داخل ظرف مناسب بریزید.بیشتر بخوانید: خواص مصرف گوجه سبز با گلپر و نعنا۳- خشک کردن گوجه سبز با سولاردمروش خشک کردن گوجه سبز با سولاردم به شرح زیر است:مانند دو روش قبلی دم گوجه سبزها را گرفته و سپس آن را داخل آب در حال جوش بریزید تا یک دقیقه بجوشد.پس از آبکشی گوجه سبزها را داخل سولاردم قرار دهید. دستگاه را روی دمای ۱۲۰درجه سانتی‌گراد و زمان ۴۰دقیقه تنظیم کنید تا گوجه سبزها کاملا خشک شوند.نکات مهم در خشک کردن گوجه سبزدر ادامه به چند نکته طلایی برای خشک کردن گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای مزه‌دار شدن گوجه سبز می‌توانید مقداری نمک به دلخواه به آب داخل قابلمه اضافه کرده و گوجه سبز را داخل آن بریزید.در صورتی که گوجه سبز را در معرض آفتاب خشک می‌کنید روی آن را با توری بپوشانید که گرد و غبار یا حشرات روی آن ننشیند.می‌توانید برای خشک کردن گوجه سبز ابتدا هسته آن را گرفته و سپس چند قسمت کنید.پس از خشک شدن گوجه سبز آن را داخل یخچال نگهداری کنید.گوجه سبزهایی که به صورت طبیعی خشک کرده‌اید را قبل از استفاده بشویید تا گرد و غبار احتمالی آن از بین برود.بیشتر بخوانید: فواید و مضرات خوردن گوجه سبز در دوران بارداریدر این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه آموزش روش‌های متنوع برای خشک کردن گوجه سبز پرداختیم که با استفاده از این آموزش می‌توانید این میوه را به صورت خشک در هر فصلی برای انواع غذا یا مصرف خوراکی استفاده کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید