رمانسی و لذیذ: دستور تهیه اسموتی خرما و موز
اسموتی خرما یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و مفید است که با استفاده از مواد ساده و در دسترس، به راحتی تهیه میشود. خرما از جز جدا نشدنی این اسموتی است و برای افرادی که به دنبال مواد مغذی و مقوی هستند، انتخابی عالی است. آمادهسازی این اسموتی تنها 5-10 دقیقه زمان میبرد و مواد اعلام شده مناسب برای 2-3 نفر میباشد.
برای تهیه این اسموتی، خرما، شیر، موز، پودر نارگیل، کره بادام زمینی، و دارچین به ترتیب مورد نیاز است. موز را برش زده و در فریزر قرار دهید. سپس خرما را پوستگیری کنید و در آب جوش قرار دهید تا پوست آن جدا شود. موز، خرما، دارچین، و شیر را در مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید. سپس کره بادام زمینی و پودر نارگیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
با تزیین اسموتی خرما با پودر نارگیل یا مغز بادام، میتوانید آن را سرو کنید. این اسموتی خوشمزه و مقوی به شما انرژی و سلامتی میبخشد و مناسب برای سرو در هر زمانی است.
اسموتی خرما، یکی از اسموتیهای خوشمزه و مقوی است که به راحتی با چند قلم مواد ساده و در دسترسی میتوانید آن را تهیه کنید. خرما، یکی از مواد اولیه و جز جدا نشدنی این اسموتی است. اسموتی خرما برای افرادی که به دنبال خوراکیهای مقوی و مفید هستند یک انتخاب عالی به حساب میآید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه اسموتی خرما را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه اسموتی خرمامدت زمان آماده سازی و تهیه این اسموتی ۵-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه اسموتی خرما:خرما۵ عددشیر۲ پیمانهموز۲ عددپودر نارگیل۲ قاشق غذاخوریکره بادام زمینی۲ قاشق غذاخوریپودر دارچین۱/۲ قاشق چایخوریآب جوش۱ پیمانهمرحله اول: آماده سازی موزموزها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را به صورت حلقهحلقه برش زنید.حال موزهای برش زده را درون زیپکیپ یا ظرف دربداری قرار دهید و ظرف را در فریزر گذارید. زمان دهید تا موزها کاملا یخ بزنند.مرحله دوم: آماده سازی خرماخرماها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا کمی آب اضافیشان گرفته شود.خرماهای شسته شده را درون کاسه مناسبی بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بپوشانید.۴-۵ دقیقه زمان دهید تا خرماها درون آب جوش بمانند سپس به آهستگی کمی آنها را بفشارید تا پوسته خرما جدا شود. هستههای خرما را نیز جدا سازید.توجه داشته باشید که در صورت استفاده از رطب نیاز به انجام این مرحله نیست و به راحتی میتوانید با کمک چاقو پوست رطب را بگیرید.مرحله سوم: ترکیب خرما، موز و پودر دارچینموزهای یخ زده و خرما پوست گرفته شده را درون مخلوطکن، میکسر یا غذاساز بریزید.پودر دارچین و شیر سرد به مواد اضافه کنید و چند پالس بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.دارچین این ادویه معطر و مفید عطر بسیار خوبی به این نوشیدنی میدهد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی سیب و دارچین خانگیمرحله چهارم: افزودن کره بادام زمینی و پودر نارگیلپس از ترکیب شدن همه مواد با هم در همین مرحله کره بادام زمینی و پودر نارگیل را به محتوای درون مخلوطکن اضافه کنید و چند پالس در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.کره بادام زمینی اسموتی شما را غلیظتر میکند و پس از ترکیب شدن با خرما موجب متعادل شدن طعم اسموتی شما میشود.اسموتی خرما مقوی و جذاب شما آماده سرو کردن است.آن را در لیوان سرو بریزید و با مقداری پودر نارگیل یا مغز بادام تزیین کنید.نکات و فوت و فنهای تهیه اسموتی خرمادر تهیه اسموتی خرما به ۳ نکته مهم زیر توجه داشته باشید:برای خوشطعم تر شدن این اسموتی حتما از شیر سرد استفاده کنید.در تهیه این اسموتی از سایر مغزهای خام مانند مغز بادام، گردو، بادام زمینی یا کنجد میتوانید استفاده کنید.میزان خرما را با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان میتوانید کمتر یا بیشتر استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی انگور و توت فرنگیامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به تهیه نوشیدنیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این نوشیدنی جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: