طرز تهیه چیزکیک ناپلئونی؛ دسر ویژه یلدا
مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
3 ساعت
چیزکیک ناپلئونی یک دسر خوشمزه و شکیل برای انواع مهمانیها و مجالس، خصوصا شب یلدا است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه چیزکیک ناپلئونی آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه، خمیر هزارلا را قالب زده و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. ژلاتین را ذوب کرده و پنیر، خامه، شکر و وانیل را مخلوط و با نسکافه ترکیب کنید.
خمیر و مواد خامهای را لایه لایه داخل قالب بریزید، روی آن خرده خمیر بپاشید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
در ادامه با طرز تهیه این چیزکیک با جزئیات آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای چیزکیک ناپلئونی برای 8 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازخمیر هزارلا شیرینی800 گرمپنیر خامهای500 گرمخامه صبحانه400 گرمپودر ژلاتین2 قاشق غذاخوریپودر قهوه فوری1 و نیم قاشق غذاخوریوانیل½ قاشق چایخوریشکر⅔ پیمانهشیر¼ فنجان
مرحله اول: خمیر هزارلا را آماده کنید
خمیر هزارلا را از بستهبندی بیرون بیاورید و روی میز کار خود پهن کنید.
به کمک کمربند قالب کمربندی که برای آماده کردن این چیزکیک در نظر دارید، خمیر هزارلا را قالب بزنید.
برشی از خمیر که قالب زدهاید را با چنگال سوراخ کنید.
خمیر را به همراه بخشهای کناره آن که بدون استفاده ماندهاند، در فر بگذارید.
مرحله دوم: خمیر را در فر بپزید
خمیر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد برای 20 دقیقه در فر بپزید.
بعد از 10 دقیقه اول، پخت آن را هر چند دقیقه یکبار چک کنید و وقتی که رنگ خمیر طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به دمای محیط برسد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک لیوانی انار
مرحله سوم: ژلاتین را ذوب کنید
ژلاتین را با چند قاشق آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری ذوب کنید.
همزمان پنیر خامهای، خامه صبحانه، شکر و وانیل را با همزن برقی برای 8 دقیقه با دور تند هم بزنید تا بافتی منسجم پیدا کنند.
مرحله چهارم: نسکافه را اضافه کنید
مواد خامهای را به دو بخش تقسیم کنید. نسکافه را با چند قاشق آب جوش رقیق کنید.
نیمی از نسکافه و ژلاتین را به نیمی از مواد خامهای اضافه کنید.
مواد را خوب با هم ترکیب کنید و سپس خمیر پخته را در داخل قالب کمربندی بگذارید.
روی خمیر را به کمک براش و شیر کمی مرطوب کنید و سپس مواد خامهای ترکیب شده با ژلاتین و نسکافه را روی آن به صورت یکنواخت پخش کنید.
روی ظرف را بپوشانید و چیزکیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله پنچم: لایه بعدی را بچینید
بعد از یک ساعت لایه دوم خمیر پخته را روی چیزکیک اضافه کرده و روی آن را با کمی شیر مرطوب کنید.
باقیمانده مواد خامهای را با باقیمانده ژلاتین و نسکافه ترکیب کنید و روی خمیر بریزید. روی این لایه خامهای را صاف کنید.
مرحله ششم: چیزکیک را در یخچال بگذارید
باقی ماندههای خمیر را که در فر پختهاید، پودر کنید و آن را روی لایه خامهای کیک بریزید.
دوباره روی ظرف را سلفون بکشید و آن را برای 2 ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک مغزدار با لایه ژله اناری
مرحله هفتم: چیزکیک را سرو کنید
چیزکیک را به صورت دلخواه تزئین و سرو کنید. نوش جان!

نکات و فوتوفن های طرز تهیه چیزکیک ناپلئونی
در هنگام آماده کردن این چیزکیک به نکات زیر توجه داشته باشید:
برای تزئین روی چیزکیک میتوانید از کمی پودر قند، پودر کاکائو یا پودر قهوه الک شده هم استفاده کنید.میتوانید روی چیزکیک کمی هم پودر پسته بپاشید.روی چیزکیک را با میوههای دلخواه خودتان تزئین کنید.خمیر هزارلا را وردنه نکشید زیرا این کار جلوی پف کردن این خمیر را میگیرد.قبل از استفاده از خمیر هزارلا آن را همدمای محیط کنید.میتوانید بنا بر سلیقه خود نسکافه را از این دستور پخت حذف کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه چیزکیک ناپلئونی آشنا شدیم. این مدل چیزکیک بافت و طعمی مشابه شیرینی ناپلئونی دارد و به همین دلیل برای سرو در مهمانیها و مجالس مناسب است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:











