طرز تهیه پلو یونانی با میگو؛ شام متفاوت و شیک برای مهمانی‌ها

  • توسط: admin


مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

55 دقیقه

زمان پخت

35-40 دقیقه

«پلو یونانی با میگو» یک غذای مجلسی است که طرفداران غذاهای دریایی علاقه زیادی به آن دارند. شما می‌توانید این غذای خوشمزه و منحصر به فرد را به عنوان یک شام متفاوت و شیک در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پلو یونانی با میگو آشنا می‌شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن پلو یونانی با میگو، ابتدا باید میگوها را مزه‌دار کنید و در یخچال بگذارید تا طعم بگیرند. هویج و فلفل دلمه‌ای را هم خرد کنید و تفت دهید.

ذرت تازه را بپزید یا ذرت کنسروی را آبکش کنید. میگوها را جداگانه در کره تفت دهید. سپس، برنج خیس خورده را بجوشانید و آبکش کنید.

برنج، سبزیجات، ذرت و میگو را لایه‌لایه در قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد. رسپی این قاطی پلوی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پلو یونانی با میگو برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبرنج3 پیمانهمیگو350 گرمهویج1 عددذرتنصف پیمانهفلفل دلمه‌ای سبز و قرمزهر کدام 1 عددپیاز1 عددگوجه فرنگی2 عددسرکه 1 قاشق غذاخوریجعفری تازه (ساطوری شده)به مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار لازمزعفران دم کرده (غلیظ)به مقدار لازمکرهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

مرحله اول: برنج را بخیسانید

قبل از شروع مراحل طرز تهیه پلو یونانی با میگو، ابتدا باید برنج را به خوبی بشویید و با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری نمک در قابلمه مناسبی بریزید.

قابلمه را برای 1 تا 2 ساعت کنار بگذارید تا برنج خیس بخورد.

مرحله دوم: سبزیجات را خرد کنید

پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز برش بزنید.

فلفل دلمه‌ای‌ها، گوجه فرنگی‌ها و هویج را هم بشویید و همه این سبزیجات را به صورت نگینی خرد کنید.

جعفری تازه را هم پس از پاک کردن به خوبی بشویید و ریز ساطوری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک میگو به روش مجلسی

مرحله سوم: میگوها را مزه‌دار کنید

حالا میگوهای پاک شده را در کاسه مناسبی بریزید. پیاز نگینی شده را هم به میگوها اضافه کنید.

یکی دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و سرکه را همراه با نمک و فلفل سیاه روی میگوها بریزید.

این مواد را به خوبی و با ملایمت هم بزنید تا میگوها کاملا آغشته شوند.

روی این کاسه را با درپوش مناسب یا سلفون بپوشانید و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا میگوها کاملا طعم‌دار شوند.

مرحله چهارم: ذرت را بپزید

در صورت استفاده از ذرت تازه، باید دانه‌های ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید و بشویید.

سپس، مقداری آب به این قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.

مقدار آب باید به اندازه‌ای باشد که حدود یک بند انگشت بالاتر از ذرت قرار بگیرد.

پس از جوشیدن آب، حرارت را ملایم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه منتظر بمانید تا ذرت بپزد.

ذرت پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید. اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید، کافی است آن را آبکش کنید تا آب اضافی خارج شود.

مرحله پنجم: سبزیجات را تفت دهید

مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود.

سپس، هویج را قبلا نگینی کردید در این تابه بریزید و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا بافت هویج در عین نرم شدن، له نشود.

پس از آن، فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم به تابه اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه با هویج تفت دهید.

در آخر، جعفری ساطوری شده را هم در این تابه بریزید و فقط یک دقیقه با باقی سبزیجات تفت دهید.

حرارت را خاموش کنید و ذرت آبکش شده را به این سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم: میگوها را تفت دهید

حالا میگوها را از یخچال بیرون بیاورید. مقداری کره در تابه دیگری بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا کره ذوب شود.

میگوهای مزه‌دار شده را در این تابه بریزید و هر طرف میگوها را فقط برای 1.5 تا 2 دقیقه تفت دهید تا سفت و لاستیکی نشوند.

میگوهای تفت خورده را به تابه سبزیجات اضافه کنید.

مرحله هفتم: برنج را بجوشانید و آبکش کنید

قابلمه مناسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. یک قاشق غذاخوری نمک هم در این قابلمه بریزید.

آب برنج خیس خورده را خالی کرده و خود برنج را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.

حدود 7 تا 10 دقیقه (بسته به نوع برنج) صبر کنید تا دانه‌های برنج نرم و در عین حال، دندان‌گیر شوند.

سپس، حرارت را خاموش کرده و برنج را آبکش کنید.

مرحله هشتم: پلو یونانی را دم کنید

مقداری روغن را در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید؛ کف قابلمه را با ته‌دیگ دلخواه بپوشانید.

سپس، یک لایه برنج در این قابلمه بریزید و روی آن را با لایه‌ای از سبزیجات تفت خورده، ذرت پخته شده و میگو پوشش دهید.

پس از آن یک لایه دیگر برنج بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که همه مواد تمام شوند.

کمی زعفران دم کرده روی پلو یونانی با میگو اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید.

اجازه دهید پلو یونانی برای 40 دقیقه روی حرارت کم بپزد و دم بکشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کره‌ای با خوراک شاه پلو

مرحله نهم: پلو یونانی با میگو را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، پلو یونانی با میگو را در ظرف سرو بریزید و با چند برگ جعفری تازه تزئین کنید.

شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با انواع سالاد و انواع ترشی دلخواه سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پلو یونانی با میگو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پلو یونانی با میگو

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این غذای خوشمزه اشاره خواهیم کرد.

برنج را حتما برای یکی دو ساعت در آب‌نمک بخیسانید تا کاملا قد کشیده و خوش‌پخت شود.میگوها را بیشتر از 30 دقیقه در مایه ماریناد نگه ندارید؛ چون سرکه بافت میگو را شل و وارفته می‌کند.هر طرف میگوها را فقط یکی دو دقیقه تفت دهید. پخت طولانی موجب سفت شدن گوشت میگو می‌شود.فلفل دلمه‌ای را فقط برای مدت کوتاهی تفت دهید تا رنگ و عطر آن حفظ شود.جعفری را فقط در حد یک دقیقه تفت دهید یا در انتهای پخت اضافه کنید تا رنگ سبز و عطر آن از بین نرود.ذرت تازه قبل از اضافه شدن به غذا حتما باید نیم‌پز شود.برنج را زمانی آبکش کنید که مغز آن کمی سفت و دندان‌گیر باشد تا هنگام دم کشیدن شفته نشود.مواد را هنگام لایه‌بندی پلو یونانی با ملایمت پخش کنید تا له نشوند و ظاهر پلو زیبا بماند.پلو یونانی باید روی حرارت ملایم به آرامی دم بکشد تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه پلو یونانی با میگو آشنا شدید. این غذای خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک شام متفاوت و شیک برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بپزید و از طعم و عطر دلپذیر آن لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید