طرز تهیه ژله توپی انار با بادکنک؛ دسر مجلسی ویژه شب یلدا
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
شب یلدا بهترین بهانه برای دورهمیهای صمیمانه و سفرههای رنگارنگ است. «ژله توپی انار با بادکنک» یکی از دسرهای خاص و چشمنواز مخصوص شب یلدا است که مهمانان شما را شگفتزده میکند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه ژله توپی انار با بادکنک به عنوان یک ایده عالی برای دسر شب یلدا آشنا میشوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این ژله جذاب، ابتدا پودر ژله را در آب جوش حل کرده و سپس، آب سرد یا آب انار را اضافه کنید. این مایع را چند دقیقه کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.
در این فاصله، بادکنکها را با آب سرد بشویید و داخل هر کدام مقداری دانه انار بریزید. سپس، مایع ژله را هم اضافه کنید. دهانه بادکنکها را محکم ببندید و داخل کاسههای مناسب قرار دهید.
بادکنکها را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد. سپس، نوک بادکنک را برش بزنید و ژله توپی انار را خارج کنید.

رسپی این ژله مجلسی را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ژله توپی انار با بادکنک برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازژله انار1 بستهآب جوش1 لیوانآب سرد یا آب انار طبیعی1 لیواندانه انار تازه1 لیوانبادکنک کوچک و نازک4 عددنخ یا کش برای بستن بادکنکبه مقدار لازمکاسه کوچک (در ابعاد بادکنکها)4 عدد
مرحله اول: ژله انار را در آب حل کنید
برای شروع طرز تهیه ژله توپی انار با بادکنک، ابتدا باید پودر ژله را با یک لیوان آب جوش در کاسه مناسبی بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود.
سپس، آب سرد یا آب انار را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایع یکنواخت و شفافی ایجاد شود.
حالا این ترکیب را حدود 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط کنار بگذارید تا حرارت خودش را کاملا از دست بدهد.
مرحله دوم: دانههای انار را در بادکنکها بریزید
حالا داخل بادکنکها را با آب سرد چندین بار بشویید تا کاملا تمیز شود.
سپس، بادکنکها را کاملا خشک کنید و داخل هر بادکنک مقداری دانه انار بریزید.
مرحله سوم: ژله انار را داخل بادکنکها بریزید
در این مرحله باید مایع ژله انار خنک شده را به آرامی و با نسبت مساوی داخل بادکنکها بریزید؛ طوری که حداقل نصف حجم بادکنک پر از مایع شود.
سپس، هوای اضافی بادکنک را تا جای ممکن خالی کنید و سر بادکنک را با نخ یا کش، محکم ببندید.
مرحله چهارم: ژله انار را در یخچال بگذارید
برای اینکه ژله توپی انار به خوبی فرم بگیرد، بادکنکهای پر شده را داخل کاسههایی قرار دهید که با بادکنکها هماندازه باشند.
این کاسهها را برای 6 تا 8 ساعت (یا بیشتر) در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.
مرحله پنجم: بادکنکها را جدا کنید
بعد از گذشت این مدت، نوک بادکنکها را با قیچی برش بزنید و ژله را خارج کنید.
سپس، ژله توپی انار را در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه با برگ نعنا یا کاکل انار تزیین کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه ژله توپی انار با بادکنک
در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این ژله خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
در ابتدای کار، حتما مایع ژله را برای 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شود.از بادکنکهای نازک و باکیفیت استفاده کنید تا بعدا به راحتی بتوانید آنها را از ژله توپی جدا کنید.حتما بادکنکها را به خوبی بشویید و کاملا خشک کنید تا ژله توپی انار بد بو و بد مزه نشود.بادکنکها را بیش از حد با مایع ژله پر نکنید تا ژله توپی به خوبی فرم بگیرد.بادکنکها را حداقل 6 ساعت و ترجیحا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.ژلههای آماده شده را تا زمان سرو داخل یخچال نگه دارید تا ذوب نشوند.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه ژله توپی انار با بادکنک آشنا شدید. این دسر خوشمزه و مجلسی یک ایده بسیار خوب برای تزیین میز مهمانی و سفره شب یلدا است.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.
- برچسب ها:











