طرز تهیه هویج کاراملی با عسل+ موارد استفاده

  • توسط: admin


مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

25 دقیقه

زمان پخت

۲۵ دقیقه

هویج یکی از پرخاصیت‌ترین سبزیجات برای مصرف در فصول سرد سال و تقویت سیستم ایمنی است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه هویج کاراملی با عسل آشنا خواهیم شد که یک روش خوشمزه برای طبخ و مصرف هویج است. با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن هویج کاراملی، هویج‌ها را پوست کنده و آماده کنید. سس را با کمک ادویه‌ها، عسل و روغن زیتون آماده کنید و روی هویج بریزید. هویج را در فر بپزید و سپس سرو کنید.

در ادامه با طرز تهیه هویج کاراملی با عسل به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه هویج کاراملی برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازهویج۸ عددروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریعسل۲ قاشق غذاخوریخردل دیژون۱ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهنمک و فلفل قرمزهر کدام ۱/۲ قاشق چای‌خوریجعفری تازهکمی برای تزئین

مرحله اول: فر را گرم کنید

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. هم‌زمان هویج‌ها را بشویید.

اگر پوست هویج‌ها ضخیم است، آن‌ها را پوست بگیرید و در صورت نیاز هویج‌ها را خرد کنید تا یک اندازه شوند.

مرحله دوم: سیر را خرد کنید

سیر را ساطوری کنید، سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید.

روغن زیتون، خردل، عسل، نمک و فلفل را هم به سیر اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاراتور هویج و کدو

مرحله سوم: هویج‌ها را بپزید

این سس را روی هویج‌ها بریزید و هویج‌ها را روی یک لایه کاغذ روغنی در فر بگذارید تا خوب بپزند و طلایی رنگ شوند. این کار حدود ۲۵ دقیقه زمان لازم است.

در نیمه مدت زمان پخت هویج‌ها را زیر و رو کنید تا به صورت یکنواخت بپزند.

مرحله چهارم: هویج‌ها را سرو کنید

بعد از پایان پخت و وقتی که هویج‌ها نرم و کمی قهوه‌ای رنگ شدند، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید.

کمی جعفری خرد شده رویشان بریزید و آن‌ها را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه هویج کاراملی با عسل

موارد استفاده از هویج کاراملی با عسل

این مدل طبخ هویج برای مصرف به عنوان یک پیش غذا مناسب است اما می‌توانید آن را به شیوه‌های دیگر و در غذاهای مختلفی هم استفاده کنید. به عنوان مثال:

سالادهای پاییزیبشقاب‌های سبزیجات گریلدر کنار فیله مرغ یا استیک گوشتدر کنار خوراک مرغدر خوراک‌هاو بسیاری از غذاهای رژیمی

بیشتر بخوانید: کالری هویج پخته چقدر است؟

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه هویج کاراملی با عسل

در ادامه با نکات و فوت‌وفن‌ های لازم برای آماده کردن هویج کاراملی با عسل آشنا خواهیم شد:

برای این که این پیش غذا شکیل‌تر شود، می‌توانید برای آماده کردن آن از بیبی کروت استفاده کنید.می‌توانید به اندازه دو قاشق از سس عسل و خردل را کنار بگذارید و بعد از پخت روی هویج‌ها بریزید.در صورت تمایل می‌توانید بعد از پایان پخت هویج‌ها کمی فلفل سیاه رویشان بپاشید.به جای سیر می‌توانید از موسیر استفاده کنید.برای آماده کردن این پیش غذا بهتر است از هویج‌های یک اندازه استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه هویج کاراملی با عسل آشنا شدیم. شما چه دستورپخت‌های دیگری را سراغ دارید که بتوان به کمک آن هویج را به برنامه غذایی روتین خانواده اضافه کرد؟

منبع: instagram

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید