طرز تهیه 2 کیک خانگی برای روز مادر؛ ساده، خوشمزه و مناسب سورپرایز

روز مادر فرصتی مناسب است تا بتوانید به روشهای مختلف از مادران قدردانی کنید. آماده کردن یک کیک که با عشق آن را پختهاید، یک روش شیرین و دوستداشتنی برای این کار است. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه 2 کیک خانگی برای روز مادر آشنا شویم.
1- کیک پودینگی روز مادر

کیک پودینگی یک کیک فوری و خوشمزه برای روز مادر است. اگر میخواهید به سرعت یک کیک خوشمزه و شیک برای روز مادر آماده کنید، این کیک انتخاب خوبی برای شما است.
مواد لازم برای کیک پودینگی روز مادر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر3 لیوانپودینگ شکلاتییک بستهبیسکوییت پتی بور ساده و شکلاتی5 بستهخامه قنادی200 گرم
طرز تهیه کیک پودینگی روز مادر
برای آماده کردن کیک پودینگی روز مادر، پودینگ را با توجه به دستورالعمل نوشته شده روی بستهبندی آماده کنید و کنار بگذارید.یک ظرف مناسب برای کیک پودینگی در نظر بگیرید که دیوارههای بلندی داشته باشد. داخل آن سلفون بیندازید.سپس به ترتیب یک در میان بیسکوییت ساده و شکلاتی را در پودینگ فرو ببرید و کنار هم در ظرف بچینید. از دیوارهها شروع کنید و به چیدن بیسکوییت ادامه دهید تا ظرف پر شود.باقی مانده پودینگ را روی بیسکوییتها بریزید و آن را روی بیسکوییتها به صورت یکنواخت بمالید.روی کیک را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود.بعد از یک ساعت کیک را از یخچال بیرون بیاورید؛ سپس خامه را با پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. میتوانید در این مرحله از اسپری خامه فرم گرفته هم استفاده کنید.دیوارهها و سطح کیک را به صورت کامل به خامه آغشته کنید و آن را به کمک یک کارت بانکی شسته شده یا لیسک صاف کنید.وقتی خامه روی کیک صاف شد میتوانید کیک را به فرم دلخواه تزئین کنید. من ترجیح میدهم دور کیک را با شکوفههای خامهای و توت فرنگی و روی آن را با پودر کاکائو تزئین کنم. میتوانید برای تزئین دیوارهها از شکلات ذوب شده به روش بن ماری یا سس شکلات هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه کافی شاپی
2- کیک شکلاتی روز مادر


کیک شکلاتی روز مادر یک کیک خوشمزه و آسان است که میتوانید آن را بدون نیاز به فر و به آسانی در منزل آماده کنید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی روز مادر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ3 عددآرد1 لیوانشکر⅔ لیوانروغن⅔ لیوانشیر½ لیوانپودر کاکائو5 قاشق غذاخوریوانیل¼ قاشق چایخوریبیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی روز مادر
برای آماده کردن این کیک مواد خشک را به صورت جداگانه و مواد تر را به صورت جداگانه مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید.سپس مواد خشک را الک کرده و در 3 مرحله به مواد تر اضافه کنید.مواد را با همزن دستی و تنها در یک جهت به اندازهای که گلوله آرد در آن باقی نماند هم بزنید.یک قابلمه یا ماهیتابه با ابعاد مناسب را چرب کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و سپس آن را با سیخ چوبی خوب هم بزنید و هواگیری کنید.ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در این مرحله حتما از شعلهپخش کن و دمکنی استفاده کنید.بعد از نیم ساعت پخت آن را با سیخ چوبی تست کنید. وقتی کیک کاملا پخت آن را از قابلمه بیرون آورده و روی آن را با سس شکلات تزئین کنید.میتوانید به جای سس شکلات از شکلات ذوب شده به روش بن ماری هم استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه 2 کیک خانگی برای روز مادر آشنا شدیم. این کیکها انتخابهای خوشمزه و مناسب برای سورپرایز کردن مادران در این روز خاص هستند.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:











