طعم لذت بخش خوراک کنگر با سبزیجات: راز پخت آسان و شیرین

  • توسط: admin


کنگر یک گیاه خودرو است که در دامنه کوه‌ها در فصل بهار رشد می‌کند. این گیاه سرشار از خواص و ویتامین‌ها است که برای سلامت بدن بسیار مفید است. برای مصرف خوراکی بهتر است از کنگرهای جوان و تازه استفاده کنید. از کنگر می‌توانید برای تهیه انواع خورشت، سالاد و خوراک‌های مختلف استفاده کنید.

برای تهیه خوراک کنگر، ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید. سپس کنگرها را تمیز کنید و به همراه سیب زمینی و هویج خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه‌ها را اضافه کرده و با آب جوش مخلوط کرده و پخت دهید. در نهایت با آبلیمو و نمک چاشنی غذا را تنظیم کرده و سرو کنید.

من برای پیشرفت در هنر آشپزی از بچگی تمرین می‌کردم و این رویاهایم را دنبال کردم. اکنون با اشتراک گذاشتن آموزش‌ها و دانسته‌های خود در این زمینه، سعی دارم این احساس خوب را با دیگران به اشتراک بگذارم.

کنگر یک گیاه خودرو است که در فصل بهار در دامنه کوه‌ها رشد می‌کند. شاید تا به حال نام این گیاه را نشنیده باشید؛ اما جالب است بدانید که این گیاه سرشار از خواص و ویتامین‌هایی است که برای سلامت بدن بسیار مفید است. کنگر ظاهری شبیه به خار دارد و هر چقدر که بزرگ‌تر شود ساقه‌ها و خارهای آن ضخیم‌تر می‌شود.برای مصرف خوراکی بهتر است که از کنگرهای جوان و تازه روییده استفاده کنید. از کنگر برای تهیه انواع خورشت، سالاد و خوراک‌های مختلف می‌توانید استفاده کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه خوراک کنگر را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خوراک باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه خوراک کنگرمدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این خوراک ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خوراک را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این خوراک در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خوراک کنگر:کنگر تازه۳۰۰ گرمپیاز ۱ عددسیب‌زمینی۱ عددهویج۱ عددنمک، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازمآب جوش۱ پیمانهلیموترش ۱ عددمرحله اول: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.درون تابه مناسب کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید.کمی پیازها را تفت دهید تا بوی خامی‌شان گرفته شود و پیازها سبک و طلایی شود. مرحله دوم: آماده سازی کنگرکنگرها را با کمک چاقو تمیز کنید.تمام خارهای آنها را با دقت از آن جدا سازید و ساقه‌های ترد کنگر را به ابعاد مناسب برش زنید.با مقداری آب کنگرهای تمیز شده را به خوبی بشویید.کنگرهای شسته شده را درون آبکش قرار دهید و منتظر بمانید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.حال کنگرها را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آنها نیز گرفته شود.مرحله سوم: آماده سازی سیب‌زمینی و هویجسیب زمینی و هویج را بشویید و پوست بگیرید.سیب‌زمینی را به صورت مکعبی برش زنید.هویج را نیز به صورت خلالی یا مکعبی خرد کنید.سیب‌زمینی و هویج خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم کمی تفت دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کنگرمرحله چهارم: افزودن ادویه‌هامقداری زردچوبه و فلفل به محتوای درون تابه اضافه کنید.همه مواد را کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.مرحله پنجم: پخت مواد درون تابهدر این مرحله یک پیمانه آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید و مواد کمی به هم زنید تا با هم ترکیب شود.حال درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا محتوای خوراک کنگر شما بپزد.خوراک کنگر باید غلیظ باشد و آب اضافی تابه تبخیر شود.مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذابا آب‌لیمو و نمک چاشنی غذا را مطابق ذائقه خودتان تنظیم کنید.خوراک کنگر بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری سبزی تازه تزیین کنید.خوراک کنگر را با انواع نان می‌توانید سرو و نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کنگر قیمهبرخی این خوراک را در کنار کته یا پلو میل می‌کنند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای سنتی و ساده قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ ارائه گردید، این خوراک بسیار خوشمزه و مقوی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید