سنندج: جوانه های رویایی ایران، از سد قشلاق به جاودانه سرریز کرد

  • توسط: admin


سد قشلاق سنندج یکی از بزرگترین سد های جاری رودخانه یازلو فضلاژ غربی در استان کردستان ایران است. این سد ابتدا در سال 1370 به صورت موقت ساخته شد و سپس در سال 1383 به‌صورت دائمی تکمیل شد. این سد به عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع تأمین آب شرب برای شهرستان سنندج و مناطق اطراف آن شناخته می‌شود.

توان تولید انرژی الکتریکی این سد نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در سد قشلاق نصب برق تولید می‌شود. علاوه بحال بر تأمین انرژی و آب شرب، این سد در مسیر اصلی رودخانه یازلو واقع شده و نقش مهمی در کنترل سیلاب، ضبط آب و کشاورزی ایفا می‌کند. به طور کلی، سد قشلاق سننج اهمیت زیادی برای توسعه منطقه و تأمین نیازهای مختلف جامعه ایرانی دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، آرش آریانژاد اظهار کرد: سد قشلاق سنندج با دبی ۳۰۰ لیتر بر ثانیه سرریز کرد و احتمال افزایش حجم سرریز دور از ذهن نیست و این سد با حجم ۲۱۵ میلیون متر مکعب پس از ۴ سال سرریز کرد.
وی افزود: دبی ورودی این سد در حال حاضر ۱۱.۹۲ و همین عدد در مدت مشابه سال گذشته ۶.۵۴ مترمکعب بر ثانیه بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان اعلام کرد: حجم مخزن قشلاق سال گذشته همین موقع ۱۳۶ میلیون مترمکعب و در حال حاضر این عدد ۲۱۵ میلیون مترمکعب بوده که منجر به سرریز آن شد.
آریانژاد یادآور شد: در حال حاضر حجم ذخیره آب سدهای استان بالغ بر ۶۷ درصد است که سال گذشته ۵۷.۸۲ درصد بود.
وی اضافه کرد: در اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری تاکنون سدهای چراغ ویس سقز، گاران مریوان، سبدلو بانه، عباس آباد بانه، آزاد و قشلاق سنندج سرریز کرده‌اند.

[

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید