راز تهیه مربای خیار به شکل گل؛ طعم و شکلی که جشن را فراموش‌ناپذیر می‌کند

  • توسط: admin


مربای خیار یکی از محصولات خوشمزه و منحصر به فرد است که ممکن است برخی از افراد از وجود آن آگاه نباشند. این مربا با طعم متفاوت و مخصوص خود، افراد را با یکبار مصرف فریب می‌دهد و عاشقش می‌سازد.

برای تهیه مربای خیار به صورت گل، ابتدا خیارها را به شکل گل رز بچینید و سپس آن‌ها را درون آب آهک از قسمتی از اصطکاک بوسیله ظرف مناسب بگذارید. بعد از این مرحله، خیارها را از آب آهک خارج کرده و با آب سرد بشویید. سپس، شربتی از شکر و آب بسازید و گل‌های خیاری را به آن اضافه کرده و حدود یک ساعت زمان دهید تا کاملا پخته شوند. در نهایت، با اضافه کردن جوهر لیمو و هل، مربا را به خوبی پخته و آماده خوردن کنید.

مربای خیار علاوه بر خواص لذیذ و خوشمزه، دارای خواصی نیز برای سلامتی بدن است. بنابراین، تهیه و مصرف این مربا می‌تواند به بهبود وضعیت سلامتی شما کمک کند. امیدوارم با دنبال کردن این روش ساده، بتوانید این مربای خوشمزه را خودتان تهیه و لذت ببرید.

مربای خیار یکی از انواع مرباهایی است که شاید نام آن را کمتر شنیده باشید. ممکن است تصور کنید که این مربا طعم یا ظاهر خوبی ندارد؛ اما مربای خیار آن چنان خوشمزه است که بدون شک با یکبار چشیدن طعم آن، عاشقش خواهید شد. پس به شما توصیه می‌کنیم که از تهیه و چشیدن این مربا غافل نشوید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه مربای خیار به شکل گل را به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه مربای خیارمدت‌ زمان آماده‌ سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این مربا ۲۰-۲۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم مربا به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این مربا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه مربای خیار:خیار درختی۱ کیلوگرمشکر۱ کیلوگرمآهک بهداشتی۳ قاشق غذاخوریآب۴ پیمانهجوهر لیمو۱ قاشق چای‌خوریگلاب ۴ قاشق غذاخوریدانه هلبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده‌ سازی خیاردر اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی خیار روید. خیارها را بشویید و با کمک دستمال تمیز آشپزخانه‌ای آن‌ها را خشک کنید. در همین مرحله با کمک پوست‌گیر خیار را از قسمت طول لایه‌لایه نازک برش زنید، همانند وقتی که می‌خواهید خیار را پوست بگیرید.حال لایه‌های بلند و نازک خیار را با دست به‌ آرامی به شکل گل رز بپیچید.برای فیکس کردن گل‌ها می‌توانید از خلال‌ دندان کمک بگیرید و با کمک خلال‌ دندان گل‌هایتان را فیکس کنید.مرحله دوم: آماده‌ سازی آهکدر دومین مرحله باید پودر آهک بهداشتی را درون ظرف مناسبی بریزید.به آن ۲ لیتر آب اضافه کنید و بهم زنید تا آهک درون آب حل شود.حال ظرف آب‌ آهک را کنار گذارید و به آن زمان دهید تا آهک به‌ خوبی در آب ته‌نشین شود.پس از ته‌نشین شدن آهک با کمک ملاقه‌ای آب‌ روی آن را به‌ آرامی جدا سازید و درون ظرف دیگری بریزید.توجه داشته باشید که در این مرحله بسیار دقت داشته باشید تا پودر آهک با آب مخلوط نشود.مرحله سوم: ترکیب گل‌های خیاری با آب‌ آهکدر مرحله سوم گل‌های خیاری شکل مرحله اول را درون آب‌ آهک قرار دهید.باید در این مرحله ۱۰-۱۲ ساعت به آن ها زمان دهید تا درون آب آهک بمانند و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.پس از زمان اعلام شده خیارها را از آب‌ آهک خارج کنید و چندین بار با آب سرد بشویید تا آب‌ آهک روی آن‌ها از بین رود.می‌توانید در این مرحله گل‌های خیار را درون ظرف آب سرد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی آهک‌های در بین لایه‌های گل خارج شود.مرحله چهارم: آماده‌ سازی شربت مربادر چهارمین مرحله درون قابلمه مناسبی شکر و آب را با هم ترکیب کنید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه‌ جوش رسد.۱۵-۲۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا شکرها درون آب حل شوند و ترکیب شما به غلظت مناسب رسد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چای ترشمرحله پنجم: افزودن گل‌های خیاری به شربتدر مرحله پنجم گل‌های خیاری را درون شربت قرار دهید.زمان دهید به مدت ۴۰-۶۰ دقیقه گل‌های خیاری درون شربت با حرارت کم بپزد و خیارها نرم شوند.مرحله ششم: افزودن گلاب و هلدر ششمین مرحله زمانی که مربای شما شفاف و غلیظ شد، گلاب و هل را به مربا اضافه کنید.۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا مربا به خوبی بپزد و عطر طعم گلاب و هل به تمام قسمت‌های مربا نفوذ کند.توجه داشته باشید که اگر مربا به‌ قدر کافی نپزد در روزهای اول نگهداری کپک‌ زده و خراب می‌شود.مرحله هفتم: افزودن جوهر لیمودر مرحله هفتم جوهر لیمو را به مربا اضافه کنید.۱۰ دقیقه زمان دهید تا مربا با حرارت کم بپزد، سپس حرارت را خاموش کنید و ۲-۳ ساعتی زمان دهید تا مربا درون قابلمه خنک شود.مرحله هشتم: خنک‌ کردن و انتقال به شیشه نگهدارندهدر هشتمین مرحله پس از خنک‌ شدن مربا خلال‌ دندان‌ها را از گل‌های خیاری خارج کنید و آن‌ها را درون شیشه نگه دارنده قرار دهید.در نهایت از شربت مربا روی خیارها بریزید تا روی آن‌ها را بپوشاند.توجه داشته باشید که تمیز بودن و خشک‌ بودن آن‌ها در مدت‌ زمان نگهداری مربا بسیار تأثیرگذار است.درب شیشه را محکم ببندید و شیشه مربا را درون یخچال قرار دهید.این مربا ۵-۶ ماه در یخچال با توجه به شرایط پخت صحیح و اصولی قابل نگهداری است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای بهپیشنهاد می‌کنیم که حتما این مربای خوشمزه و متفاوت را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید