شگفتی‌های اقتصاد دیجیتال: شارژ مالی برای دانش‌بنیان‌ها

  • توسط: admin


پدیده شارژ مالی در محیط دیجیتال به نوعی فرآیندی است که نیازمند تخصص و دانش بسیاری می‌باشد. دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال افرادی هستند که با توجه به تحولات روز افزون در عرصه اقتصاد و تکنولوژی، توانسته‌اند بهبود و ابداع در حوزه شارژ مالی ایجاد کنند. این دانش‌بنیان‌ها با استفاده از دانش خود و کارآفرینی در حوزه اقتصاد دیجیتال، به رقابت با برندهای بزرگ و پیشتازی در بازارهای مالی جهانی پرداخته‌اند.

استفاده از الگوریتم‌ها و هوش مصنوعی، طراحی شبکه‌های پرداخت امن و سریع، ارائه راهکارهای نوین برای افزایش کارایی و کاهش هزینه‌ها از جمله اقداماتی هستند که دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در زمینه شارژ مالی انجام داده‌اند.

در مجموع، تمرکز و تخصص این گروه از افراد باعث بهبود روندها و ارتقاء سطح خدمات مالی در دنیای دیجیتال شده است و نقش بسیار مهمی در اقتصاد جهانی ایفا می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمد موسی‌زاده موسوی در خصوص فعالیت‌های این صندوق در حوزه اقتصاد دیجیتال در سال ۱۴۰۲، گفت: در طی سال گذشته به بیش از ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور حوزه اقتصاد دیجیتال، انواع خدمات مالی و اعتباری مورد نیاز ارائه شده است که در تلاشیم این میزان رشد قابل توجهی را در سال ۱۴۰۳ تجربه کند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوری‌های نوظهور دیجیتال، افزود: ارائه حدود ۴۰۰ میلیارد تومان انواع خدمات مالی و اعتباری شامل ارائه تسهیلات، خدمات کارگزاری مالی و فنی، صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، بخش دیگری از فعالیت‌های صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال در سال گذشته است.
موسی‌زاده موسوی خاطرنشان کرد: در کنار خدمات مالی و اعتباری فوق، حمایت از ارائه خدمات زیرساختی مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، حمایت از توسعه محصولات و خدمات اولویت‌دار در حوزه‌های کلیدی و راهبردی، کمک به اشتغال و توانمندسازی نیروی انسانی این حوزه در کشور، از جمله فعالیت‌های اثرگذاری بوده که با همکاری ستاد توسعه  اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام شده است.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال درخصوص برنامه‌های این صندوق در سال جدید، گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۳ با توسعه خدمات تخصصی مورد نیاز شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجتال و همچنین ورود به حوزه‌هایی همچون ارتقای توان صادراتی شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و کمک به شکل‌دهی اکوسیستم زیرساخت‌های کلیدی حوزه هوش مصنوعی که در برنامه توسعه صندوق پیش‌بینی شده است، بتوانیم نقشی اثرگذار در کنار سایر بازیگران این حوزه داشته باشیم و به توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال کشور کمک کنیم.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید