طراحی لذت بخش نان زعفرانی سوئدی برای صبح و نیمروز

  • توسط: admin


نان زعفرانی سوئد یکی از انواع خوشمزه نان‌ها است که معمولا در اوایل دسامبر توسط مردم سوئد سرو می‌شود. این نان دارای شکلی پف داده با رنگ خوشایند S شکل دارد و از زعفران و گاهی اوقات از کشمش نیز تهیه می‌شود. برای تهیه این نان ابتدا مخمر را با شکر و آب گرم ترکیب کرده و سپس مواد دیگر مانند تخم مرغ، شیر، شکر، کره، خامه و زعفران را اضافه می‌کنیم. سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و خمیر نرم و غیر چسبنده تهیه می‌کنیم. خمیر را در ظرف آرد پاشیده و برای چند ساعت در یخچال یا در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا آماده برای پخت شود. سپس خمیر را به قطعات تقسیم کرده و به شکل S درآورده و در صفحه فر پخته و سپس با مواد رومال پودر شده پخته می‌شود. در نهایت نان‌ها را از فر برمی‌داریم و تا یخ شدن صبر می‌کنیم. این نان می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه سرو شود و می‌تواند با دمی تمام کردن زندگی ما را شادتر کند.

نان زعفرانی سوئد یا نان لوسیا یکی از نان‌های خوشمزه برای صبحانه و میان وعده است که معمولا سوئدی‌ها این نان را در اواسط دسامبر طی مراسم‌های خاص سرو می‌کنند. این نان پف‌دار و خوش رنگ شکلی مانند S دارد و برای تهیه آن از زعفران فراوان و گاهی اوقات کشمش استفاده می‌شود.در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی و همه فوت و فن‌های درست کردن این نان خوشمزه آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه نان زعفرانی سوئدی:مخمر نان۴۲ گرمآب گرمنصف لیوان فرانسوی دسته‌دارآردحدود ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارتخم مرغ۲ عددشیرنصف لیوان فرانسوی دسته‌دارشکرنصف لیوان فرانسوی دسته‌دارکره ذوب شدهنصف لیوان فرانسوی دسته‌دارخامه سنگیننصف لیوان فرانسوی دسته‌دارزعفران۱/۴ قاشق چای‌خوری مواد لازم جهت تهیه رومال نان زعفرانی:شیر۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ ۱ عددشکر یا پودر قند (برای تزئین)به مقدار لازممراحل تهیه نان سوئدی زعفرانیدر ادامه می‌توانید با طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی آشنا شوید.مرحله اول: مخمر را آماده کنیددر اولین مرحله باید در یک ظرف نسبتا کوچک، مخمر را با یک قاشق شکر و آب گرم ترکیب کنید. درب ظرف را روی آن قرار دهید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را در محیطی گرم بگذارید تا مخمر پف کند و حجم آن چند برابر شود. مرحله دوم: مواد نان را با هم ترکیب کنیددر این مرحله باید تخم مرغ را با نمک، شیر و خامه ترکیب کنید و خوب هم بزنید و سپس به ترکیب مخمر اضافه کنید. باقی مانده شکر و زعفران را نیز به سایر مواد اضافه کنید.در ادامه باید آرد را الک کنید و آن را در چند مرحله به مواد نان اضافه کنید و با هر فنجان آردی که به مواد اضافه می‌کنید، مواد را خوب هم بزنید. در انتها باید خمیری یکدست ایجاد شود. مقدار آرد باید به اندازه‌ای باشد که خمیر به دست نچسبد.مرحله سوم: خمیر را در یخچال بگذاریدبعد از این که خمیر آماده شد، یک ظرف را آرد پاشی کنید و آن را در ظرف قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید و خمیر را برای ۲ ساعت در فضای آشپزخانه و یا برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا برای تهیه نان آماده شود.مرحله چهارم: فر را روشن کنیددر این مرحله از طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی باید ۲۰ دقیقه قبل از پخت نان، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به سراغ مرحله بعد بروید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سینامون رول یا نان دارچینیمرحله پنجم: خمیر را فرم دهیددر این مرحله ابتدا باید سطح کار را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را روی را پهن و آن را به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را با دست ورز دهید و آن را به صورت طنابی حالت دهید.سپس خمیر‌ها را به شکل S درآورید و دو طرف انتهای خمیر را به صورت حلزونی حالت دهید. با دست خمیر را فشرده کنید و سپس خمیرها را در سینی فر بچینید. به خاطر داشته باشید که خمیرها را با فاصله کنار هم بچینید، زیرا نان بعد از پخت پف می کند و حجم آن چند برابر می‌شود.مرحله ششم: نان‌های سوئدی را بپزیدبعد از این که همه خمیرها را آماده کردید، مواد رومال نان را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. با یک برش مواد رومال را روی خمیرها بمالید. می‌توانید مقداری شکر دانه درشت نیز روی نان‌ها بریزید.سپس سینی فر را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان شما طلایی و خوشرنگ رنگ شود. سپس سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا نان‌ها خنک شوند.نکات و فوت و فن‌های تهیه نان زعفرانی سوئدیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه نان زعفرانی سوئدی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.می‌توانید نان زعفرانی سوئدی را به عنوان صبحانه یا میان وعده میل کنید.در طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی می‌توانید از مقداری کشمش استفاده کنید.از آن جایی که مقدار گلوتن آردها با هم متفاوت است، ممکن است برای تهیه خمیر به مقدار آرد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید. میزان آرد در خمیر نان زعفرانی باید به اندازه‌ای باشد که خمیر شما به دست نچسبد.برای تهیه نان زعفرانی سوئدی باید از پودر مخمر تازه استفاده کنید. اگر مخمر در معرض هوا قرار بگیرد و کهنه باشد، در آب گرم پف نمی‌کند و به هیچ عنوان برای تهیه نان مناسب نیست.در طرز تهیه نان لوسیا سوئدی حتما برای پف کردن و عمل آمدن خمیر مایه از آب گرم حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد استفاده کنید.می‌توانید از مقداری زعفران ساییده نشده و درشت در نان زعفرانی سوئدی استفاده کنید تا نان زعفرانی شما ظاهر جذاب‌تری پیدا کند.برای تهیه نان زعفرانی سوئدی باید خمیر را به شکل S درست کنید و سپس انتهای خمیر را به صورت حلزونی یا مارپیچ درست کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان زعتر بدون ورز دادناگر از امتحان کردن طعم‌های لذیذ و درست کردن انواع نان و دسرهای بین المللی لذت می‌برید، پیشنهاد می‌شود این نان خوشمزه سوئدی را طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی آدریندر اختیارتان قرار دادیم، در خانه درست کنید و از آن برای سرو کردن یک صبحانه متفاوت و یا یک میان وعده سالم استفاده کنید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید