سرشار از طعم و عطر: سه روش برای طبخ پنکیک سیب و دارچین

  • توسط: admin


پنکیک سیب و دارچین از جمله صبحانه های خوشمزه و سالم است که می‌توانید برای شروع روز خود تهیه کنید. این پنکیک از مواد اصلی مانند سیب، تخم مرغ، آرد، و دارچین تهیه می‌شود. برای تهیه آن، ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و سپس شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید. سپس آرد، دارچین و بیکینگ پودر را به مواد اصلی اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سیب‌ها را خرد کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید. سپس مایه را در ماهیتابه بریزید و سیب را بر روی آن قرار دهید. زمانی که یک طرف پنکیک طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. در نهایت، پنکیک ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و با عسل و دارچین تزیین کنید. این پنکیک سرشار از طعم و انرژی است و می‌تواند یک صبحانه خوشمزه و سالم برای شما و خانواده‌تان باشد.

پنکیک سیب و دارچین یکی از سالم‌ترین و خوش‌طعم‌ترین صبحانه‌هایی است که می‌توانید برای شروع یک روز پرانرژی درست کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید بار چند روش تهیه پنکیک سیب و دارچین آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه سیب و دارچین با سیب خرد شده:سیب۲ عددتخم مرغ۱ عددشکر۲ قاشق غذاخوریروغن مایع۲ قاشق غذاخوریشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۱ لیوان فرانسوی دسته‌داروانیل۱ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریپودر دارچین۱ قاشق چای‌خوریمراحل تهیه پنکیک سیب و دارچین خانگیدر ادامه می‌توانید با مراحل تهیه پنکیک سیب و دارچین آشنا شوید.مرحله اول: شکر، تخم مرغ و وانیل را ترکیب کنیددر اولین مرحله از دستور پخت پنکیک سیب و دارچین باید تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن دستی یا برقی مواد را خوب ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند.مرحله دوم: شیر و روغن را به مواد پنکیک اضافه کنیدبعد از این که همه شکر و تخم مرغ به خوبی ترکیب شدند، می‌توانید شیر و روغن مایع را اضافه کنید و مواد را در حدی که با هم مخلوط شوند، هم بزنید. مرحله سوم: آرد، دارچین و بیکینگ پودر را اضافه کنیددر این مرحله باید آرد را با بیکینگ پودر و دارچین ترکیب کنید و ۲ بار الک کنید. سپس آن را در چند مرحله به مایه پنکیک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد کاملا در آن حل شود و مایه پنکیک شما یکدست شود.مرحله چهارم: سیب‌ها را خرد کنیدحال باید سیب‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌ای نازک برش دهید و برای تهیه پنکیک سیب کنار بگذارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت مرحله به مرحلهمرحله پنجم: پنکیک ها را آماده کنیدبرای درست کردن پنکیک باید مقداری روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. در ادامه سیب‌ها را به نوبت داخل مایه پنکیک فرو کنید و بلافاصله در ماهیتابه قرار دهید.درب ماهیتابه را برای چند دقیقه روی آن قرار دهید و زمانی که یک سمت پنکیک ها طلایی شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز آماده شود. برای آماده شدن طرف دوم پنکیک ها نیازی به قرار دادن درب ماهیتابه روی آن نیست.مرحله ششم: پنکیک ها را سرو کنیدهمه پنکیک ها را به همین روش آماده کنید و وقتی آماده شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید. برای تزیین این پنکیک می‌توانید از مقداری پودر دارچین یا شکلات آب شده استفاده کنید.مواد لازم جهت تهیه پنکیک سیب رنده شده و دارچین:آرد۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارتخم مرغ۱ عددسیب پوره شده۱ عددکره۳ قاشق مرباخوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوریدارچین۲ قاشق چای‌خوریعسلبه مقدار لازمطرز تهیه پنکیک سیب رنده شده و دارچینبرای تهیه پنکیک با سیب رنده شده ابتدا باید تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس در یک ظرف آرد، شکر، وانیل، دارچین، بیکینگ پودر، سیب رنده شده، شیر و تخم مرغ را ترکیب کنید.مواد را برای ۲ تا ۳ دقیقه با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. در ادامه یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کف آن را با روغن چرب کنید. حالا یک ملاقه از مایه پنکیک را در ماهیتابه بریزید.صبر کنید تا حباب‌های ریز روی پنکیک ظاهر شود، سپس آن را برگردانید. همه پنکیک ها را به همین روش آماده کنید و سپس آن‌ها را با عسل و پودر دارچین تزیین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک اتریشی به سبک کلاسیکمواد لازم جهت تهیه پنکیک سیب و دارچین بدون شیر:آرد سفید۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارپودر دارچین۲ قاشق مرباخوریماست۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارسیب زرد یا قرمز۱ عدد متوسطبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریشکر۵ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددروغن مایع۲ قاشق غذاخوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خورینمکبه اندازه نوک قاشق چای‌خوریمراحل تهیه پنکیک سیب نرم با ماستبرای تهیه پنکیک با پوره سیب و ماست باید پوست سیب را جدا و آن را رنده کنید. در ادامه دارچین را با سیب رنده شده مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.سپس روغن مایع، کره آب شده، شکر، وانیل و ماست را به تخم مرغ هم زده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر در مایه پنکیک حل شود. در ادامه پوره سیب را نیز به مایه کیک اضافه کنید. در این مرحله نوبت اضافه کردن آرد، بیکینگ پودر و نمک است. آرد را الک کنید و در چند مرحله همراه با بیکینگ پودر و نمک به مایه پنکیک اضافه کنید.مواد را خوب ترکیب کنید و سپس یک ماهیتابه نچسب را روی گاز قرار دهید و کف آن را با روغن چرب کنید. بعد از این که ماهیتابه داغ شد، یک قاشق از مایه پنکیک در آن بریزید.صبر کنید یک سمت پنکیک طلایی شود و بعد آن را برگردانید. همه پنکیک ها را به همین روش آماده کنید و در نهایت با مقداری عسل یا شکلات سرو کنید.نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک سیب و دارچیندر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پنکیک سیب و دارچین اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه پنکیک سیب و دارچین می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر به پنکیک سیب و دارچین مواد را تنها در حد این که مخلوط شوند، ترکیب کنید. هم زدن زیاد مایه پنکیک موجب از دست رفتن خواص بیکینگ پودر می‌شود و جلوی پف آن را می‌گیرد.اضافه کردن وانیل به پنکیک سیب و دارچین اختیاری است، اما برای خوش عطر شدن پنکیک سیب و دارچین می‌توانید از مقداری وانیل استفاده کنید.برای تهیه پنکیک سیب و دارچین تنها باید ماهیتابه را چرب کنید و نیازی نیست که از روغن زیادی استفاده کنید.آماده شدن هر سمت پنکیک سیب و دارچین حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد و پس از آن باید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.وقتی که روی پنکیک حباب‌های ریز ظاهر شد، یعنی یک سمت پنکیک آماده شده و می‌توانید آن را برگردانید.می‌توانید پنکیک سیب و دارچین را بدون شکر درست کنید و موقع سرو کردن مقداری عسل روی آن بریزید.برای تهیه پنکیک سیب و دارچین می‌توانید شیر را حذف کنید و از مقداری ماست استفاده کنید.در صورتی که مایه پنکیک سیب شما بیش از حد سفت بود، می‌توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.قبل از فرو بردن تکه‌های سیب در مایه پنکیک می‌توانید آن‌ها را در ظرف دارچین قرار دهید و سپس در مایه پنکیک فرو ببرید.برای درست کردن پنکیک سیب و دارچین باید از ماهیتابه نچسب و کوچک استفاده کنید.در طرز تهیه پنکیک سیب رژیمی نیازی به اضافه کردن روغن و شکر به پنکیک نیست و می‌توانید آن را با استفاده از آرد، پوره سیب، تخم مرغ، دارچین و بیکینگ پودر آماده کنید.به منظور تهیه پنکیک موز و سیب می‌توانید از ترکیب پوره موز و سیب برای تهیه پنکیک استفاده کنید.برای درست کردن پنکیک سیب و دارچین با سیب تکه‌ای باید مایه پنکیک را غلیظ‌تر درست کنید تا سیب‌ها به راحتی به آن آغشته شوند. اگر مایه پنکیک شما بیش از حد شل شده، می‌توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سفت‌تر شود.برای درست کردن پنکیک سیب و دارچین با سیب رنده شده، نیازی به قرار دادن درب ماهیتابه روی آن نیست.به منظور درست کردن پنکیک سیب و دارچین بهتر است تخم مرغ‌ها را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.اگر برای درست کردن پنکیک سیب و دارچین از ماست استفاده می‌کنید، حتما ماست را از یک ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند.برای تهیه پنکیک سیب و دارچین شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا پنکیک شما به آرامی بپزد و آماده شود.برای تهیه پنکیک سیب برای کودکان می‌توانید از مقداری گردوی خرد شده نیز در مایه پنکیک استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک یونانی به صورت شربتیاین پنکیک طعمی شبیه به پای سیب دارد و آنقدر خوشمزه است که با اولین برشی که می‌خورید، عاشق آن خواهید شد! اگر شما هم تجربه درست کردن این پنکیک خوشمزه را دارید، نظرات خود را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید