راز تهیه فرنی شیرین و خوشمزه برای افطار
فرنی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه که بیشتر در وعدههای افطار مورد استفاده قرار میگیرد، به علت بافت سبک و خامهای که دارد جزو گزینههای مناسب محسوب میشود. این دسر معمولا به شکل سفید و ساده تهیه میشود، اما در اینجا طرز تهیه فرنی کاکائویی که طعم و شکل متفاوتی دارد، آموزش داده شده است.
برای تهیه فرنی کاکائو که یک دسر خوشمزه و خوش طعم است، نیاز به آرد برنج، نشاسته، شکر، پودر کاکائو، شیر و گلاب است. ابتدا مواد خشک الک میشوند و سپس به شیر اضافه میشوند و در حرارت ملایم پخته میشوند. در پایان، شکر و گلاب نیز به آن اضافه شده و مدام هم زده میشود تا یکنواخت شود.
پس از پختن، فرنی در ظرف مناسب سرو میشود و میتوانید آن را با انواع توت یا خلال پسته تزئین کنید. این فرنی خوشمزه را میتوانید به صورت سرد یا گرم مصرف کنید و لذت ببرید.
فرنی یکی از غذاهایی است که به علت بافت سبک و خامهای که دارد جزو گزینههای مناسب برای وعده افطار محسوب میشود. معمولا این دسر خوشمزه و راحت را به شکل ساده و سفید رنگ میل کردهاید اما در این قسمت از آدرینبلاگ ما میخواهیم طرز تهیه فرنی کاکائویی را به شما آموزش دهیم که طعم و شکل متفاوتتری هم دارد.مواد لازم جهت تهیه فرنی کاکائویی:آرد برنج۱ قاشق سوپخورینشاسته۱ قاشق سوپخوریشکر۴ قاشق سوپخوریپودر کاکائو۲ قاشق مرباخوریشیرنیم لیترگلاببه میزان لازممراحل تهیه فرنی کاکائوییدر ادامه طرز تهیه فرنی کاکائویی را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.مرحله اول: الک کردن مواد خشکدر این مرحله ابتدا آرد برنج و نشاسته را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس الک میکنیم. این کار به گلوله نشدن و یکنواخت شدن فرنی شما کمک میکند.مرحله دوم: اضافه کردن شیردرون قابلمه مورد نظر شیر را میریزیم و بر روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس مواد خشک الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم. در این مرحله مدام باید محتویات درون قابلمه را هم بزنیم تا ته نگیرد و به هم نچسبد.مرحله سوم: اضافه کردن شکر و گلاببعد از آن که پودر کاکائو به خوبی در شیر حل شد نوبت به اضافه کردن شکر و گلاب است. بعد از آن قابلمه را روی حرارت ملایم نگه دارید و مدام هم بزنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی نذریمرحله چهارم: پختن فرنیاین مرحله تقریبا ۱۵ دقیقه زمان میبرد که شما باید در طول این مدت مدام فرنی را هم بزنید. فرنی دسری حساس است که اگر آن را هم نزنید گلوله میشود یا ته میگیرد.بعد از اینکه فرنی پخت آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و بعد از آنکه کمی خنک شد درون یخچال بگذارید. میتوانید روی فرنی را با انواع توتها یا خلال پسته تزئین کنید. نوش جان!پیشنهاد میکنیم حتما این فرنی خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و در وعده افطار نوش جان کنید.
- برچسب ها: