عادات تغذیه ایرانیان و میزان مصرف گوشت

  • توسط: admin


ایرانیان به عنوان یکی از ساکنان کشورهایی با فرهنگ متنوع، گوشت را به عنوان یکی از غذاهای اصلی و حائز اهمیت در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنند. اغلب ایرانیان در غذاهای خود از گوشت استفاده می‌کنند، که می‌تواند گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر منابع پروتئینی باشد. این مصرف بستگی به منطقه و فرهنگ هر خانواده دارد، اما به طور کلی می‌توان گفت که ایرانیان به اندازه متوسط جهانی گوشت مصرف می‌کنند. با توجه به اهمیت و قدرت غذایی گوشت، این مصرف باید با دقت و متعادل صورت بگیرد تا از تنوع و تغذیه مناسب برخوردار باشیم و به سلامتی بدن خود اهمیت بدهیم.

به گزارش آدرینبه نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افشین صدردادرس گفت: بنابر آمار در ۱۰ ماهه سال گذشته ۹۲ هزارتن گوشت گرم و منجمد و ۲۵ هزارتن دام سبک و سنگین وارد کشور شد.
به گفته او، در کشتارگاه‌ها طی ۱۰ ماهه سال گذشته ۴۴۰ هزارتن گوشت دام کشتارشده بود.
صدردادرس، قیمت هرکیلو دام زنده را ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با احتساب نرخ دام، هرکیلو لاشه با نرخ ۴۸۰ تا ۵۰۰ هزارتومان باید عرضه شود.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: بنابر آمار ۱۰ ماهه سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز به ۷.۱  کیلو رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ کاهش داشته است.
او گفت: بنابر آمار در ۱۰ ماهه سال گذشته واردات گوشت قرمز به بیش از ۲.۵ برابر رسیده که به رغم کاهش سرانه مصرف، افزایش واردات گوشت قرمز و عدم صادرات دام زنده، نوسانات قیمت گوشت در بازار ادامه دارد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید