راز تهیه ترشلوای هویج با رنگی جذاب و طعمی بی‌نظیر برای مجالس

  • توسط: admin


ترحلوای هویج یکی از خوشمزه‌ترین انواع حلوای ایرانی است که معمولا برای جشن‌ها و مراسم مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این حلوا از هویج تازه، آرد، شکر، گلاب و مواد دیگر تهیه می‌شود. برای تهیه ترحلوای هویج ابتدا هویج‌ها را بپزید و پوره کنید. سپس آرد را روی حرارت تفت داده و روغن اضافه کنید. سپس پوره هویج، گلاب، شکر و مواد دیگر را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس حلوا را در قوتابه بریزید و زمانی زیر شعله قرار دهید تا کاملا جا افتاده و انبساط پیدا کند. در نهایت، حلوا را تزیین کرده و در قالب‌های مختلف می‌توانید مزین کنید.

از مواد مختلف مانند زعفران، گردو، دارچین و خلال‌های پسته و بادام برای تزیین حلوا استفاده کنید. همچنین، می‌توانید به جای آرد گندم از آرد برنج یا آرد سفید استفاده کنید. اضافه کردن زعفران به حلوا رنگ جذاب‌تری به آن می‌دهد و طعم آن را بهبود می‌بخشد. هر چند که روغن برای تهیه این حلوا استفاده می‌شود، اما می‌توانید به جای آن از کره یا روغن حیوانی نیز استفاده کنید.

با توجه به اینکه حلوای هویج یک فست و فن خاص دارد، بهتر است دقت کافی را در مراحل تهیه آن داشته باشید تا بهترین نتایج را بدست آورید. امیدوارم با این توضیحات، توانسته باشید نحوه تهیه ترحلوای هویج را به درستی بیاموزید و لذت ببرید.

ترحلوای هویج یکی از خوشمزه‌ترین انواع حلوای ایرانی است که معمولا از آن برای مراسم مذهبی و حتی مهمانی‌ها استفاده می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه ترحلوای هویج و همه فوت و فن‌های درست کردن این حلوای خوشمزه به طور کامل آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه ترحلوای هویج با آرد سفید:آرد سفید۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلاب۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارهویج تازه۵ عددپودر هل۱/۲ قاشق چای‌خوریخلال پسته و بادامبه مقدار لازممراحل تهیه حلوای هویج با آرد گندمدرست کردن ترحلوای هویج در خانه کار ساده‌ای است و اگر یک بار مزه این حلوا را بچشید، قطعا عاشق آن خواهید شد. در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه ترحلوای هویج مجلسی آشنا شوید.مرحله اول: هویج‌ها را بپزیددر اولین مرحله باید هویج‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس هویج‌ها را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به طور کامل بپزند.مرحله دوم: هویج‌ها را پوره کنیدبعد از این که هویج‌ها پختند و کاملا نرم شدند، باید آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب له کنید. سپس برای تهیه حلوا کنار بگذارید. مرحله سوم: آرد را روی حرارت تفت دهیددر این مرحله باید یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و آرد را الک کنید و به آن اضافه کنید. آرد را با حرارت ملایم برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. مراقب باشید در این مرحله شعله گاز زیاد نباشد تا آردها نسوزند و تغییر رنگ ندهند.مرحله چهارم: روغن مایع را به آرد اضافه کنیدبعد از این که بوی خامی آرد گرفته شد باید روغن را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی آرد و روغن را خوب با هم ترکیب کنید و مدام هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا زرده خوشمزه؛ به روش اصیل همدانیمرحله پنجم: گلاب، شکر و هویج را به ماهیتابه اضافه کنیدحال باید گلاب، پودر هل، شکر و پوره هویج را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. برای چند دقیقه مواد را روی حرارت هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. هم زدن مواد را به اندازه‌ای ادامه دهید که حلوا در وسط ماهیتابه جمع شود و بافت یکدست و منسجمی پیدا کند.مرحله ششم: حلوا را تزیین کنیدبعد از این که ترحلوای شما آماده شد و بافت مناسبی پیدا کرد، شعله گاز را خاموش کنید. سپس حلوا را در یک قیف پارچه‌ای با ماسوره دلخواه بریزید و آن را در قالب‌های کاپ کیک بریزید. می‌توانید حلوا را در یک دیس بریزید و در انتها آن را با خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.مواد لازم جهت تهیه ترحلوای هویج با زعفران:آرد۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلاب۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارهویج۵۰۰ گرمزعفران آب کردهبه مقدار لازمطرز تهیه حلوای هویج با زعفرانبرای تهیه ترحلوای هویج با زعفران باید هویج‌ها را بشویید و بخارپز کنید. سپس آن‌ها را در غذاساز پوره کنید. سپس آرد را الک کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.در ادامه روغن را اضافه کنید و بعد از ترکیب شدن روغن و آرد باید پوره هویج، زعفران، گلاب و شکر را اضافه کنید و مواد را دوباره هم بزنید. حلوا را برای چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و در وسط ماهیتابه جمع شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا ایرمیک ترکیه‌ایمواد لازم جهت تهیه ترحلوای هویج با آرد برنج:هویجنیم کیلوشکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارزعفران۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلاب۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد برنج۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارهل آسیاب شده۳ عدددارچین، پودر نارگیل، خلال پسته و خلال بادامبه مقدار لازممراحل تهیه ترحلوای هویج با آرد برنجبرای تهیه ترحلوای هویج با آرد برنج باید هویج را بپزید و بعد آن را میکس کنید. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شربت کمی قوام پیدا کنید. سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید.در ادامه شعله گاز را خاموش و صبر کنید تا شربت خنک شود. در یک ماهیتابه آرد را برای چند دقیقه تفت دهید و بعد روغن را اضافه کنید. در ادامه پوره هویج را به آرد و روغن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.حالا نوبت اضافه کردن شربت به مواد حلوا است مواد را در چند مرحله به ترکیب آرد و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها پودر هل را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.حالا ترحلوای هویج را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با مقداری پودر دارچین، پودر نارگیل و خلال بادام و خلال پسته آن را تزیین کنید.مواد لازم جهت تهیه ترحلوای هویج با شیره انگور:هویج۵۰۰ گرمشکر۲۰۰ گرمشیره انگور۱۰۰ گرمگردو۳۰ عددگلاب۴ قاشق غذاخوریپودر هل۱ قاشق چای‌خوریطرز تهیه ترحلوای هویج ارومیه با شیره انگوربرای تهیه این ترحلوای هویج باید هویج را رنده کنید و همراه با شکر در یک ظرف بریزید. هویج و شکر را با حرارت ملایم بپزید تا آب بیندازند. بعد از ۱ ساعت شیره انگور را اضافه کنید و مدام مواد را هم بزنید تا شیره به خوبی با هویج ترکیب شود.در ادامه زمانی که حلوا به غلظت مناسب رسید، می‌توانید پودر هل و گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید. کمی بعد گلاب را اضافه کنید و بعد شعله گاز را خاموش کنید. درست کردن این حلوا نیاز به روغن ندارد و از همین رو یکی از سالم‌ترین انواع حلوا محسوب می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی حلوایینکات و فوت و فن‌های تهیه ترحلوای هویجدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترحلوای هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای پخت ترحلوای هویج نباید آرد را بیش از حد تفت دهید. به خاطر داشته باشید که برای تهیه این حلوا رنگ آرد بعد از تفت دادن نباید تغییر کند، در این صورت حلوای شما بدرنگ می‌شود.در طرز تهیه ترحلوای هویج اگر به غذاساز دسترسی ندارید می‌توانید هویج‌ها را با گوشت کوب کاملا له کنید. بهتر است برای تهیه این حلوا از هویج رنده شده استفاده نکنید، زیرا این کار موجب می‌شود تا حلوای شما یکدست نشود و ظاهر بدی پیدا کند.بافت حلوای هویج کمی چسبنده‌تر از دیگر انواع حلوا است.برای تزیین حلوای هویج به شکل‌های مختلف می‌توانید دستتان را با روغن چرب کنید و مقداری از حلوا را بردارید و آن را به شکل هویج درست کنید و بعد برای برگ ساقه هویج از چند عدد خلال پسته استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای تهیه خوشمزه‌ترین حلوای هویج خانگی از مقداری گردوی خرد شده در این حلوا استفاده کنید.اضافه کردن زعفران به ترحلوای هویج رنگ بسیار جذاب و طعم بهتری به آن می‌بخشد، اما در صورت تمایل می‌توانید این حلوا را بدون زعفران نیز آماده کنید.برای تهیه ترحلوای هویج می‌توانید به جای روغن از کره یا روغن حیوانی نیز استفاده کنید.همانطور که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمطالعه کردید، ترحلوای هویج یکی از خوشمزه‌ترین انواع حلوای ایرانی است که می‌توانید آن را به روش‌های مختلفی تهیه کنید. شما از چه روشی برای درست کردن ترحلوای هویج استفاده می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید