راز تهیه خورشت اسان نعنا، جعفری به همراه گوجه سبز، لذیذ و خوشبو
خورشت نعنا، جعفری و گوجه سبز یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد این سبزیجات خوشمزه و خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. آماده سازی این خورشت نیازمند شستشو و خرد کردن منظم مواد اولیه مانند گوشت یا مرغ، پیاز و سبزیجات است. سپس با سرخ کردن پیاز و اضافه کردن زردچوبه و سپس گوشت یا مرغ، مواد مرحله به مرحله به هم اضافه میشوند تا غذا طعم و عطر خاصی بگیرد. این خورشت میتواند با برنج یا کته سرو شود و با یک عدسی یا مخلفات مناسب دیگر ترکیب شود. به دلیل حاوی بودن گوجه سبز از ویتامین C و آنتی اکسیدانهای طبیعی، این خورشت همچنین میتواند به عنوان یک غذای سالم و مناسب برای جلوگیری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد. اگر شما هم طرفدار غذاهای سنتی و سالم هستید، حتما این خورشت را تهیه کنید و لذت ببرید.
کمی به خودتان بجنبید فصل گوجه سبز نوبرانه آغاز میشود. از این میوه خوشمزه و ترش بهاری به جز آن که مصرف معمولی به عنوان میوه دارد میتوان برای تهیه خورشت لذیذ گوجه سبز، نعنا و جعفری نیز استفاده کرد.در این قسمت از آدرینبلاگ با آموزش تهیه خورشت نعنا، جعفری و گوجه سبز همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز:گوجه سبزنیم یا ۱ کیلوگوشت قرمز یا مرغنیم کیلوپیاز متوسط۲ عددنعنا و جعفرینیم تا ۱ کیلو (نسبت ۱ به ۳)نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواهروغنبه میزان لازممراحل تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبزمراحل تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز به شرح زیر است:مرحله اول: آماده سازی مواددر این مرحله گوشت قرمز یا مرغ را میشوییم و به اندازههای متوسط خرد میکنیم.سبزیها را هم شسته و میگذاریم تا خشک شوند، سپس آنها را ساطوری خرد میکنیم.پیازها را هم به شکل خلالی خرد میکنیم. گوجه سبزها را نیز شسته و دمشان را جدا میکنیم. مرحله دوم: سرخ کردن موادپیازهای خلالی شده را در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم. بعد از آن که طلایی شد زردچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.سپس گوشت یا مرغ تکه شده را درون قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا کمی سرخ شوند. پس از آن سبزی ساطوری شده را میافزاییم و اجازه میدهیم مواد با هم خوب تفت داده شوند.اینجا چاشنی خورش را باید اضافه کنیم. کمی فلفل سیاه میزنیم. دست آخر هم گوجه سبزها را به صورت درسته داخل خورش میریزیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ترشی قورمیه اردبیلیمرحله سوم: جا افتادن خورشدر این مرحله حدود دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه میکنیم. شعله را زیاد کرده تا خورش جوش بیاید و سپس حرارت را کم میکنیم و صبر میکنیم تا خورشمان جا بیفتد.شما میتوانید این خورشت بسیار راحت و لذیذ را با برنج آبکش شده یا کته سرو کنید.نکته: گوجه سبز سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سی است. بهتر است مرحله تفت دادن سبزیجات کوتاه باشد تا خواص مواد از بین نرود.اگر شما هم این غذا را درست کردید، تجربه خودتان از پخت آن را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.
- برچسب ها: