آشفتگی در بازار! وزیر نفت اعلام کرد: دارندگان کارت سوخت حتما باید این خبر را بخوانند!

  • توسط: admin


وزیر نفت اعلام کرد: «بر اساس تصمیمی که گرفته شده، عملیات پر کردن سوخت خودروها بر اساس سیستم کارت‌های هوشمند انجام خواهد شد. این تصمیم به منظور کنترل مصرف بنزین و همچنین کاهش سیاست‌های مصرف برای پیشگیری از نقصان منابع طبیعی اتخاذ شده است. این سیستم جدید به کارت‌های کیفیت سوخت نیز اعمال می‌شود تا دارندگان خودروها بتوانند اطمینان حاصل کنند که سوخت مورد استفاده‌شان کیفیت مناسبی دارد. این تغییرات از اسفند ماه سال آینده اعمال خواهند شد و به دارندگان کارت سوخت اجازه خواهد داد در جایگاه‌های پر کردن سوخت خدمات بهتری را از دولت دریافت کنند.»

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سایت طلا، اوجی به مردم توصیه کرد تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و پیش از سفر تنظیم موتور و لاستیک را که نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد، را انجام دهند.
وزیر نفت با اشاره به رکورد مصرف بنزین در سه روز نخست سال ۱۴۰۳ گفت: در روزهای عادی به‌طور میانگین ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌شود که این رقم با آغاز مسافرت‌های نوروزی در ۲۷ و ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۲ به ۱۴۲ میلیون لیتر و در ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ به ۱۵۲ میلیون لیتر افزایش یافت که با وجود همه این افزایش‌ها با فعالیت بیش از ۵۰ هزار نفر در جایگاه‌های سوخت کشور، کمبودی گزارش نشده است.
جواد اوجی به مردم توصیه کرد تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و پیش از سفر تنظیم موتور و لاستیک را که نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد، را انجام دهند.
وزیر نفت با اشاره به اینکه ۳۳ میلیارد دلار قراردادهای توسعه میدان‌های نفتی و طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی در اسفند پارسال امضا شد، گفت: رشد اقتصادی بخش نفت و گاز طی سال ۱۴۰۲ به بالای ۲۰ درصد رسید.
اوجی در ویژه برنامه «جهش تولید» با تبریک سال نو و قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان درباره موضوع استفاده از توان و مشارکت مردم افزود: بالاترین بخش مشارکت مردمی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی امروز متعلق به صنعت پتروشیمی است؛ بیش از ۵۰ میلیون نفر سهامدار شرکت‌های پتروشیمی هستند که انواع محصول پتروشیمی در گریدهای مختلف را تولید می‌کنند.
وزیر نفت با اشاره به اینکه وزارت نفت دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی تأکید دارد، اظهارداشت: در اسفندماه ۱۴۰۲، ۳۳ میلیارد دلار قراردادهای پروژه بالادستی، توسعه میدان‌های نفتی و طرح ملی فشارافزایی مهم‌ترین میدان گازی؛ میدان پارس جنوبی با استفاده از ظرفیت و توان پیمانکاران و سازندگان داخلی امضا شد که بی‌شک این موضوع در رشد تولید تأثیری بسزا دارد.
وی با تأکید بر اینکه نگاه وزارت نفت دولت سیزدهم به توان داخلی است و معطل خارجی‌ها نبوده است، ادامه داد: قرارداد توسعه ۶ میدان نفتی در ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۲ به ارزش بالغ بر ۱۳ میلیارد دلار امضا شد که ۲ میدان از این میدان‌ها با عراق مشترک است که با استفاده از ظرفیت سازندگان و پیمانکاران داخلی اجرا خواهد شد.
اوجی در این ویژه برنامه که از رادیو اقتصاد پخش شد، تصریح کرد: با توجه به استفاده حداکثری وزارت نفت از توان داخلی، رشد اقتصادی بخش نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ به بالای ۲۰ درصد رسید.
وی اظهار امیدواری کرد که با بهره‌برداری از پروژه‌های بالادست و پایین‌دست صنعت نفت در حوزه پالایشگاهی، صنعت گاز و صنایع پتروشیمی همسو با تأکیدهای مقام معظم رهبری، در سال ۱۴۰۳ نیز به جهش تولید و افزایش رشد اقتصادی بخش نفت و گاز دست یابیم.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید