آشکار شد: حجم ورودی مرغ به بازار چقدر است؟

  • توسط: admin


مرغ یکی از منابع اصلی پروتئین و گوشت است که در جامعه‌های مختلف جهان مورد مصرف قرار می‌گیرد. با توجه به ایجاد نیازهای جدید برای محصولات فرآیندهای سریع و آسان برای تهیه غذا و تغذیه سالم، مصرف مرغ به عنوان یک گزینه سالم و خوشمزه برای خانواده‌ها در حال افزایش است.

سهم مرغ در بازار جهانی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و این محصول به سرعت رو به رشد و گسترش است. عواملی همچون بازار تقاضا برای مواد غذایی سالم، قابلیت آماده‌سازی آسان، هزینه مناسب و طعم خوب، باعث شده است تا تعداد زیادی از افراد به مصرف مرغ بپردازند.

بنابراین، می‌توان گفت که مرغ به عنوان یک محصول مصرفی محبوب و پرطرفدار در اکثر بازارهای جهانی حضور دارد و به سرعت به یکی از اصلی‌ترین منابع پروتئین و گوشت در دنیا تبدیل شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مرکز آمار ایران، براساس نتایج طرح آمارگیری کشتار طیور کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ماه ۱۴۰۲، وزن گوشت عرضه شده انواع طیور کشتار شده در مجموع ۲۱۴.۴۶۲ تن گزارش شده، که سهم گوشت مرغ بیش از سایر انواع طیور بوده است.
براساس این گزارش، گوشت مرغ با ۲۰۸.۳۴۸ تن، ۹۷.۱ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون با ۱.۹۳۴ تن و سایر انواع طیور با ۴.۱۸۰ تن و ۲ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۲، با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان دهنده افزایش ۱۰ درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.
مقدار عرضه گوشت طیور در بهمن ۱۴۰۲، نسبت به ماه مشابه سال قبل برای مرغ ۱۱ درصد، برای بوقلمون ۳۷ درصد، برای بلدرچین ۵۱ درصد افزایش، برای شترمرغ ۳۴ درصد و برای سایر انواع طیور ۲۳ درصد افزایش کاهش داشته است.
همچنین، نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهمن ۱۴۰۲، نسبت به ماه قبل (دی) در حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید