تا چند روز دیگر، خوزستان باران میخورد؟
خوزستان استانی است که در جنوب غربی ایران واقع شده و از غرب با عراق، از شمال شرق با استان چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد و از شمال با استان لرستان و از جنوب با استان بوشهر هم مرز دارد. این استان دارای منطقههای مرطوب و کویری است که بههمین دلیل دارای آب و هوای متفاوت است. خوزستان به عنوان یکی از استانهای بارانخیز ایران نیز شناخته میشود و بارانهای وفوری این استان باعث رونق کشاورزی و دامپروری در این منطقه میشود. بارانهای فصلی و گاهی اوقات سیلابها نیز میتواند برای مردم محلی مشکلاتی ایجاد کند. از این رو، باران در خوزستان همواره نقش مهمی در زندگی مردم و تولیدات کشاورزی این استان دارد.
به گزارش آدرینبه نقل از مهر، حمد سبزه زاری اظهار کرد: بر اساس نقشههای پیشیابی فعالیت سامانه بارشی در خوزستان تا اواخر وقت امروز در اغلب نقاط استان سبب رگبار و رعدوبرق، وزش بادهای متوسط و تندبادهای لحظهای میشود.
وی اضافه کرد: بیشترین حجم و شدت بارشها در مناطق شمالِ شرقی، شرقی و ارتفاعات خوزستان خواهد بود. در برخی از مناطق استان بارش تگرگ دور از انتظار نیست. بارش در ارتفاعات استان به شکل برف و باران پیش بینی میشود.
سبزه زاری عنوان کرد: از فردا کاهش دید ناشی از وقوع پدیده مه یا مه رقیق در اغلب مناطق خوزستان به ویژه مناطق کوهستانی و جادههای مواصلاتی مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: شمال خلیج فارس تا اواخر وقت فردا مواج و متلاطم خواهد بود.
وی تصریح کرد: در شبانه روز گذشته اهواز با ۲۹.۵ و دزپارت با ۸.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان گزارش شدهاند.
مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۲۹.۵ و کمینه دمای ۱۶.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.
- برچسب ها: خوزستان سامانه بارشی