ترنج: سازمان بورس با گامی بزرگ در مدیریت ریسک به سوی توسعه سرمایهگذاری غیرمستقیم
مدیرعامل ترنج، به عنوان یک شرکت متخصص در توسعه و مدیریت سرمایهگذاری، این روزها به مفهوم سرمایهگذاری غیرمستقیم توجه ویژهای دارد. او با اعلام برنامه توسعه سرمایهگذاری غیرمستقیم سازمان بورس، اقدامی بزرگ و حیاتی برای کنترل و مدیریت ریسکهای موجود در بورس انجام داده است.
با توجه به نوسانات پیوسته و پیچیدگیهای بازار سرمایه، استفاده از سرمایهگذاری غیرمستقیم به عنوان یک راهکار موثر برای کاهش ریسکهای مرتبط با فعالیتهای سرمایهگذاری در بورس به نظر میرسد. این تصمیم، نشاندهنده دیدگاه مدیرعامل ترنج برای بهینهسازی سرمایهگذاری و کسب بازدهی بیشتر از فعالیتهای سرمایهگذاری است.
به طور خلاصه، با توسعه سرمایهگذاری غیرمستقیم، مدیرعامل ترنج نه تنها به بهبود عملکرد شرکت خود، بلکه به کنترل و مدیریت بهتر ریسکهای مرتبط با بازار سرمایه نیز کمک میکند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، رضا درخشانفر، مدیرعامل مشاورسرمایهگذاری ترنج در گفتگو با آدرینگفت: از جمله وظایف قانونی سازمان بورس و اوراق بهادار معرفی ابزارهای جدید مالی و کنترل و مدیریت ریسک در بازارسرمایه است.
مدیرعامل ترنج افزود: توسعه ابزارهای سرمایهگذاری غیر مستقیم ارتباط مستقیمی با کاهش ریسک بازارسرمایه بویژه برای سهامداران حقیقی و خرد دارد. سازمان بورس در دوره جدید بامعرفی اولین صندوقهای: اهرمی، تضمین اصل سرمایه، شاخصی، فراصندوق(FoF)، بخشی، بازنشستگی و املاک، تنوع فوقالعادهای به ابزارهای سرمایهگذاری غیرمستقیم بخشید.
وی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۰ حجم سرمایهگذاری غیرمستقیم در بورس فقط ۱۸ درصد بود، اما امروز ۵۰ درصد معاملات روزانه به صندوقهای سرمایهگذاری اختصاص دارد. درحال حاضر بیش از هشت میلیون و ۲۰۰ هزار سهامدار حقیقی در انواع صندوقها، سرمایهگذاری کردهاند و بیش از ۶۰ درصد دارندگان کل صندوقهای سرمایهگذاری سهامداران حقیقی هستند که نشان میدهد اقدامات سازمان بورس در توسعه سرمایهگذاری غیرمستقیم موثر بوده است.
رضا درخشانفر، ادامه داد: گرچه بخش عمدهای از دارایی تحت مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری بازارسرمایه متعلق به صندوقهای درآمد ثابت است، اما توسعه صندوقهای درآمد ثابت نیز از 2 جهت حائز اهمیت است: اول اینکه صندوقهای درآمدثابت به عدم خروج پول از بازار کمک کردند، یعنی در روزهای منفی بازار شاهد ورود پول حقیقی به صندوقهای درآمد ثابت بودیم و دوم اینکه توسعه صندوقهای درآمد ثابت به توسعه تامینمالی از طریق بازارسرمایه کمک کرد.
مدیرعامل ترنج در مورد نقش سازمان بورس در توسعه تامینمالی گفت: اقداماتی که سازمان بورس در دوره جدید از اواسط سال ۱۴۰۰ تاکنون انجام داده از جمله تغییرات در آییننامهها و دستورالعملها بسیار موثر بوده که برای مثال اصلاح دستورالعمل اوراق مرابحه به تامینمالی، جانی دوباره بخشید، پیش از این وقتی شرکتی اوراق مرابحه منتشر میکرد، پول را دریافت نمیکرد و پول به دست کس دیگری میرسید، مثلا کسی که مواد اولیه را خریداری میکرد.
درخشانفر، افزود: طبق تغییرات اخیر، پول به شرکتها پرداخت شده و شرکتها این اجازه را دارند که خودشان برای بهرهگیری از آن، تصمیمگیری کنند. روی هم رفته همه این مسائل باعث شده شیوه تامین مالی از طریق بازار سرمایه متحول شود و شرایط را دگرگون کند.
- برچسب ها: رضا درخشانفر شرکت سرمایه گذاری ترنج