سفر جذاب انسیه خزعلی به شهر نیویورک
انسیه خزعلی، یک نویسنده و فعال حقوق بشر ایرانی، به نیویورک رفت تا در یک کنفرانس بین المللی در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران شرکت کند. او برای ابراز نگرانی های خود درباره نقض حقوق بشر و تعدی از فعالان مدنی در ایران، به این کنفرانس دعوت شده بود. انسیه خزعلی از تجارب شخصی خود در زندان و همچنین از شهادت های افراد دیگر در مورد شکنجه و زندانیان سیاسی در ایران به تفصیل برای حاضران توضیح داد. او از قدرت کلام و انگیزه ای که در این کنفرانس نشان داد، تحسین بسیاری از شرکت کنندگان و رسانه ها برانگیخت. انسیه خزعلی با این اقدامش، به جهانیان اطلاع داد که مبارزه برای حقوق بشر در ایران همچنان ادامه دارد و نیاز به حمایت بین المللی بیشتری دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سازمان ملل، شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد از ۱۱ تا ۲۲ ماه مارس جاری میلادی در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک برگزار می شود.
خانم «انسیه خزعلی» معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده روز یکشنبه به وقت محلی در صدر هیاتی رسمی وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد و مورد استقبال «زهرا ارشادی» سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور اسلامی ایران که برای شرکت در شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل شرکت کرده است، علاوه بر سخنرانی در نشست های عالی رتبه، در نشست جمهوری اسلامی ایران با عنوان «توانمندسازی زنان، توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» به عنوان سخنران اصلی به اعلام مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران خواهد پرداخت.
نشست های سالانه کمیسیون مقام زن (CSW)، بزرگترین گردهمایی سازمان ملل متحد در موضوعات مرتبط با زنان و توانمندسازی آنان است که امسال از ۱۱ تا ۲۲ مارس ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ تا سوم فروردین ۱۴۰۳ با موضوع اولویت “تسریع در دستیابی به آگاه سازی و توانمندسازی” برگزار می شود.
امسال ۱۰۱ هیات عالیرتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفتوگو پیرامون موضوعات اولویتدار زنان خواهند پرداخت.
نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهادها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» برگزار خواهد شد.
در جهان امروز ۱۰.۳ درصد از زنان در فقر شدید زندگی می کنند و فقیرتر از مردان هستند. سازمان ملل متحد پیش بینی می کند برای پایان دادن به این فقر تا انتهای دهه پیش رو، پیشرفتی ۲۶ برابر سریعتر به سمت پایان دادن به فقر لازم است.
همچنین داده های ۴۸ اقتصاد در حال توسعه نشان می دهد که برای دستیابی به توانمندسازی زنان و پایان دادن به فقر و گرسنگی بیش از ۱۰۰ میلیون دختر و زن در جهان، به سرمایه ای بالغ بر ۳۶۰ میلیارد دلار اضافی در سال نیاز است.
دستور رسمی نشست شصت و هشتم کیمسیون مقام زن سازمان ملل در حالی به فقر و محرومیت زدایی توجه دارد که جامعه جهانی، امروز شاهد رخدادهایی تاسف باری از گرسنگی کودکان و فقیرتر شدن لحظه به لحظه زنان در فلسطین به دلیل جنگ اسرائیل است.
- برچسب ها: اخبار سیاسی