تهیه شیرینی لینزر کوکی به سبک شیک و مجلسی با طعمی لذت بخش
شیرینی لینزر کوکی یکی از شیرینیهای محبوب و خوشمزه است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این شیرینی دارای وسطی از مارمالاد یا بریلو است که طعم و لذیذی آن را افزایش میدهد. بافت لطیف و نرم این شیرینی باعث شده است که بسیار مورد پسند عدهی زیادی باشد.
برای تهیهی این شیرینی، موادی نظیر کره، پودر قند، وانیل، نشاسته ذرت، تخممرغ، عسل، و مارمالاد یا بریلو نیاز است. ابتدا پودر قند را الک کرده، سپس کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و سایر مواد به تدریج اضافه کرده و مزه شیرینی را درست کنید. خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی باز کرده و شکل دلخواه برای شیرینی خود بسازید. سپس شیرینیها را در فر پخته و با مارمالاد یا بریلو پر کرده و لذت ببرید.
در نهایت، این شیرینی خوشمزه را میتوانید برای مهمانی یا مراسم خاص تهیه کرده و لذت ببرید. امیدوارم با این توضیحات مرحله به مرحله، بتوانید به راحتی شیرینی لینزر کوکی خود را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
شیرینی لینزر کوکی، یکی از شیرینیها بسیار محبوب و پرطرفداری است که برای مراسم و مهمانیهایتان میتوانید آن را تهیه کنید. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. وسط آن مارمالاد یا کرمفیل وجود دارد که خوشمزگی آن را دو چندان کرده است. شیرینی لینزر کوکی، بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و سادهترین طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی لینزر کوکیمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهی این شیرینی در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی لینزر کوکی:کره۱۵۰ گرمپودر قند۵۰ گرموانیل۱ قاشق چایخوریآرد سفید قنادی۳۰۰ گرمنشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱ عددعسل۱ قاشق غذاخوریمارمالاد یا بریلوبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی پودر قندپودر قند را در الک بریزید و آن را الک کنید. الک کردن پودر قند موجب گرفتن ناخالصی هایی آن میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را بسیار ترد و لطیف میکند.مرحله دوم: ترکیب کره و پودر قندکره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مواد را با دور تند همزن برقی به مدت ۵-۸ دقیقه بهم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.مرحله سوم: افزودن وانیل، عسل و تخممرغتخممرغ به دمای محیط رسیده، عسل و وانیل را به ترکیب مواد شیرینی اضافه کنید و همه مواد را مجدد با دور تند همزن برقی به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.به جای عسل از شربت بار نیز میتوانید استفاده کنید.مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشکاز آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری استاندارد بردارید و به جای آن ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.آرد سفید و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد موجب هوادهی شدن ذرات آن میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را ترد و لطیف میکند.مواد خشک را کمکم به مایه شیرینی اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا خمیر جمع شود و شکل گیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی آلمانی به روش قنادیمرحله پنجم: استراحت دادن خمیر شیرینیخمیر شیرینی را درون کیسه فریزر قرار دهید و سطح آن را کمی صاف کنید.خمیر را به مدت ۱-۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید.مرحله ششم: قالب زدن خمیرخمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی با کمک وردنه به قطر چند میلیمتر باز کنید.با کاتر یا قالب دلخواه خمیر را قالب زنید.ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید و شیرینیها را با کمی فاصله روی کاغذ بچینید.سینی حاوی شیرینیها را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید.مرحله هفتم: آماده سازی فر و پخت شیرینیدر این بازه زمانی فر را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.گرم کردن فر قبل از پخت شیرینی یکی از مهمترین عواملی است که در کیفیت نهایی شیرینی شما تاثیر میگذارد.سینی شیرینی را پس از استراحت دوم از یخچال خارج کنید و در طبقه وسط فر قرار دهید.دمای پخت در فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و زمان ۱۰-۱۲ دقیقه تنظیم کنید.پس از پخت شیرینیها را از فر خارج کنید و زمان دهید تا کمی خنک شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی یاقوتی به سبک قزوینیمرحله هشتم: افزودن مارمالاد یا بریلوبرای راحتتر کار کردن با بریلو آن را درون قیف یک بار مصرف بریزید.به دلخواه وسط شیرینیها مقداری بریلو یا مارمالاد پایپ کنید.میتوانید وسط شیرینی مقداری مارمالاد زنید. سپس یک شیرینی دیگر روی مارمالاد گذارید و یک شیرینی لینزر دو قلو تهیه کنید.میل کردن این شیرینی خوشمزه در کنار فنجانی چای بسیار دلچسب است. امیدواریم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این شیرینی بسیار جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: