راز تهیه شیرینی پاشا پسته، لذیذ و شیک در سبک عربی
شیرینی پاشا پسته یکی از خوشمزهترین شیرینیها است که معمولا در ایام نوروز و جشنهای خاص تهیه و مصرف میشود. این شیرینی با طعم و ظاهر جذاب خود، همه را شگفتزده میکند. از آنجا که پسته یکی از مواد اصلی آن است، بویژه علاقهمندان به پسته، خوشمزه و جذابتر از همیشه است.
برای تهیه شیرینی پاشا پسته نیاز به تهیه موادی مانند پسته، کره، پودر هل، آرد سمولینا و… دارید که مراحل تهیه آن را میتوان به صورت مرحله به مرحله دنبال کرد. از پخت شربت و ترکیب پودر پسته و پودر قند، تا افزودن کره و شیر عسلی و در نهایت ریختن مواد در قالب و تزیین شیرینی با خلال پسته، هر مرحلهای از تهیه این شیرینی و آموزشهای لازم برای آن بدقت بیان شده است.
با دنبال کردن این روش ساده و آسان، شما نیز میتوانید شیرینی پاشا پسته خوشمزه و خوشطعمی را تهیه کرده و لذت ببرید. این شیرینی میتواند گزینهی عالیی برای پذیرایی، جشن، مهمانی یا حتی هدیه به عزیزان شما باشد.
شیرینی پاشا پسته یکی از شیرینیهای بسیار جذاب و خوشمزه که در ایام نوروز میتوانید آن را تهیه کنید. این شیرینی طعم و ظاهر بسیار جذابی دارد. همانطور که از نامش مشخص است پسته یکی از مواد اصلی این شیرینی است که در طعم خوب آن نقش بسزایی دارد. شما میتوانید شیرینی پاشا پسته را بدون نیاز به فر به راحتی تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی پاشا پسته را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه خمیر شیرینی پاشا پستهکره ۳۰ گرمپسته ۲۰۰ گرمپودر هل ۱ قاشق چایخوریپودر قند ۵۰ گرمشیر عسلی ۱۰۰ گرمآرد سمولینا ۸۰ گرم مواد لازم برای تهیه شربت شیرینآب ۱۰۰ گرمشکر ۱۰۰ گرمگلاب ۱ قاشق غذاخوریرنگ سبز خوراکی چند قطره (به دلخواه)طرز تهیه شیرینی پاشا پستهمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما میدهد که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این شیرینی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شیرینی در دستهبندی آسان قرار دارد. مرحله اول: آماده سازی شربتشکر را درون قابلمه مناسبی بریزید.آب را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.زمان دهید تا شکر به صورت کامل درون آب حل شود.پس از اینکه شکر کامل در آب حل شد رنگ خوراکی سبز را به همراه گلاب درون قابلمه بریزید.شربت را به هم زنید تا مواد با هم ترکیب شوند.منتظر باشید تا شربت به نقطه جوش رسد.۵-۱۰ دقیقه زمان دهید تا شربت روی حرارت بجوشد و به غلظت مناسب رسد .پس از اینکه شربت شما آماده شد حرارت را بسیار کم کنید و قابلمه را کنار حرارت گذارید تا شربت داغ بماند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی سلطان ترکیهایمرحله دوم: آماده سازی پستهپسته را مغز کنید.مغز پسته را با کمک آسیاب، میکسر، خردکن یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید به شکل پودر تبدیل کنید.اگر که چنین ابزاری در دسترس ندارید میتوانید از پودر پسته آماده استفاده کنید.مرحله سوم: ترکیب کردن پودر قند و پودر پستهپودر قند و پودر پسته را با هم به خوبی ترکیب کنید و کنار گذاریدمرحله چهارم: آماده سازی کره و افزودن آرد سمولیناکره را درون قابلمه کوچک مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت بسیار کم قرار دهید.منتظر باشید تا کره ذوب شود.پس از ذوب شدن کره، آرد سمولینا را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شود.مرحله پنجم: افزودن پودر هلپودر هل را به مایه شیرینی اضافه کنید.همه مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه مخصوص ترکیه ای!مرحله ششم: افزودن شربتدر این مرحله شربت داغ را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید تا بافت مایه شیرینی غلیظ شود.مرحله هفتم: افزودن شیر عسلیس از اینکه مایه شیرینی شما به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار گذارید.منتظر بمانید تا کمی خنک شود.سپس به آن کمکم شیر عسلی را اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید تا به خوبی شیر عسلی با مواد شیرینی ترکیب شود.مرحله هشتم: ریختن مواد شیرینی در قالباز مواد شیرینی با کمک قاشق درون قالبهای سیلیکونی بریزید.کمی با قاشق سطح شیرینی را فشار دهید تا شیرینی درون قالبها کمی فشرده شوند.سپس قالبهای سیلیکونی را در یخچال یا فریزر به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی سفت شود.اگر از قالبهای سیلیکونی کوچک در دسترس ندارید میتوانید مقداری از مواد را به اندازه یک فندق کوچک بردارید و در دست به آن شکل دهیدسپس شیرینیها را درون ظرف مناسبی بچینید و در یخچال یا فریز آنها را استراحت دهید.پس از گذشت زمان اعلام شده شیرینیها را از قالب سیلیکونی خارج کنید با مقداری پودر پسته یا خلال پسته آنها را تزیین کنید.شیرینی پاشا پسته بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سر و نوش جان کردن است.امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این شیرینی بسیار جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: