فروش جواهرات دانش بنیان با قیمت آزاد
ارز صادراتی به معنی واحد پولی است که توسط یک کشور برای پرداخت کالاها و خدمات صادر شده به سایر کشورها استفاده میشود. در واقع، ارز صادراتی معادل ارزی است که از فروش محصولات و خدمات به دیگر کشورها به دست میآید.
ارز صادراتی با توجه به نرخ آزاد، به شکلی ارزانتر یا گرانتر معامله میشود. از این رو، اهمیت دارد که دانش بنیانها ارزهای صادراتی خود را به نحو انسانی و هوشمندانه به نرخ آزاد بفروشند. انجام این عمل به کمک مدیریت مناسب فرآیندهای صادرات و کنترل دقیق نرخ ارز صادراتی میسر است. این کار میتواند به حفظ سودآوری و رقابتپذیری شرکت و تقویت اقتصاد کشور کمک کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مجید فولادگر معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت در حاشیه دومین روز از سفر خود به استان قزوین ضمن بازدید از شرکت شیمی بهداش شهرک صنعتی لیا، گفت: بانک مرکزی قبول کرده که شرکتهای دانش بنیان میتوانند ارز حاصل از صادرات خود را به قیمت بازار بفروشند.وی با بیان اینکه اختلاف ۲۰۰ هزار ریالی در قیمت ارز دولتی و آزاد به نفع شرکتهای دانش بنیان تمام خواهد شد، ادامه داد: این ارز معمولا توسط خودروسازان خریداری میشود.
به گفته فولادگر، راهاندازی خط سبز گمرک، دفتر ویژه دانش بنیان در ادارات امور مالیاتی و همچنین اولویت قرار دادن پرداخت تسهیلات از دیگر اتفاقات خوب در حوزه شرکتهای دانش بنیان است.
این مسئول اضافه کرد: به بانک مرکزی همچنین تاکید شده که هیچ شرکت دانش بنیانی در صف ارز نماند و بایستی در سریعترین زمان ممکن مسایل مربوط به امور تجاری خود را به سرانجام برساند.
معاون وزیر صمت بیان کرد: وجود کارآفرینان برتری مثل مدیرعامل شرکت شیمی بهداشت میتواند علاوه بر ایجاد انگیزه در بین دانشجویان مقطع دکترا، از مهاجرت نخبگان کشور نیز جلوگیری شود.
علیرضا عموزاده مدیر کارخانه شیمی بهداش نیز در این نشست گفت: این واحد تولیدی در سال ۶۴ تاسیس شد و هم اکنون نیز با ایجاد ۹۰۰ فرصت شغلی در سطح منطقه به تولید انواع مواد اولیه فولاد، کاشی سرامیک و شوینده اقدام میکند.
به گفته وی، سالانه ۵۰ هزار تن مواد اولیه در مورد نیاز کارخانجات در این واحد تولیدی به انجام میرسد و در عین حال نیز ۶۰ پژوهشگر و نخبه نیز در بخش تحقیق و توسعه این شرکت مشغول به کار هستند.
- برچسب ها: نر خ ارز