شیرینی کاکائویی خوشمزه برای نوروز: طرز تهیه آسان و لذیذ
شیرینی کاکائویی یکی از خوراکیهای بسیار محبوب و خوشمزه است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. این شیرینی با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود و پر از طعم و بوی کاکائو است که علاقهمندان به شکلات و کاکائو را خوشحال میکند. طرز تهیه این شیرینی نیز بسیار ساده است و با دنبال کردن مراحل مرتبط میتوانید آن را به راحتی در خانه خود تهیه کنید.
ترکیب تخممرغ و شکر، اضافه کردن کره و وانیل، و همچنین ترکیب مواد خشک و مغز گردو در این شیرینی نقش مهمی دارند و با دقت در هر مرحله میتوانید خمیر متنوع و لطیفی تولید کنید. پس از پخت شیرینی، میتوانید آنها را با دوستان و خانوادهتان به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.
اگر شما هم دوست دارید طعم شیرینی کاکائویی را تجربه کنید، پیشنهاد میشود که این روش را امتحان کنید و از طعم خوشمزه و منحصر به فرد این شیرینی لذت ببرید.
شیرینی کاکائویی یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و متفاوت خانگی است که به روشهای بسیار مختلفی تهیه میشود. کاکائو در سراسر دنیا جز یکی از خوراکیهای بسیار محبوب و پرطرفدار است که نقش پررنگی در تهیه این شیرینی دارد. شیرینی کاکائویی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. اگر از طرفداران طعم شکلات و کاکائو هستید به شما توصیه میکنیم که از چشیدن طعم این شیرینی غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کامل ترین و خوشمزه ترین طرز تهیه شیرینی کاکائویی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه شیرینی کاکائوییمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد. درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه شیرینی کاکائویی:تخممرغ ۱ عددکره ۵۰ گرمشکر ½ پیمانه نمک ۱ پنسوانیل ½ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری مغز گردو ½ پیمانه بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری آرد ۱ پیمانهمرحله اول: ترکیب تخممرغ و شکربهتر است تخممرغ را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قبل از طبخ شیرینی در دمای محیط قرار دهید. تخممرغ را درون ظرفی بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید. با دور تند همزن ۵ تا ۸ دقیقه به هم زنید تا مخلوط تخممرغ و شکر شما کرمی، روشن و کشدار شود. مرحله دوم: افزودن وانیل، نمک و کرهکره را به صورت بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید.کمی صبر کنید تا کره خنک شود سپس آن را به همراه وانیل و نمک به ترکیب مواد تان اضافه کنید. ۳ تا ۴ دقیقه دیگر با دور تند همزن مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. مرحله سوم: ترکیب مواد خشک آرد سفید، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید. ترکیب فوق را ۲ تا ۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود و در لطیف شدن بافت نهایی شیرینی شما بسیار تأثیرگذار است.مواد خشک را کمکم به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی به هم زنید تا خمیر شکل گیرد. مرحله چهارم: آماده سازی گردوگردو را با کمک چاقو به ابعاد کوچکتری برش زنید. توجه داشته باشید که بهتر است در تهیه این شیرینی مغز گردو زیر دندان احساس شود.و گردوها برای زیباتر شدن شیرینی خودشان را نشان دهند.مغز گردوی خرد شده را به خمیر شیرینی اضافه کنید و همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. خمیر را درون کیسه قرار دهید و سطح آن را کمی صاف کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.)اگر زمان کافی برای انجام این مرحله را ندارید این مرحه قابل حذف است) مرحله پنجم: آماده سازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید. منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود. توجه داشته باشید که گرم کردن فر قبل از پخت انواع شیرینی در کیفیت و بافت شیرینی شما تأثیر بسزایی دارد. مرحله ششم: قالب زدن خمیرروی سطح میز کارتان کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را با کمک وردنه به قطر چند میلیمتر باز کنید. حال با کاتر دلخواه خمیر را قالب زنید. اگر کاتر یا قالب در دسترس ندارید میتوانید از خمیر به اندازهه ی یک گردوی کوچک بردارید و در دستتان به آن کمی شکل دهید.ته سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و شیرینیها را روی سینی بچینید.شیرینیها را با کمی فاصله کنار هم روی سینی فر بچینید؛ زیرا در خمیر این شیرینی از تخممرغ و بیکینگپودر استفاده شده و شیرینی در زمان پخت کمی تغییر سایز میدهد.همه خمیر را به همین شکل حالت دهید و درون سینی فر بچینید. مرحله هفتم: پخت شیرینیسینی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. دمای پخت در فر برقی ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه باید باشد.شیرینیها را به مدت ۱۰-۱۳ دقیقه درون فر بپزید. پس از پخت شیرینی را از فر خارج کنید و کمی زمان دهید تا خنک شوند سپس آنها را در ظرف سرو بچینید.برای بالاتر رفتن ماندگاری شیرینی میتوانید آنها را در ظرف دربدار در یخچال نگهداری کنید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش این شیرینی کاکائویی بسیار نرم و لطیف را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: