طرز تهیه کلم پلو با سبزیجات و گوشت کوبیده: دستور غذای خوشمزه و شیک برای جشن و مهمانی

  • توسط: admin


گل‌کلم پلو یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با استفاده از گل‌کلم تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با گوشت یا مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، ابتدا گل کلم را خرد کرده و در آب می‌پزند، سپس آن را از آب خارج کرده و شسته و رسوبات آن را حذف می‌کنند. سپس پیاز، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه ای را تفت داده و به آن گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنند. بعد از این مرحله، گل کلم آماده شده به مواد دیگر اضافه شده و تفت داده می‌شود. سرانجام برنج بخارپز شده به همراه مواد دیگر لایه بندی شده و با کره و محلول زعفران پخته می‌شود تا غذای لذت بخش گل‌کلم پلو حاصل شود. از آنجایی که این غذا دستور پخت زمان‌بری دارد، باید برای آماده‌سازی و تهیه آن حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه را در نظر گرفت و می‌تواند برای ۳ تا ۴ نفر مناسب باشد.

گل‌کلم پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و متفاوتی است که با گل‌کلم درست می‌شود. شاید تا به حال نام این غذا را نشنیده باشید؛ اما جالب است بدانید که طعمی بسیار متفاوت و جذاب دارد. گل کلم پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و با مواد غذایی مختلفی تهیه می‌شود. برخی این غذا را با گوشت و برخی با مرغ و حتی بدون گوشت با سبزیجات مختلف تهیه می‌کنند.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ طرز تهیه گل‌کلم پلو با سبزیجات را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه گل‌‌کلم‌ پلو با سبزیجاتمدت زمان آماده‌سازی و تهیه این غذا ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه گل کلم پلو:گل کلم۱ عدد متوسطبرنج۳ پیمانهگوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرمپیاز ۲ عددرب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوریکره به مقدار دلخواهمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهگوجه‌فرنگی۲ عددفلفل دلمه ای ۱ عددمرحله اول: آماده سازی کلمکاسبرگ گل کلم را جدا کنید و با کمک چاقو گل کلم را به ابعاد کوچک‌تری خرد کنید.توجه داشته باشید ابعاد گل کلم به گونه‌ای باشد که به راحتی با قاشق قابل میل کردن باشد.گل‌کلم‌های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید به آن آب اضافه کنید.۱۰ دقیقه زمان دهید تا گل کلم‌ها درون آب شناور بمانند. پس از گذشت زمان اعلام شده گل کلم‌ها را از آب خارج کنید و درون صافی یا آبکش قرار دهید.برای گرفتن شن و ماسه‌های گل کلم این کار را دو تا سه مرتبه انجام دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلم پلو شیرازیمرحله دوم: آب پز کردن گل‌کلمدرون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید.یک صافی بزرگ‌تر از حجم قابلمه یا توری بخارپز را در قابلمه بگذارید.گل‌ کلم‌های شسته و خرد شده را حدود ۱۵ دقیقه بخارپز کنید.سپس آنها را آبکش کنید و کنار گذارید.مرحله سوم: آماده‌سازی پیازپیازها را بشویید و پوست بگیرید.آنها را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید.منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود سپس پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید.کمی پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.در این مرحله به دلخواه می‌توانید مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.مرحله چهارم: افزودن گوجه‌فرنگی و فلفل‌دلمه‌ایگوجه‌فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.فلفل‌دلمه‌ای را به همین ترتیب بشویید و درون آن را خالی کنید.آن را نیز به صورت نگینی خرد کنید.گوجه فرنگی و فلفل دلمه خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا بوی خامی سبزیجات گرفته شود.مرحله پنجم: افزودن گوشت چرخ‌کردهگوشت چرخ‌کرده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.حال باید نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید غذایتان کاملاً گیاهی باشد و از گوشت استفاده نکنید می‌توانید در این مرحله گوشت را حذف کنید.مرحله ششم: افزودن گل کلمگل کلم‌های آب‌پز شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و کمی تفت دهید تا گل کلم‌ها طعم‌دار شوند.مرحله هفتم: افزودن رب گوجه‌فرنگیدر این مرحله گوشه‌ای از تابه را خالی کنید.رب گوجه‌فرنگی را در تابه کمی رب را تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.سپس همه مواد را با هم ترکیب کنید.۵-۷ دقیقه زمان دهید تا مواد گل کلم پلو خوشمزه و جذاب شما بپزد و نرم شود.مرحله هشتم: آماده‌سازی برنجبرنج را از قبل تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید.قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید.منتظر بمانید تا آب درون قابلمه به نقطه جوش رسد.سپس مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید. برنج را با آب در حال جوش بیفزایید و ۴ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا برنج نیم پز شود و دانه‌های آن کمی نرم شود. سپس آن را درون صافی یا آبکش بریزید.توجه داشته باشید که میزان پخت برنج‌های مختلف متفاوت است پس مدیریت این مرحله با شماست و هر زمان که احساس کردید برنجتان به اندازه کافی نرم شده است آن را از آب جوش خارج کنید.دانه‌های برنج پس از ترکیب شدن با سس گل کلم پلو شما رطوبت جذب می‌کنند و نرم‌تر می‌شوند.مرحله نهم: ترکیب همه مواد گل کلم پلو و پخت غذاته قابلمه مناسبی روغن بریزید.با مقداری نان یا سیب‌زمینی حلقه‌حلقه شده ته‌دیگ مورد نظرتان را قرار دهید.حال لایه نازکی برنج بریزید و لایه دوم از مواد گوشتی و گل کلم به آن اضافه کنید.این کار را تا پایان یافتن موادتان ادامه دهید.در پایان مقداری کره و محلول زعفران را با هم ترکیب کنید و روی مواد بریزید.سپس درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا برنج شما بپزد و آماده سرو شود.گل کلم پلو خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این غذای متفاوت و جذاب را از آدرینبلاگ، تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید