طریقه آمادهسازی پنکیک کدو شیرین خانگی؛ لذیذ و اختصاصی
پنکیک کدو حلوایی یک دستور پخت بسیار خوشمزه و متفاوتی است که به راحتی در خانه تهیه میشود. این پنکیک با طعم خام کدو حلوایی و مواد دیگری مانند شیر، آرد، تخم مرغ و ادویهها تهیه میشود و ظاهری جذاب و رنگارنگ دارد. مواد تشکیل دهنده این پنکیک قابل تغییر و اضافه کردن به طعم شما هستند، میتوانید از خامه، عسل، سس شکلات و یا میوهها به عنوان تزیین استفاده کنید.
با دنبال کردن مراحل آماده سازی و پخت این پنکیک میتوانید به راحتی آن را درست کرده و لذت ببرید. ترکیب مواد از جمله کدو حلوایی، تخم مرغ، آرد و شیر باعث میشود که این پنکیک غنی از ویتامینها و مواد مغذی باشد.
پنکیک کدو حلوایی نه تنها برای صبحانه، بلکه برای عصرانه نیز بسیار مناسب است. با تزیین آن با مواد دلچسب میتوانید از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید و روز خود را با یک پنکیک خوشمزه آغاز یا پایان دهید.
پنکیک، یکی از خوشمزهترین و آسانترین کیکهایی است که به راحتی بدون نیاز به همزن برقی یا فر میتوانید در طعم و سایزهای مختلف تهیه کنید. شاید تا به حال نام پنکیک کدو حلوایی را نشنیده باشید، اما این پنکیک یکی از خوشمزهترین و خوش بافتترین پنکیکهایی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه و نوش جان کنید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این پنکیک باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه پنکیک کدو حلواییمدت زمان آماده سازی و تهیه این پنکیک ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۱-۲ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این پنکیک خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این پنکیک در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه پنکیک کدو حلوایی:پوره کدو حلوایی۳/۴ پیمانهشیر۱ پیمانهآرد سفید۱ پیمانهتخم مرغ۱ عددبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریپودر قند۱ قاشق غذاخورینمک۱ پنسکره۱ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی کدو حلواییکدو حلوایی را بشویید و پوست بگیرید. مقداری از آن را درون قابلمه مناسبی گذارید و کمی آب به آن اضافه کنید.درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا آب قابلمه تبخیر شود و کدو حلواییهایتان بپزد.پس از پخت منتظر بمانید تا کدوها خنک شوند. سپس با کمک گوشتکوب آنها را به شکل پوره تبدیل کنید.مرحله دوم: آماده سازی تخممرغ و ترکیب پودر قند و نمکدرون ظرف مناسبی تخم مرغ را بشکنید.پودر قند و نمک را به آن اضافه کنید.با کمک ویسک مواد را به خوبی به هم زنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و رنگی روشن و بافتی پفکی به خود گیرد.مرحله سوم: افزودن شیر و کرهحال شیر به دمای محیط رسیده و کره ذوب شده را به ترکیب مایه پنکیک اضافه کنید.همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.شما از روغن مایع به جای کره میتوانید استفاده کنید.مرحله چهارم: افزودن پوره کدو حلواییپوره کدو حلوایی خنک شده را به ترکیب مواد پنکیکتان اضافه کنید و همه مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک آلمانی (داچ بیبی)مرحله پنجم: آماده سازی مواد خشکآرد سفید و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.مواد خشک را ۱-۲ با ر از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب گرفتن ناخالصیهای آرد و هوادهیشدن آن میشود. این کار در نهایت بافت پنکیک شما را بسیار نرم و لطیف میکند.مواد خشک را طی ۲-۳ مرحله به مایه پنکیک اضافه کنید و مواد را به خوبی با ویسک بهم زنید تا بافتی یک نواخت و یک دست به خود گیرند.مرحله ششم: آماده سازی تابهتابه تفلون یا نچسب مناسبی را روی حرارت متوسط گذارید.منتظر بمانید تا تابه به خوبی گرم شود.توجه داشته باشید که برای پخت پنکیک حتما باید تابه شما تفلون و نچسب باشد تا مایه پنکیک به تابه نچسبد.مرحله هفتم: پخت پنکیکاز مایه پنکیک کدو حلوایی با کمک ملاقه بردارید و در تابه بریزید کمی زمان دهید تا حبابهای روی پنکیک شما ظاهر شود.پس از این که یک سمت پنکیک پخت و رنگ گرفت، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی و برشته شود.به همین ترتیب همه مواد را در تابه بپزید.پس از پخت پنکیکها را در ظرف سرو گذارید و با مقداری خامه، عسل، سس شکلات و یا اسلایسهایی میوه تزیین و سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک چورواین پنکیک طعم و مزه بسیار مطلوب و جذابی دارد. به شما توصیه میکنیم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، آن را تهیه و به عنوان یک صبحانه یا عصرانه جذاب در کنار فنجانی چای یا قهوه نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: