طرز تهیه سالاد خوشمزه سبزیجات با کوسکوس، غذایی پرانرژی و خوشمزه
کوسکوس یک غذای شهرت دار در آشپزی است که از گندم سمولینا تهیه میشود و اصالت آن به شمال آفریقا برمیگردد. این غذا شبیه به یک نوع پاستا با دانههای کوچک و گرد است و معمولاً با سبزیجات، گوشت، ماهی، سوپ و سسها سرو میشود. کوسکوس یک ماده غذایی سالم و مغذی بوده و حاوی کربوهیدرات، پروتئین و فیبر غذای بالا است. به همین دلیل سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس یک گزینه خوب برای رژیم غذایی است. در تهیه این سالاد، موادی همچون کدو خورشتی، فلفل دلمهای، روغن زیتون، مغز گردو، پیاز، لیمو و جعفری استفاده میشود. آمادهسازی و پخت این سالاد در حدود ۴۰-۶۰ دقیقه زمان میبرد و میتوانید تعداد مواد را بر حسب تعداد نفرات افزایش دهید. سپس میتوانید این سالاد را به همراه انواع چاشنیها سرو کرده و لذت ببرید.
کوسکوس یک غذای پایه در آشپزی است که اصالت آن به شمال آفریقا برمیگردد. به عبارتی نوعی برنج آفریقایی است که از گندم سمولینا تهیه میشود. کوسکوس شبیه به یک نوع پاستا با دانههای کوچک و گرد است که طی فرایندی بخارپز میشود و معمولاً در کنار سبزیجات مختلف، انواع گوشت، ماهی، سوپ و سسها سرو میشود.به علاوه کوسکوس یک ماده غذایی سالم و مغذی است که کربوهیدرات، پروتئین و فیبر غذای بالا و کالری کمی دارد. از این رو سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس را میشود نوعی سالاد رژیمی نامید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوسمدت زمان آماده سازی و تهیه این سالاد ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.مواد لازم جهت تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس:کدو خورشتی۲ عددفلفل دلمهای زرد۱ عددفلفل دلمهای قرمز۱ عددروغن زیتون۱ قاشق سوپخوریمغز گردو۴۰ گرمکوسکوس یا برنج آفریقایی۱۵۰ گرمپیاز۱ عددلیمو۱ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهجعفری تازه۱ دستهپنیر فتا۵۰ گرممرحله اول: آمادهسازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید. روی ۲۰۰ درجه قرار دهید زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجاتپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به ۴ تا ۶ قسمت برش زنید.فلفلدلمهای را بشویید و هستههای آن را خالی کنید و به ابعاد ۲ تا ۴ قسمت برش زنید.کدو سبزها را بشویید و در صورت دلخواه پوست آنها را بگیرید و حلقهحلقه کنید.سبزیجات خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید.مرحله سوم: طعمدار کردن سبزیجاتمقداری نمک، روغن زیتون و فلفل سیاه به سبزیجات خرد شده بزنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید و سبزیجات طعمدار شده را ته سینی فر بچینید.سینی حاوی سبزیجات را به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.مرحله چهارم: افزودن گردوپس از گذشت زمان اعلام شده سینی سبزیجات را از فر خارج کنید. سبزیجات را در سینی بچرخانید و گردو را به مواد اضافه کنید.مجدد سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا سمت دیگر سبزیجات به خوبی گریل و کباب شود.سبزیجات کبابی شما باید نرم و طلایی باشند.بیشتر بخوانید: روش تهیه سالاد آکار اندونزیاییمرحله پنجم: افزودن آب لیمو ترش و جعفری تازهجعفری تازه را به صورت ساطوری خرد کنید.به محتوای سبزیجات گریل شده اضافه کنید.مقداری آب لیمو ترش به سبزیجاتتان بیفزایید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله ششم: آماده سازی کوسکوسبرای آماده سازی کوسکوس یا همان برنج آفریقایی کافی است آن را درون قابلمه مناسبی بریزید.مقدار کمی آب، نمک و روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.۵ تا ۱۵ دقیقه با حرارت کم زمان دهید تا کوسکوس شما بپزد و نرم شود.پس از سپری شدن زمان اعلام شده کوسکوس شما آماده سرو است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نخود رژیمی با سس مخصوصمرحله هفتم: ترکیب مواد سالادکوسکوس پخته شده و خنک شده را به محتوای سالاد اضافه کنید. پنیر فتا را مکعبی برش زنید و به مواد سالاد بیفزایید.همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا مخلوط شود.سالاد کوسکوس بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است. آن را در ظرف سرو بریزید و با انواع چاشنیهای مورد علاقهتان نوش جان کنید.اگر شما در تهیه سالاد سبزیجات با کوسکوس از ترفندهایی دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن این سالاد میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: