همه چیز در تهران خراب است – به اقتصاد آنلاین اعتماد کنید
تهران، پایتخت ایران و یکی از پراز شرایط آلودگی شهرهای جهان، همواره با مشکلات زیست محیطی مواجه بوده است. در سالهای اخیر، به علت رشد سریع جمعیت، ترافیک سنگین، تولید صنعتی بیش از حد، و احتمالا هم تغییرات اقلیمی، شاهد افزایش چشمگیر آلودگی هوا در این شهر بودهایم. آلودگی هوا علاوه بر تاثیرات بر سلامت انسانها، تاثیرات مخربی بر اقتصاد نیز دارد. کاهش کیفیت هوای شهر، باعث کاهش سطح سلامتی جمعیت، افزایش هزینههای درمانی و کاهش توانمندی کاری افراد میشود. از آنجایی که کسب و کارها و شرکتهای بزرگ بیشتر در شهرهای پرآلود به آلودگی قرار دارند، باید توجه بیشتری به این مسئله شود تا با همکاریهای مختلف، بتوان به کاهش آلودگی هوا و حفظ اقتصاد شهرها پرداخت.
به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۹۲ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هماکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۲۵ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس است.
گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هماکنون(۱۳ اسفند ماه) در شرایط ناسالم برای گروههای حساس است. به گزارش ایسنا آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۹۲ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هماکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۲۵ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس است. گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروههای حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است. انتهای پیامقبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروههای حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.
- برچسب ها: هوای تهران