طرز تهیه شربت نارنج+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
1 لیتر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
شربت نارنج یک نوع شربت خوش عطر و طعم ایرانی است که در فصل نارنج میتوانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه شربت نارنج به ۵ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن این شربت خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این شربت بدون آبمیوه گیری ابتدا پوست ضخیم و سپس پوست نازک نارنجها را جدا کنید. در ادامه نارنجهای بدون پوست را همراه با شکر در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب میکس کنید. نارنجها را صاف کنید و در پارچ بریزید.
برای درست کردن این شربت به روش جوشاندن باید شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شوند. در ادامه آب نارنج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شربت به غلظت مناسب برسد.
برای درست کردن شربت نارنج با عسل باید شربت را بدون شکر آماده کنید و در انتها مقداری عسل در آن بریزید. میتوانید این شربت را به صورت ترکیبی با پرتقال نیز آماده کنید.
برای درست کردن شربت نارنج شیرازی باید شهد را با آب نارنج بجوشانید و بعد مقداری پوست پرتقال در آن بریزید. رسپی این شربت خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای شربت نارنج بدون آبمیوه گیری
مواد لازممقدار مورد نیازآب لیمو ترش تازه۱ عدد بزرگشکر۱ لیوان فرانسوی دستهدارنارنج۱۰ تا ۱۲ عددآب سردبه مقدار لازم
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: نارنجها را با شکر میکس کنید
برای شروع باید نارنجها را پوست بگیرید و سپس پوست نازک آنها را نیز به دقت جدا کنید. در ادامه نارنجها را همراه با شکر در یک کاسه بزرگ بریزید و با گوشتکوب دستی یا برقی میکس کنید.
در زمان میکس کردن نارنجها باید مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا نارنجها به خوبی له شوند و شکر به طور کامل در آن حل شود.
مرحله دوم: نارنجها را صاف کنید
مقداری آب لیمو ترش تازه به ترکیب نارنج و شکر اضافه کنید و بعد مواد را از صافی رد کنید. برای این کار میتوانید پوره نارنج و شکر را از الک یا یک صافی با سوراخهای ریز رد کنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت به لیمو
مرحله سوم: شربت را سرو کنید
بعد از صاف کردن نارنجها میتوانید مواد را در پارچ بریزید و در صورت تمایل مقداری یخ به آن اضافه کنید. نوشیدنی خوش طعم شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
شربت با آب نارنج به روش جوشاندن
در این روش باید برای درست کردن شربت نارنج ابتدا شکر و آب را ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر به طور کامل در آب حل شود و شهد برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. آب نارنج را با دستگاه آب پرتقال گیری آماده و بعد صاف کنید.
در ادامه آب نارنج را به شربت اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود. برای خوش عطر شدن این شربت میتوانید از مقداری پوست پرتقال یا نارنج نیز استفاده کنید.
بعد از این که شربت آماده شد، صبر کنید تا خنک شود و بعد آن را در بطری بریزید و در یخچال قرار دهید. برای آماده کردن شربت باید ۲ قاشق از شربت را در لیوان بریزید و باقی مانده لیوان را از آب سرد پر کنید و شربت را هم بزنید و از طعم آن لذت ببرید.
شربت نارنج و پرتقال
برای درست کردن این شربت باید از ترکیب برابر پرتقال و نارنج استفاده کنید. سایر مراحل آماده کردن این شربت مثل روش قبل است. میتوانید شربت نارنج و پرتقال را هم بدون جوشاندن و هم با جوشاندن آماده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت انار خانگی
شربت نارنج با عسل
برای درست کردن شربت نارنج با عسل میتوانید آب نارنج را بگیرید و صاف کنید. در ادامه آن را با مقداری عسل شیرین کنید یا آب نارنج را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس مقداری عسل طبیعی به آن اضافه کنید تا شربت شما شیرین شود.
شربت نارنج شیرازی
شیرازیها برای درست کردن شربت نارنج ابتدا آب نارنج را میگیرند. برای آماده کردن این شربت ابتدا باید ترکیب آب و شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر به طور کامل در آب شود. سپس شهد را برای ۱۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
در ادامه آب نارنج را همراه با پوست پرتقال رنده شده به شهد اضافه کنید. شربت را برای ۲۰ دقیقه بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد. در این مرحله میتوانید شربت را صاف کنید.
بعد از آماده شدن شربت نارنج شیرازی باید آن را در یک شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید. هر زمان که دوست دارید شربت را میل کنید، میتوانید مقداری از آن را با آب سرد ترکیب کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه شربت نارنج
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم شربت نارنج اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این شربت بهتر است مواد را نجوشانید تا ویتامینهای نارنج از بین نروند.مقدار شکری که برای درست کردن این شربت استفاده میشود، سلیقهای است و میتوانید بنا به سلیقه خودتان آن را کم و زیاد کنید.در برخی رسپیها برای درست کردن شربت نارنج از مقداری زعفران نیز استفاده میشود.برای درست کردن شربت نارنج بهتر است از نارنجهای آبدار و رسیده استفاده کنید.اگر دوست دارید طعم شربت نارنج شما کمی ترش باشد، میتوانید از مقداری آب لیمو ترش تازه نیز استفاده کنید.اضافه کردن پوست نارنج یا پرتقال رنده شده به این شربت عطر و طعم دلپذیری میبخشد. به خاطر داشته باشید که نباید از قسمت سفید رنگ پوست پرتقال و نارنج استفاده کنید، در این صورت شربت شما تلخ میشود.برای نگهداری شربت نارنج باید از شیشه تمیز و کاملا خشک استفاده کنید.برای آماده کردن آب نارنج میتوانید از آب پرتقال گیری دستی یا برقی استفاده کنید.اگر برای درست کردن این شربت، آب نارنج را میجوشانید، حتما کف روی شربت را با قاشق بردارید تا شربت شما خوشرنگ شود.برای درست کردن شربت نارنج با شکر، به روش جوشاندن نباید شکر را هم بزنید. این کار موجب شکرک زدن شربت میشود.
در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه شربت نارنج و همه فوتوفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این شربت خوش طعم را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: