طرز تهیه سس کلم بروکلی+ نکات و فوتوفن ها
زمان آمادهسازی
10-15 دقیقه
زمان پخت
2-3 دقیقه
سس کلم بروکلی یکی از سسهای خاص و خوشمزه است که طعم متفاوت و جذابی به غذاهای شما میدهد. اگر علاقهمند به طعم سبزیجات هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این سس غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سس کلم بروکلی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این سس ابتدا کلم بروکلی را خرد کرده و بلانچ کنید. سپس بروکلی را با ریحان، گردو، پنیر پارمسان، سیر و سایر مواد در مخلوطکن پوره کنید تا یکنواخت شود. این سس خوشمزه آماده سرو کردن همراه با پاستا و سالاد است.
رسپی این سس خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سس کلم بروکلی
مواد لازممقدار مورد نیازکلم بروکلی خرد شده۱ عددبرگ ریحان تازه۲۰ عددگردو خرد شده۱/۴ پیمانهپنیر پارمسان۱/۴ پیمانهنمک۱/۲ قاشق چایخوریآب لیمو ترش۱ قاشق سوپخوریسیر۱-۲ حبهروغن زیتون۱/۲ پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مرحله اول: کلم بروکلی را آماده کنید
ساقه کلم را با چاقو ببرید و کلم را به ابعاد کوچکتری برش بزنید.
کلمهای خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید. با این روش شستوشو ذرات گرد و غبار یا حشرات ریز بین تکههای کلم کاملاً از بین میروند.
مرحله دوم: کلم بروکلی را بلانچ کنید
در یک قابلمه مناسب، مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد. سپس کلم بروکلیهای خرد شده را در قابلمه بریزید.
۲-۳ دقیقهای زمان دهید تا کلمها در آب بجوشند. سپس آنها را از آب جوش خارج کنید و در کاسه آب یخ بریزید تا از پخته شدنشان جلوگیری کنید.
پس از خنک شدن کلمها آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم بروکلی
مرحله سوم: همه مواد را با هم میکس کنید
بروکلیهای آماده شده، برگ ریحان، مغز گردو، پنیر پارمسان، نمک، آب لیمو ترش و سیر ریز خرد شده و روغن زیتون را در خردکن، میکسر یا غذاساز بریزید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا به بافت کاملا یکدست و یکنواختی برسید.
مرحله چهارم: سس را در کنار غذاهایتان سرو کنید
به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده سس خوشرنگ و جذاب شما آماده استفاده کردن است.
میتوانید آن را همراه با غذاهای مختلف مانند پاستا و سالاد میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پیاز
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سس کلم بروکلی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت سس کلم بروکلی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای داشتن سسی نرمتر، میتوانید مقداری بیشتر روغن زیتون اضافه کنید.به جای پنیر پارمسان میتوانید از پنیر گودا یا هر پنیر دلخواه دیگری استفاده کنید.برای افزودن طعمی متفاوت، مقداری لیمو ترش تازه به سس اضافه کنید.اگر به طعم سیر علاقه ندارید، میتوانید میزان سیر را کاهش دهید یا آن را کاملاً حذف کنید.سس کلم بروکلی را میتوانید در یخچال نگهداری کنید، اما توصیه میشود برای بهترین طعم، آن را بلافاصله پس از آماده کردن مصرف کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سس خوشمزه را آماده و در کنار غذاهایتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه سس کلم بروکلی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
- برچسب ها: