طرز تهیه سالاد الویه+ نکات و فوتوفن ها
سالاد الویه یکی از خوشمزهترین غذاهای محبوب دنیا است که اصالت آن به کشور روسیه بازمیگردد. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سالاد الویه و همه فوتوفن های درست کردن این غذای لذیذ آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن سالاد الویه ابتدا باید سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کنید. در ادامه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. مرغ، سیب زمینی و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و بعد خیارشور خرد شده، نخود فرنگی، آبلیمو و ادویهها را نیز در ظرف بریزید. مواد را هم بزنید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
برای درست کردن این سالاد به صورت قالبی باید آن را در قالب بریزید، برای آماده سازی سالاد الویه با کالباس میتوانید مرغ را حذف و به جای آن از کالباس استفاده کنید. در طرز تهیه فینگرفود سالاد الویه نیز باید سالاد را روی تکههای نان کوچک یا نان تارت قرار دهید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه سالاد الویه میتوانید این مقاله را تا انتها بخوابید.
مواد لازم برای سالاد الویه
مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۱ عددخیارشور۶ عدد متوسطتخم مرغ۴ عددنخود فرنگی۱۰۰ گرمپیاز۱ عددسیب زمینی ۲ عدد متوسطسس مایونزبه مقدار لازمآبلیمو۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سالاد الویه با مرغ
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۵ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کنید
برای درست کردن سالاد الویه مجلسی ابتدا باید سیب زمینی را بشویید و همراه با آب در یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد. تخم مرغها را نیز همراه با آب در یک قابلمه جداگانه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
مرحله دوم: مرغ را بپزید
سینه مرغ را همراه با ۲ لیوان آب، یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
مرحله سوم: سیب زمینی و تخم مرغ را رنده کنید
زمانی که سیب زمینیها پختند، پوست آنها را جدا کنید. صبر کنید تا از حرارت بیفتند و سپس آنها را رنده کنید. بعد از جدا کردن پوست تخم مرغها، آنها را نیز رنده کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله چهارم: مرغ را ریش ریش کنید
اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد و بعد آن را با دست یا به کمک چنگال ریش ریش کنید و همراه با سیب زمینی و تخم مرغ رنده شده در یک ظرف بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت الویه (کرپ الویه)
مرحله پنجم: خیارشور را رنده کنید
در این مرحله باید خیارشور را به صورت ریز رنده یا خرد کنید و آب اضافه آن را بگیرید. سپس خیارشورها را به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله ششم: نخود فرنگی را آماده کنید
برای درست کردن این سالاد باید از نخود فرنگی پخته استفاده کنید. برای پخت نخود فرنگی باید آن را همراه با آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد. اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده میکنید، دیگر نیاز به پخت نخودها نیست و میتوانید آن را به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم: سالاد الویه را آماده کنید
در این مرحله باید سس مایونز را در یک کاسه بریزید و آن را با آبلیمو، فلفل سیاه و نمک ترکیب کنید. سس را خوب هم بزنید و در ادامه به سالاد اضافه کنید و سالاد را هم بزنید.
مرحله هشتم: سالاد را سرو کنید
بعد از آماده شدن سالاد باید آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با انواع سبزیجات مثل ذرت، نخود فرنگی، خیارشور، هویج و گوجه تزیین کنید. در ادامه روی سالاد را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. بعد از خنک شدن سالاد میتوانید آن را با نان باگت، گوجه و کاهو میل کنید.
سالاد الویه قالبی
برای درست کردن سالاد الویه به صورت قالبی باید قالب مورد نظرتان را کمی مرطوب کنید و بعد یک کیسه پلاستیکی روی آن قرار دهید. در ادامه سالاد را در قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا تمام قسمتهای قالب پر شود. سالاد را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود و بعد آن را در دیس برگردانید و تزیین کنید.
سالاد الویه با کالباس
برای درست کردن این سالاد با کالباس میتوانید مرغ را حذف کنید و از مقداری کالباس یا ژامبون خرد شده استفاده کنید. به منظور آماده کردن سالاد الویه با مرغ و کالباس نیز میتوانید در کنار مرغ ریش ریش شده از مقداری کالباس خرد شده نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد الویه انار
سالاد الویه بدون مرغ
اگر از طعم مرغ در سالاد الویه خوشتان نمیآید و به هر دلیلی دوست ندارید از مرغ در این سالاد استفاده کنید، میتوانید به جای آن مقداری کالباس یا سوسیس در سالاد بریزید یا از سبزیجات مختلف خرد شده مثل قارچ و فلفل دلمهای در سالاد الویه استفاده کنید.
فینگر فود سالاد الویه
برای درست کردن سالاد الویه به صورت فینگر فود میتوانید آن را روی تکههای نان کوچک قرار دهید و تزیین کنید یا در تارتهای کوچک بریزید. با این روش سالاد شما ظاهر جذابتر و متفاوتی پیدا میکند.
علت شور شدن سالاد الویه
از آن جایی که برای درست کردن این سالاد از خیارشور استفاده میشود، بهتر است نمک را بعد از آماده شدن سالاد به آن اضافه کنید. اضافه کردن زودهنگام نمک به این سالاد موجب شور شدن طعم آن میشود. در صورتی که سالاد شما شور شد، بهتر است یک عدد سیب زمینی کوچک دیگر را بپزید و به مواد اضافه کنید تا طعم سالاد متعادل شود.
بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزهتر شدن سالاد الویه
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد الویه
در این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد الویه اشاره شده است. با ما همراه باشید.
برای مزه دار کردن و تزیین این سالاد میتوانید از مقدار زیتون خرد شده نیز استفاده کنید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن سالاد الویه رستورانی از مقداری پودر سیر و آویشن نیز استفاده میشود.برای سرعت بخشیدن به فرآیند پخت سیب زمینی میتوانید آن را برای چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید.برای خوشمزهتر و رژیمیتر شدن این سالاد میتوانید از ترکیب سس مایونز و ماست برای مزه دار کردن سالاد الویه استفاده کنید.قبل از اضافه کردن خیارشور به سالاد حتما آب اضافه آن را بگیرید تا سالاد آب نیندازد.برای این که مواد سالاد الویه بهتر با هم ترکیب شوند، بهتر است یک دستکش به دست کنید و مواد را به خوبی ورز دهید.به منظور نگهداری سالاد الویه باید آن را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری هویج بخار پز شده و رنده شده نیز در این سالاد استفاده کنید.برای مزه دار کردن این سالاد حتما از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.میتوانید برای مزه دار کردن سالاد الویه به جای سس از مقداری روغن زیتون استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری فلفل قرمز برای مزه دار کردن این سالاد استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه سالاد الویه و همه فوتوفن های درست کردن این سالاد لذیذ اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: