طرز تهیه راویولی چغندر + نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


راویولی چغندر، یکی از متفاوت‌ترین و سالم‌ترین پیش‌غذاهای پاییزی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه با مواد اولیه ساده و در دسترسی درست کنید. ترکیب پنیر و چغندر پخته به همراه طعم‌دهنده‌های خاص طعمی بسیار ملایم و جذاب دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه راویولی چغندر را به همراه تمام نکات مهمی که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

چغندرها را بشویید و پس از پختن آن‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. سپس ترکیبی از پنیر خامه‌ای، فندق خرد شده، آویشن و پوست لیمو را آماده کنید و در مرکز برش‌های چغندر قرار ‌دهید. یک لایه دیگر از چغندر روی آن بگذارید و لبه‌های دو چغندر را با کمی فشار دست به هم بچسبانید. در نهایت با روغن زیتون و سس بالزامیک طعم‌دار ‌کنید. رسپی این راویولی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم راویولی چغندر

چغندر۲ عددپنیر خامه‌ای۲۰۰ گرمفندق خرد شده۸۰ گرمآویشن تازه۲-۳ شاخهپوست لیموی رنده شده۲ قاشق غذاخوریروغن زیتونبه مقدار لازمسس بالزامیکبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه راویولی چغندر

زمان آماده‌سازی: ۶۰-۹۰ دقیقه پخت لبو و ۵-۷ دقیقه آماده سازی راویولیمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌ سازی چغندر

چغندرها را به خوبی بشویید تا هرگونه گرد و غبار و آلودگی روی آن‌ها از بین برود.

چغندرهای شسته شده را درون قابلمه مناسبی گذارید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا روی چغندرها را بگیرد.

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و ۶۰-۷۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا با حرارت کم چغندرها به خوبی بپزند و مغز آن‌ها پخته شود.

پس از پختن آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار گذارید تا کمی خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را به آرامی بگیرید.

با کمک چاقو تیزی چغندرها را به صورت حلقه‌حلقه نازک برش زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو در خانه به سبک بازاری

مرحله دوم: آماده کردن مخلوط پنیر

در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای را با قاشق به هم زنید تا بافت یک دستی به خود گیرد.

مغز فندق تازه را با چاقو کمی خرد کنید و به پنیر خامه‌ای اضافه کنید.

سپس برگ‌های آویشن تازه و پوست لیموی رنده‌شده را به ترکیب فوق بیفزایید و به خوبی با قاشق همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: چیدن و پر کردن راویولی

برش‌های چغندر را روی سطح صاف قرار دهید.

مقداری از مخلوط پنیر را در مرکز هر برش چغندر قرار دهید و یک برش دیگر از چغندر را روی آن بگذارید.

کمی با دست لبه‌های لبو را فشار دهید تا هر دو لایه به هم بچسبند و شکل راویولی بگیرد.

مرحله چهارم: طعم‌دار کردن راویولی‌ها

راویولی‌های آماده شده را در ظرف سرو گذارید و با روغن زیتون تازه و مقداری سرکه بالزامیک طعم‌دار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه راویولی نخود فرنگی

مرحله پنجم: تزیین و سرو

با کمی برگ آویشن و فندق خرد شده راویولی‌های جذاب و خوش رنگتان را تزیین کنید.

این پیش‌غذا را می‌توانید بلافاصله سرو کنید.

این راویولی‌ها را می‌توانید در کنار سالاد سبز سرو کنید تا وعده‌ای کامل‌تر داشته باشید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه راویولی چغندر

در طرز تهیه راویولی چغندر به نکات مهم زیر توجه کنید.

برش‌های چغندر را با چاقوی تیز و نازک بزنید تا بافت لطیف‌تری داشته باشند. می‌توانید از دستگاه برش‌دهنده برای برش‌های یکدست استفاده کنید.فندق‌ها را قبل از خرد کردن کمی تفت دهید تا عطر بیشتری آزاد کنند.اگر طعم ترش بیشتری می‌خواهید، کمی آبلیمو به سس اضافه کنید.برای عطر خاص‌تر، کمی پودر زنجبیل تازه، پودر هل یا جوز هندی به مخلوط پنیر اضافه کنید.پوست لیموی رنده‌شده باید تازه و عاری از بخش سفید باشد تا طعم تلخی به غذا ندهد.به جای فندق می‌توانید از گردو یا بادام نیز استفاده کنید.از پنیر خامه‌ای کم‌چرب برای یک نسخه سالم‌تر استفاده کنید.اضافه کردن چند قطره عسل به سس بالزامیک، ترکیب شیرینی و ترشی دلپذیری ایجاد می‌کند.اگر آویشن تازه در دسترس نیست، از آویشن خشک استفاده کنید؛ اما مقدار کمتری اضافه کنید.از چغندرهای تازه و شیرین استفاده کنید تا طعم دسر طبیعی و متعادل باشد.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این راویولی چغندر جذاب را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما برای آماده کردن این پیش غذا یا دسر جذاب از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه تر شدن آن می شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید