سالمترین و راحتترین دسر پاییزی با کدو حلوایی
با استفاده از کدو حلوایی میتوانید دسرهای متنوعی آماده کنید، اما برای تهیه یکی از خوشمزهترین و سادهترین انواع این دسرها تنها به چند تکه کدو و مقداری شیره انگور، گردو و گلاب نیاز دارید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دسر پاییزی کدو حلوایی آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای پخت این دسر پاییزی با کدو حلوایی ابتدا باید کدو را به صورت ورقهای نسبتا ضخیم خرد کنید. پوست کدوها را بگیرید، تکههای کدو را همراه با مقداری کره در ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را روی آن بگذارید. بعد از چند دقیقه ترکیب آب و گلاب را اضافه کنید. اجازه دهید کدو به خوبی بپزد. سپس شیره انگور را اضافه کنید. چند دقیقه بعد کدوها را برگردانید و پودر دارچین و گردوهای خرد شده را اضافه کنید. چند دقیقه بعد دسر شما آماده است. برای خواندن جزئیات درست کردن این دسر راحت با کدو حلوایی میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم دسر پاییزی با کدو حلوایی
کدو حلوایی۴ تکهشیره انگور۱ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده۱ قاشق غذاخوریکرهبه مقدار لازمگلاب۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارآب۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارپودر دارچینبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل دسر پاییزی با کدو حلوایی
مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: کدوها را آماده کنید
برای شروع باید پوست کدو را بشوید و خشک کنید. با یک چاقوی تیز قسمت روی کدو را جدا کنید. حالا کدو را به صورت ورقهای و به ضخامت حدود ۳ تا ۵ سانتیمتری برش دهید و پوست کدوها را به نوبت جدا کنید.
مرحله دوم: کدوها را در کره تفت دهید
مقداری کره در ماهیتابه بریزید آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. در ادامه تکههای کدو را در ماهیتابه بچینید و درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی
مرحله سوم: آب و گلاب را اضافه کنید
بعد از چند دقیقه آب و گلاب را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید. صبر کنید تا کدوها برای چند دقیقه بپزند و نرم شوند. زمانی که آب به طور کامل بخار شد، درب ماهیتابه را بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا کدوها طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز کمی با کره سرخ شود.
مرحله چهارم: شیره را اضافه کنید
زمانی که کدوها طلایی شدند، میتوانید شیره را روی آنها بریزید. دوباره درب ماهیتابه را روی آن بگذارید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا کدوها با شیره مزه دار شوند. در ادامه کدوها را برگردانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خاگینه کدو حلوایی
مرحله پنجم: دسر را آماده کنید
در آخرین مرحله از درست کردن این دسر پاییزی باید مقداری دارچین روی کدوها بپاشید و سپس گردوهای خرد شده را نیز روی آنها بریزید. حالا میتوانید کدوهای مزه دار شده را در بشقاب یا ظرف مورد نظرتان بچینید. گردوها را از ماهیتابه بردارید و روی کدوها بریزید. دسر خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دسر پاییزی با کدو حلوایی
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن این دسر پاییزی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای پخت این دسر خوشمزه میتوانید به جای شیره انگور از شیره خرما نیز استفاده کنید.از آن جایی که کدو حلوایی طبع سردی دارد، حتما مقداری دارچین به آن اضافه کنید تا طبع آن متعادل شود.برای درست کردن این دسر میتوانید به جای شیره انگور از مقداری شکر کاراملی استفاده کنید.میتوانید این دسر خوشمزه را برای شب یلدا و پذیرایی از مهمانها نیز آماده کنید.برای مزه دار کردن این دسر میتوانید از مقداری پودر زنجبیل و میخک نیز استفاده کنید.به منظور آماده کردن این دسر میتوانید به جای گردو از مقداری پودر یا خلال پسته نیز استفاده کنید.برای درست کردن این دسر بهتر است کدوها را با قطر و اندازه یکسان برش دهید.در صورت تمایل میتوانید برای این دسر کدوها را با قالب خرد کنید تا شکل جذابتری داشته باشند.برای تزیین این دسر میتوانید مقداری خامه فرم گرفته روی آن بریزید یا از مقداری پودر گردو، پودر پسته یا چند عدد غنچه گل محمدی برای روی دسر استفاده کنید.در برخی رسپیهای این دسر از مقداری زعفران نیز استفاده میشود.برای درست کردن این دسر بهتر است از کره حیوانی به جای کره پاستوریزه استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه طرز تهیه سالمترین و راحتترین دسر پاییزی با کدو حلوایی اشاره شد. شما میتوانید این دسر خوشمزه را در روزهای سرد پاییزی آماده کنید و از طعم لذیذ آن بینهایت لذت ببرید. اگر تجربه درست کردن این دسر را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: