5 نکته مهم برای تشخیص میوه به خوب و مرغوب
به یکی از محبوبترین میوههای پاییز با عطری دلپذیر و خواصی شگفت انگیز است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با روشهای تشخیص میوه به خوب و مرغوب آشنا شوید.
برای تشخیص میوه به خوب و مرغوب باید به رنگ پوست، بافت و همچنین عطر و طعم میوه دقت کنید. میوههایی که دارای لکههای سیاه و زدگی هستند، معمولا کیفیت پایینتری دارند. برای خواندن راهنمای تشخیص میوه به خوب و مرغوب میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
چطور یک به تازه و مرغوب تهیه کنیم؟
برای تشخیص میوه به خوب و مرغوب باید ظاهر و طعم و مزه میوه را به دقت بررسی کنید. به تازه عطر فوقالعادهای دارد و رنگ پوست آن نیز یکدست و خوشرنگ است. در ادامه این بخش به مهمترین نکات برای تشخیص میوه به خوب و مرغوب اشاره شده است.
۱- به رنگ پوست به دقت کنید
رنگ پوست به رسیده زرد است. معمولا میوههایی که رنگ آنها زرد متمایل به سبز است، به خوبی نرسیدهاند و ممکن است مزه گس و بدی داشته باشند.
سعی کنید در زمان خرید این میوه، به دنبال گزینههایی باشید که رنگ آنها کاملا زرد و خوشرنگ به نظر میرسد. اگر به نرسیده یا سبز تهیه کردهاید، نگران نباشید، چون میتوانید آن را برای یک هفته تا ۱۰ روز در فضای آشپزخانه قرار دهید تا برسد.
بیشتر بخوانید: روشهای طلایی برای تشخیص عناب تازه و مرغوب
۲- میوههایی که دارای لکه هستند را خریداری نکنید
در صورتی که به کهنه یا بیکیفیت باشید، روی پوست آن لکههای تیره و کبودیهای زیادی وجود دارد. سعی کنید در زمان خرید به، میوههایی را انتخاب کنید که پوست یکدستتری دارند مقدار تیرگیهای روی پوست آنها کمتر است.
بیشتر بخوانید: راههای تشخیص خرمالو خوب و مرغوب
۳- به بوی میوه دقت کنید
به رسیده عطر بسیار خوشی دارد که حتی قبل از برش دادن میوه نیز میتوانید آن را احساس کنید. بوی به رسیده شبیه به بوی گل و بوی شیرینی است. در زمان خرید میوه به حتما یکی از آنها را بردارید و عطر آن را استشمام کنید.
۴- به بافت میوه توجه کنید
به رسیده بافت سفتی دارد و نباید نرم باشد، اما اگر با انگشت شست سطح میوه را فشار دهید، کمی تحت فشار قرار میگیرد. زمانی که بافت این میوه مثل یک سنگ، سفت باشد، یعنی نرسیده است و ممکن است مزه خوبی نیز نداشته باشد.
۵- مزه به را بچشید
به تازه و مرغوب بافت ترد و مزه شیرینی دارد. زمانی که این میوه به درستی برسد، در دهان حالت گس و چسبنده نخواهد داشت و جویدن آن راحت خواهد بود. هر چند توصیه میشود که به را به صورت پخته مصرف کنید، اما مزه یک به مرغوب و تازه به صورت خام نیز لذیذ و خوشمزه است.
در این مقاله به مهمترین روشهای تشخیص میوه به خوب و مرغوب اشاره شد. توجه به این نکات در زمان خرید میوه به موجب میشود تا به باکیفیتتری را تهیه کنید و فریب فروشندگان سودجو را نخورید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: