طرز تهیه سس زرشک برای انواع غذا؛ به روش بازاری

  • توسط: admin


یکی از چاشنی‌های خوشمزه و جذاب که لذت خوردن هر غذایی را دوچندان می‌کند، سس زرشک است. این سس طعمی ملس دارد و با هر مزاجی سازگار است. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس زرشک برای انواع غذاها را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه سس زرشک، ابتدا زرشک را شسته و همراه با شکر در مخلوط‌کن ریخته و تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید. سپس، نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز را به مخلوط اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید. در ادامه، سرکه، آب زرشک، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مخلوط بیافزایید. در نهایت، سس آماده شده را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای مطالعه طرز تهیه سس زرشک به صورت مرحله به مرحله، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه سس زرشک

برای تهیه سس زرشک به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

زرشک تازه۲۰۰ گرم (معادل ۱ لیوان)آب زرشک۵۰ میلی‌لیتر (معادل ۱/۴ لیوان)روغن زیتون۵ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۵ قاشق غذاخوریآب لیموترش۳ قاشق غذاخوریپودر پیاز۱ قاشق چای‌خوریشکر۲ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سس زرشک

زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقهمناسب برای: ۴ الی ۶ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی زرشک

برای شروع، ابتدا باید زرشک‌ها را به خوبی بشویید تا شن و خاک آن‌ها گرفته شود. سپس، آبکش کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن زرشک و شکر

زرشک‌های تمیز را همراه با شکر در مخلوط‌کن یا آسیاب ریخته و تا زمانی که زرشک‌ها کاملا له شوند و مخلوطی یکدست حاصل شود، مخلوط کنید.
نکته: مقدار شکر را می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس بالزامیک و عسل

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌ها

در این مرحله باید نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز را به مخلوط زرشک و شکر اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید تا ادویه‌ها به طور کامل با مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم: ترش کردن سس

سرکه بالزامیک و آب زرشک را به مخلوط اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط کنید تا طعم مواد به خورد هم رود. در این مرحله می‌توانید غلظت سس را نیز تنظیم کنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن روغن و آب لیمو

روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست و خوش طعمی حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پنیر با پنیر موزارلا

مرحله ششم: نگهداری و سرو سس زرشک

سس آماده شده را در ظرف شیشه‌ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای سرو می‌توانید سس را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ نعنا یا ریحان تزیین کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه سس زرشک را به شما آموزش دادیم. با استفاده از این سس، می‌توانید به راحتی به غذاهای خود از کباب و مرغ گرفته تا ماهی و سالاد، طعمی جدید و دلپذیر ببخشید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید