5 ترفند برای سفید نگه داشتن شلغم در حین پخت
در روزهای سرد مصرف شلغم به دلیل خاصیت آن بالا میرود اما این سبزی ریشهدار ممکن است در حین پخت تغییر رنگ دهد و رنگ سفید آن تیره شود. میتوانید با رعایت چند نکته آسان، شلغم را به گونهای بپزید که سفید بماند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا این نکات را به شما آموزش دهیم.
برای اینکه شلغمها در زمان پخت سفید بماند، میتوانید شلغم با کیفیت و سالم انتخاب کنید، مقداری آبلیمو یا سرکه به آب آن اضافه کنید، از قابلمه درب استفاده کنید، حرارت گاز را زیاد نکنید و آن را بعد از جوشیدن آب در قابلمه بریزید. در ادامه هر کدام از روشها را توضیح میدهیم.
چگونه شلغم را بپزیم که سفید بماند؟
برای سفید ماندن شلغم در حین پخت کافی است تا مواردی که در ادامه گفته میشود را رعایت کنید.
۱- انتخاب شلغم مناسب
اولین قدم، انتخاب شلغم مناسب برای پختن است. سعی کنید شلغمی انتخاب کنید که پوست صاف و شفافی داشته باشد. از انتخاب شلغم با لکههای قهوههای، پوست شل یا فرورفته خودداری کنید. دقت کنید که هرچه شلغم وزن بیشتری داشته باشد، با کیفیتتر است.
۲- اضافه کردن آبلیمو یا سرکه
آبلیمو و سرکه به دلیل اسیدی بودن از تغییر رنگ جلوگیری میکنند. به همین منظور میتوانید حین پخت شلغمها کمی سرکه یا چند قطره آبلیمو به آب آن اضافه کنید تا به سفید ماندن شلغمها کمک کنید.
بیشتر بخوانید: نحوه پخت شلغم در هواپز
۳- حرارت ملایم
یکی از دلایل تغییر رنگ شلغم، پخت آنها با حرارت بالا است. به همین خاطر سعی کنید شلغمها را با حرارت ملایم یا متوسط بپزید تا فرآیند پخت به آرامی صورت بگیرد. این کار باعث میشود تا شلغمها تغییر رنگ ندهند و سفید بمانند.
۴- استفاده از قابلمه دربدار
شاید برایتان جالب باشد ولی اگر هنگام پخت شلغمها درب قابلمه را روی آن قرار دهید، رنگ آنها تغییری نمیکند. بنابراین سعی کنید از ظروفی استفاده کنید که درب داشته باشند.
بیشتر بخوانید: چگونه هویج مناسب انتخاب کنیم؟
۵- استفاده از آب جوش
یکی از موارد مهم برای حفظ سفیدی شلغمها، میزان و حرارت آب است. برای این کار بهتر است شلغمها را با آب کم بپزید و زمانی آنها را در قابلمه بگذارید که آب داخل آن به نقطه جوش رسیده باشد.
هرچه شلغمها در زمان کمتری بپزند، کمتر تغییر رنگ میدهند.
در این مقاله از مجله اکالا، ۵ ترفند برای سفید ماندن شلغم در حین پخت را به شما آموزش دادیم. اگر به ظاهر شلغم اهمیت میدهید، حتما نکات گفته شده را رعایت کنید تا آنها را بدون تغییر رنگ بپزید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: