طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور؛ طعمی فراموشنشدنی
کیک کدو حلوایی با شیره انگور یکی از خوشمزهترین کیکهای پاییزی است که برای تهیه آن نیازی به استفاده از شکر و آرد سفید نیست و از همین رو نسبت به کیکهای معمولی بسیار سالمتر است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور آشنا شوید.
برای تهیه این کیک ابتدا باید کدو حلوایی را همراه با کمی آب در قابلمه بریزید و بپزید. در ادامه آن را میکس کنید و با آرد، تخم مرغ و شیره انگور و سایر چاشنیها ترکیب کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و برای ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک شما بپزد. برای مشاهده جزئیات طرز تهیه این کیک میتوانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور به شرح زیر است:
آرد جو دوسر۱ لیوان فرانسوی دستهدارآرد بادام۱/۲ لیوان فرانسوی دستهداردارچین۱ تا ۲ قاشق چایخورینمکنوک قاشق چایخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریجوز هندی۱/۲ قاشق چایخوریشیره انگور۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدارپوست لیموی رنده شده۱ قاشق غذاخوریپوره کدو حلوایی۱ لیوان فرانسوی دستهدارتخم مرغ۴ عدد کوچک
مراحل تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور
مدت زمان آماده سازی: ۱ ساعتمدت زمان پخت: ۵۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطتعداد نفرات: ۴ نفر
مرحله اول: کدو حلوایی را بپزید
برای شروع باید کدو حلوایی را بشویید و آن را به صورت تکههای نسبتا درشت خرد کنید. در ادامه تکههای کدو را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کدوها کاملا بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم: کدوها را پوره کنید
بعد از این که کدوها کاملا پختند و نرم شدند، میتوانید پوست آنها را جدا کنید و کدوها را به کمک گوشت کوب دستی یا مخلوط کن پوره کنید.
مرحله سوم: تخم مرغها را هم بزنید
در این مرحله از طرز تهیه کیک کدو حلوایی رژیمی با شیره انگور باید تخم مرغها را بشکنید و در یک ظرف بریزید. در ادامه پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید. حالا تخم مرغها را برای ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
به خاطر داشته باشید که برای پوست لیموی رنده شده تنها باید از قسمت رنگی یا زرد رنگ پوست لیمو استفاده کنید، اضافه کردن قسمت سفید رنگ پوست لیمو به کیک، موجب تلخ شدن مزه آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک نارنگی بدون فر
مرحله چهارم: شیره انگور و پوره کدو را به تخم مرغها اضافه کنید
در این مرحله باید شیره انگور را با به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و دوباره مواد را برای ۲ دقیقه هم بزنید. در ادامه پوره کدو حلوایی را اضافه و دوباره مواد را ترکیب کنید.
مرحله پنجم: مایه کیک را آماده کنید
در این مرحله باید آرد جو، پودر بادام، دارچین، نمک، جوز هندی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. سپس مواد خشک را به آرامی و در چند مرحله به سایر مواد اضافه کنید. مایه کیک را با دور کند همزن یا لیسک به خوبی مخلوط کنید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه گرم شود. در این فرصت یک قالب را با مقداری روغن چرب کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را برای ۳ بار روی زمین بکوبید. در ادامه قالب کیک را برای مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدو حلوایی در قابلمه
مرحله هفتم: کیک را سرو کنید.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه میتوانید درب فر را باز کنید و یک سیخ چوبی در کیک فرو کنید. اگر کیک به سیخ نچسبید، یعنی کیک شما آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کنید.
۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود و بعد آن را از قالب خارج کنید. میتوانید این کیک پاییزی را یا مقداری پودر قند، چوب دارچین یا تکههای میوه تزیین کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور اشاره شده است، با ما همراه باشید.
اگر به پودر بادام آماده دسترسی ندارید، میتوانید خودتان در خانه پودر بادام تهیه کنید. برای این کار باید بادامها را یک شب تا صبح در آب ولرم قرار دهید و بعد پوستشان را جدا کنید. در ادامه بادامها را برای ۲ تا ۳ روز در سینی بگذارید تا خشک شوند. در این مرحله باید بادامها را در آسیاب بریزید و پودر کنید.برای پخت کیک کدو حلوایی با شیره انگور در قابلمه باید یک قابلمه را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید. در ادامه روی گاز یک شعله پخش کن بگذارید و روی درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و اجازه دهید کیک شما با حرارت ملایم روی گاز بپزد.برای پخت این کیک در فر به هیچ عنوان نباید در ۳۰ دقیقه اول پخت درب فر را باز کنید. این کار موجب از بین رفتن پف کیک میشود.میتوانید این کیک خوشمزه را با انواع مغز خرد شده تزیین کنید.در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر کاکائو به این کیک اضافه کنید.اضافه کردن جوز هندی به این کیک اختیاری است، اما به هیچ عنوان دارچین را حذف نکنید.برای تهیه این کیک باید از کدوی تازه و شیره انگور باکیفیت استفاده کنید.از آن جایی که برای تهیه این کیک از آرد سفید و شکر استفاده نمیشود، ورزشکاران و افرادی که از رژیمهای کاهش وزن پیروی میکنند نیز میتوانند از آن استفاده کنند.برای این که کیک شما به خوبی پف کند، حتما از بیکینگ پودر باکیفیت استفاده کنید و بعد از اضافه کردن مواد خشک و بیکینگ پودر به مایه کیک، مواد را زیاد هم نزنید.برای این که روی کیک شما طلایی و خوشرنگ شود، میتوانید در ۲ دقیقه نهایی پخت کیک، گریل را روشن کنید.در صورتی که دوست دارید کیک شما کم شیرین شود، میتوانید از شیره کمتری در این کیک استفاده کنید.میتوانید از مقداری گردوی خرد شده در مایه کیک استفاده کنید.هر چقدر عمق قالبی که برای تهیه این کیک استفاده میکنید، کمتر باشد، کیک شما سریعتر آماده میشود.میتوانید برای تهیه این کیک از مقداری هویج رنده شده نیز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه بهترین روش تهیه کیک کدو حلوایی با شیره انگور و همه فوت و فنهای درست کردن این کیک خانگی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کیک را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: