تازه و خوشمزه: کاپ کیک مافین با طعم تخم مرغ برای دانش‌آموزان

  • توسط: admin


کاپ کیک‌ها از محبوب‌ترین انواع کیک‌ها هستند که تنوع بسیار زیادی در طعم و اندازه‌هایشان وجود دارد. تهیه کاپ کیک به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست، شما با تهیه این کیک‌ها می‌توانید یک میان وعده سالم و مقرون‌به‌صرفه برای مدرسه بچه‌ها آماده کنید. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه کاپ کیک مافین یک تخم مرغی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک مافین یک تخم مرغی

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک مافین یک تخم مرغی به شرح زیر است:

تخم مرغ۱ عددشکر۱/۲ پیمانهشکلات تلخ یا نیمه تلخ۵۰ گرمروغن مایع۱/۳ پیمانهشیر۱/۲ پیمانهآرد سفید قنادی۱ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورینمک۱/۴ قاشق چای‌خوریوانیل۱ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کاپ کیک مافین یک تخم مرغی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کاپ کیک‌ها ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۵-۴ عدد کاپ کیک متوسط به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این کاپ کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب تخم مرغ، وانیل و شکر

تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.

با استفاده از همزن برقی، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا مخلوط شما سبک و کرم رنگ شود.

تخم مرغ باید در دمای اتاق باشد. اگر تخم مرغ سرد باشد، به خوبی پف نمی‌کند و روی کیفیت نهایی کاپ کیک تاثیر منفی می‌گذارد.

مرحله دوم: آماده سازی شکلات و روغن

برای ذوب کردن شکلات به روش بن ماری، باید شکلات را در کاسه کوچکی بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.

پس از ذوب شدن شکلات، آن را از روی حرارت بردارید و روغن مایع را به آن اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا ترکیبی یک دست به دست آید.

مرحله سوم: آماده‌سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس با استفاده از الک، مواد خشک را سه بار الک کنید.

این کار به شما کمک می‌کند که مخلوطی یک دست و بدون گلوله داشته باشید و در نهایت بافت کاپ کیک شما نرم‌تر شود.

الک کردن آرد و بکینگ‌پودر از جمله مراحل کلیدی است که به هوادهی و پف‌دار شدن بهتر کاپ کیک کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین کدو حلوایی

مرحله چهارم: اضافه کردن مخلوط شکلات و روغن به تخم مرغ و شکر

پس از اینکه شکلات و روغن کمی خنک شدند، آن را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید.

در این مرحله با استفاده از یک همزن دستی به آرامی مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مراقب باشید که شکلات داغ نباشد، زیرا اگر خیلی داغ باشد، ممکن است تخم مرغ را بپزد و باعث خراب شدن مایه کیک شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن شیر

در این مرحله، شیر را که در دمای اتاق قرار گرفته است، به آرامی به مایه اضافه کنید.

بهتر است از یک لیسک استفاده کنید و با حرکت‌های دورانی مواد را به هم بزنید تا شیر به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.

مرحله ششم: اضافه کردن مواد خشک

مواد خشک الک شده را به تدریج به مخلوط اضافه کنید.

بهتر است این کار را در چند مرحله انجام دهید و هر بار مواد خشک را با قاشق یا لیسک به آرامی و با حرکت‌های دورانی هم بزنید.

از هم زدن زیاد خودداری کنید تا بافت کاپ کیک سبک و پف‌دار باقی بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین موز و شکلات

مرحله هفتم: ریختن مایه در قالب‌های مافین

قالب مافین خود را با کپسول‌های مخصوص پر کنید.

با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک، مایه کیک را به آرامی درون کپسول‌ها بریزید.

مراقب باشید که قالب‌ها بیش از دو سوم پر نشوند، چرا که کاپ کیک‌ها در حین پخت پف می‌کنند و اگر بیش از حد پر شوند، از قالب بیرون می‌زنند.

مرحله هشتم: پخت کاپ کیک‌ها

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کاپ کیک‌ها به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزند.

برای اطمینان از پخت، می‌توانید پس از ۱۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز یکی از کاپ کیک‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان خشک بیرون آمد، کاپ کیک‌ها آماده هستند.

توجه داشته باشید که زمان پخت بستگی به اندازه قالب و دمای فر دارد.

پس از پخت کاپ کیک‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا خنک و آماده میل کردن شوند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با استفاده از روش ساده و راحت فوق این کاپ کیک‌های بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید