چگونه یک انرژی‌زا برای دانش‌آموزان مدرسه تهیه کنیم؟

  • توسط: admin


با شروع مدارس تهیه تغذیه بچه‌ها در مدرسه یکی از دغدغه‌های مهم والدین است. این تغذیه‌ها علاوه بر خوشمزگی، باید مغذی و مفید برای رشد و سلامت بچه‌ها نیز باشد. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه رول پنیر، گردو و سبزیجات، یک لقمه پر انرژی برای بچه مدرسه‌ای‌ها را برایتان شرح خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه رول پنیر، گردو و سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه رول پنیر، گردو و سبزیجات به شرح زیر است:

نان باگت۱ عددپنیر سفید یا پنیر خامه‌ای۲۰۰ گرمگردو خرد شده۲ قاشق غذاخوریکنجد۱ قاشق غذاخوریسبزیجات معطر خرد شده (جعفری، نعناع، تره)۳ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه رول پنیر، گردو و سبزیجات

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۷ دقیقه و مدت زمان انتظار تا آماده سازی نهایی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۱ نان باگت است که شما به راحتی با جمع یا تفریق ساده ای می‌توانید مقدار مواد را کاهش یا افزایش دهید و در حجم های متفاوتی این لقمه های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این لقمه در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد داخلی رول

ابتدا پنیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با چنگال نرم کنید.

سپس گردوهای خرد شده، کنجد و سبزیجات معطر خرد شده را به پنیر اضافه کنید.

اگر از پنیر خامه‌ای استفاده می‌کنید، مواد راحت‌تر با هم ترکیب می‌شوند. به دلخواه می‌توانید مقداری نمک و فلفل نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیبی یک دست به دست آید. یا به دلخواه مقداری کره نیز به مخلوط اضافه کنید تا مواد داخل رول نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.

می‌توانید از پنیرهای متنوعی مانند پنیر سفید، پنیر خامه‌ای یا حتی پنیر موزارلا برای این دستور استفاده کنید. هر نوع پنیری طعم و بافت خاص خود را به رول می‌دهد.

در صورت تمایل، می‌توانید مقداری زیتون خرد شده یا فلفل دلمه‌ای رنگی به مواد داخلی اضافه کنید تا طعم و رنگ غذا جذاب‌تر شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی نان باگت

نان باگت را به صورت طولی برش بزنید.

سپس با وردنه نان را صاف و نازک کنید تا به شکل یک لایه مسطح و نرم مستطیل شکلی درآید. این کار کمک می‌کند که نان برای رول کردن انعطاف‌پذیرتر شود.

اگر نان خیلی خشک است، می‌توانید با استفاده از یک پارچه نخی نم‌دار، نان را کمی نرم‌تر کنید تا راحت‌تر صاف شود.

اگر به نان باگت دسترسی ندارید، می‌توانید از نان لواش یا نان تست هم برای این دستور استفاده کنید. هر نوع نانی که بتوانید آن را صاف و رول کنید، برای این دستور مناسب است.

مرحله سوم: پخش کردن مواد روی نان

پس از صاف کردن نان، مواد ترکیبی از پنیر، گردو، کنجد و سبزیجات را با قاشق به طور یکنواخت روی نان بمالید تا در تمام سطح نان پخش شود.

توجه داشته باشید که مواد خیلی ضخیم روی نان قرار نگیرند، چرا که در هنگام رول کردن ممکن است از کنارهای نان بیرون بزند.

بیشتر بخوانید: ۳ لقمه متفاوت و خوشمزه برای مدرسه کودکان

مرحله چهارم: رول کردن نان

پس از پخش کردن مواد، نان باگت را به آرامی و با دقت از یک طرف رول کنید.

این کار را به آرامی انجام دهید تا نان پاره نشود و مواد از داخل نان بیرون نزند. رول نان باید محکم و یکدست باشد.

نان را پس از رول کردن در یک لایه نازک پلاستیک بپیچید تا شکل خود را حفظ کند.

مرحله پنجم: قرار دادن رول در یخچال

رول نان را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل ۱ ساعت استراحت کند.

این کار باعث می‌شود مواد به خوبی به هم بچسبند و رول شکل محکم‌تری پیدا کند.

مرحله ششم: برش دادن رول‌ها

پس از گذشت زمان استراحت در یخچال، رول نان را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز، آن را به صورت حلقه‌های کوچک و منظم برش بزنید.

حلقه‌ها را مانند رولت ببرید و هر تکه را در ظرف سرو قرار دهید.

برای زیباتر شدن ظاهر رول‌ها، می‌توانید روی هر برش کمی کنجد یا سبزیجات معطر بریزید.

بیشتر بخوانید: میان وعده‌های خوشمزه برای دانش آموزان

مرحله هفتم: سرو تغذیه

رول‌های آماده شده را در ظرفی مرتب بچینید و به عنوان یک تغذیه سالم و خوشمزه برای بچه‌ها در مدرسه یا میان وعده سرو کنید.

این تغذیه به دلیل داشتن مواد مغذی مانند گردو، پنیر و سبزیجات، انرژی و مواد لازم برای بچه‌ها را تأمین می‌کند و آن‌ها را در طول روز سرحال نگه می‌دارد.

این رول‌ها را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و در هر زمانی که نیاز داشتید، آن‌ها را سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این رول‌های جذاب و مقوی را برای تغذیه یا میان وعده‌های کودکانتان تهیه کنید. این رول‌های خوشمزه به راحتی قابل حمل هستند و یک گزینه عالی برای تغذیه در مدرسه به شمار می‌روند.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید