8 ترفند کاربردی برای نرم کردن رب انار سفت شده
رب انار یکی از چاشنیهای خوشمزهای است که در غذاهایی مانند فسنجان یا خوراک مرغ استفاده میشود. غلظت این چاشنی نباید خیلی رقیق یا خیلی غلیظ باشد. معمولا رب انارهای بازاری بیش از اندازه رقیق است و برخی از رب انارهای خانگی به دلیل جوشیدن زیاد به قدری غلیظ میشود که قاشق به سختی در آن فرو میرود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا روشهای رقیق کردن رب انار را به شما آموزش دهیم.
برای رقیق کردن رب انار سفت شده میتوانید آن را با آب گرم، روغن زیتون، سرکه یا آبلیمو ترکیب کنید. همچنین میتوانید به روش بن ماری آن را در آب داغ قرار دهید و هم بزنید. قرار دادن رب انار در معرض بخار آب هم میتواند موثر باشد. نگهداری رب انار در جای گرم یا قرار دادن آن در مایکروفر از دیگر روشهای رقیق کردن آن است. در ادامه مقاله هر کدام از روشها را توضیح خواهیم داد.
روشهای رقیق کردن رب انار
رب انار رقیق را میتوانید مجدد روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و به غلظت مورد دلخواهتان برسد. اما روشهای رقیق کردن رب انار سفت شده را در ادامه بررسی میکنیم.
۱- رقیق کردن با آب گرم
برای رقیق کردن رب انار میتوانید کمی آب گرم به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. این روش کمک میکند تا رب انار به حالت نرم و قابل استفاده برگردد.
۲- گرم کردن به روش بن ماری
یکی دیگر از روشهای رقیق کردن رب انار سفت شده، استفاده از روش بن ماری است. برای این کار رب انار را در یک کاسه شیشهای یا فلزی بریزید. یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. قبل از اینکه آب به جوش برسد، شعله را خاموش کنید. ظرف را در در معرض آب گرم قرار دهید و تا زمانی که رب نرم شود، هم بزنید.
۳- رقیق کردن با آبلیمو
اگر رب انار را برای استفاده در سالاد یا طعمدار کردن کباب میخواهید استفاده کنید، بهتر است کمی آبلیمو یا آب پرتقال را با آن ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست مخلوط شود. اضافه کردن آبلیمو به رب انار، بافت آن را نرمتر میکند.
۴- استفاده از روغن زیتون
یکی دیگر از راههای رقیق کردن رب انار، استفاده از روغن زیتون است. این روش زمانی مناسب است که آن را برای سس یا سالاد میخواهید مصرف کنید. کمی روغن زیتون به رب انار اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد. ترکیب روغن زیتون با رب انار علاوه بر رقیق کردن، طعم آن را هم لطیفتر میکند.
۵- اضافه کردن سرکه
رب انار بیشتر در غذاهایی مانند فسنجان یا چاشنیهای ترش استفاده میشود. برای رقیق کردن رب انار برای استفاده در این غذاها، میتوانید کمی سرکه به آن اضافه کنید تا طعم و غلظت آن را تنظیم کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه روغن پرتقال خانگی
۶- نگهداری در جای گرم
یکی از دلایل سفت شدن رب انار ممکن است نگهداری آن در یخچال باشد، بنابراین برای رقیق کردن آن میتوانید آن را در نزدیکی اجاق گاز یا در یک محیط گرم قرار دهید تا به مرور از سفتی آن کاسته شود.
۷- رقیق کردن با بخار
یکی دیگر از روشهای رقیق کردن رب انار، تماس آن با بخار آب است. برای این کار یک کتری یا قابلمه را از آب پر کنید و اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد. سپس یک ظرف روی کتری یا قابلمه قرار دهید و رب انار را روی آن بگذارید تا به آرامی توسط بخار آب رقیق و نرم شود.
بیشتر بخوانید: بهترین روش نگهداری گل کلم
۸- استفاده از مایکروفر
میتوانید برای رقیق کردن رب انار آن را برای مدت کوتاهی در مایکروفر قرار دهید. برای این کار رب انار را در یک ظرف مایکروفری قرار دهید و برای ۲۰ تا ۳۰ ثانیه آن را گرم کنید. دقت داشته باشید که رب انار نباید بیش از حد گرم شود.
نکات تکمیلی برای رقیق کردن رب انار سفت شده:
سعی کنید رب انار را در ظرف شیشهای با درب محکم نگهداری کنید.رب انار را در یخچال یا محیط خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.اگر قصد نگهداری طولانی مدت دارید، بهتر است کمی روغن زیتون روی سطح رب انار بریزید تا از خشک شدن آن جلوگیری کند.آب گرم را به تدریج به رب انار اضافه کنید تا بیش از حد رقیق نشود.برای بهتر ترکیب شدن رب انار با مواد دیگر، میتوانید از همزن دستی یا گوشتکوب برقی استفاده کنید.بهتر است رب انار را در ظرفهای شیشهای یا سفالی نگهداری کنید.اگر رب انار در کمی تلخ شده است، میتوانید کمی شکر، عسل یا شیره انگور به آن اضافه کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، ۸ ترفند برای رقیق کردن رب انار سفت شده را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید با توجه به مورد مصرف رب انار، یکی از روشهای گفته شده به کار بگیرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: