7 روش گرفتن آب انار طبیعی+ نکات و فوتوفن ها
آب انار یکی از مفیدترین انواع آب میوه است که به خاطر خواص بینظیر و طعم منحصر به فردی که دارد، بسیار محبوب است. برای گرفتن آب انار روشهای متعددی وجود دارد. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه آب انار خانگی به ۷ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن آن آشنا شوید.
برای گرفتن آب انار طبیعی در خانه میتوانید از دستگاه آبمیوه گیری استفاده کنید. در این روش باید دانههای انار را داخل دستگاه بریزید تا آب انار شما آماده شود. برای آماده کردن آب انار با استفاده از مخلوط کن و گوشتکوب دستی باید آن را بعد از میکس کردن دانههای انار صاف کنید.
برای گرفتن آب انار بدون دستگاه میتوانید دانههای انار را با گوشتکوب له و سپس صاف کنید. در طرز تهیه آب انار خانگی با آب پرتقال گیری میتوانید انار را نصف کنید و مثل پرتقال آب بگیرید.
راهکار بعدی برای آماده کردن آب انار استفاده از دستگاه آب انارگیری دستی و چرخ گوشت است. برای خواندن جزئیات طرز تهیه آب انار طبیعی میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
روشهای گرفتن آب انار
روشهای گرفتن آب انار خانگی به شرح زیر است:
۱- گرفتن آب انار با آبمیوه گیری
بهترین روش برای گرفتن آب انار خانگی استفاده از دستگاه آبمیوه گیری است. در این روش باید ۵ تا ۶ عدد انار بزرگ را انتخاب کنید و بشویید. انارها را از وسط نصف و سپس دانه کنید. حالا دانههای انار را در دستگاه آبمیوه گیری بریزید. دستگاه را با سرعت زیاد روشن کنید تا آب انار خانگی شما آماده شود.
۲- گرفتن آب انار با مخلوط کن
در این روش باید ۵ تا ۶ عدد انار را بشویید و از وسط نصف کنید. دانههای انار را جدا کنید و همراه با نصف لیوان آب سرد در مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. اجازه دهید انارها برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به طور کامل میکس شوند. حالا انار میکس شده را از صافی رد کنید و در پارچ بریزید.
۳- گرفتن آب انار بدون دستگاه
در این روش باید ۵ تا ۶ عدد انار سالم و آبدار را انتخاب کنید. انارها را از وسط نصف و دانهها را جدا کنید. در ادامه دانههای انار را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و در کیسه را محکم ببندید.
حالا با گوشتکوب به دانهها ضربه بزنید تا آب آنها به طور کامل تخلیه شود. در ادامه محتویات داخل پلاستیک را در صافی بریزید و با گوشتکوب یا پشت قاشق انارها را فشار دهید تا آب آنها به طور کامل خارج شود. آب انار طبیعی شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید.
۴- گرفتن آب انار با گوشتکوب برقی
برای آماده کردن آب انار با گوشتکوب برقی میتوانید انار را بشویید و دانه کنید. در ادامه دانههای انار را در یک کاسه بزرگ و گود بریزید. حالا با گوشت کوب برقی دانههای انار را میکس کنید تا آب آنها به طور کامل خارج شود.
در ادامه انار میکس شده را در صافی بریزید و با پشت قاشق خوب انارها را فشار دهید تا آب میوه کاملا خارج شود. آب انار شما آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب نارنج خانگی بدون تلخی
۵- گرفتن آب انار با آب مرکبات گیری
در این روش باید انارها را بشویید و از وسط نصف کنید. حالا یکی از تکههای انار را بردارید و درست مثل زمانی که آب پرتقال میگیرید، آن را روی دستگاه آب پرتقال گیری بچرخانید. با این روش آب انار به راحتی جدا و فیلتر میشود.
۶- گرفتن آب انار با دستگاه آب انارگیری دستی
برای آماده کردن آب انار خانگی میتوانید از دستگاه آب انارگیری دستی نیز استفاده کنید. در این روش باید انار را بشویید و از وسط نصف کنید. سپس آن را داخل دستگاه قرار دهید.
حالا دستگاه را ببندید و اهرم را به سمت پایین فشار دهید. آب انار طبیعی شما آماده است و میتوانید آن را در لیوان بریزید و بنوشید.
۷- گرفتن آب انار با چرخ گوشت
در این روش باید انار را دانه کنید و داخل چرخگوشتهای چند کاره بریزید تا آب انار شما آماده شود. اگر چرخ گوشت شما معمولی است، میتوانید سر چرخ گوشت را با استفاده از یک پلاستیک بپوشانید و آن را داخل یک ظرف قرار دهید.
حالا دانههای انار را داخل چرخ گوشت بریزید و دستگاه را روشن کنید تا آب انار وارد پلاستیک شود. با این روش آب انار به بیرون نمیریزد و داخل پلاستیک جمع میشود.
چطور آب انار بگیریم که تلخ نشود؟
برای جلوگیری از تلخ شدن آب انار باید دانههای انار را به طور کامل جدا کنید و بعد آنها را به هر روشی که دوست دارید آب بگیرید و صاف کنید. میکس شدن پوست و پردههای سفید رنگ انار با آب انار موجب تلخ شده مزه آن میشود.
بیشتر بخوانید: روشهای گرفتن آب پرتقال در خانه
روش نگهداری آب انار طبیعی به مدت طولانی
بعد از آماده کردن آب انار طبیعی میتوانید آن را در یک بطری شیشهای در بسته بریزید و تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. به هیچ عنوان آب انار تازه را بیشتر از ۷ روز در یخچال نگهداری نکنید.
برای نگهداری طولانی مدت آب انار، بهتر است آن را در فریزر قرار دهید. ماندگاری آب انار در فریزر حدود ۲ هفته است. به خاطر داشته باشید که آب انار تازه طعم لذیذتر و خواص بیشتری دارد و هر چقدر بیشتر از زمان درست کردن آن بگذرد، طعم آب انار تغییر میکند و کیفیت خود را از دست میدهد.
نکات و فوتوفن های گرفتن آب انار طبیعی
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای گرفتن آب انار طبیعی اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای این که راحتتر انارها را دانه کنید، میتوانید آن را در یک کاسه پر از آب فرو ببرید تا دانهها به راحتی جدا شوند. در ادامه پوستههای انار را از روی آب جدا و انارها را آبکش کنید.قبل از گرفتن آب انار حتما پردههای سفید انار را به دقت جدا کنید تا طعم آب انار شما تلخ و گس نشود.برای خوشمزهتر شدن آب انار طبیعی میتوانید مقداری شکر نیز به آب انار اضافه کنید.برای کاهش ترشی طعم آب انار طبیعی میتوانید آن را با کمی آب خنک رقیق کنید.به منظور گرفتن آب انار با آب میوه گیری حتما سرعت دستگاه را روی درجه زیاد تنظیم کنید.برای دانه کردن انارها میتوانید با پشت قاشق روی تکههای انار بکوبید تا دانهها به راحتی جدا شوند.برای خوش رنگ شدن آب انار خانگی بهتر است کف روی آن را با قاشق بردارید.به منظور درست کردن آب انار بهتر است از انارهایی استفاده کنید که پوست آنها کمی خشک است. بهتر است انارها را ۳ تا ۴ روز در آشپزخانه قرار دهید تا گرفتن آب انار راحتتر شود.بعد از میکس کردن انار میتوانید آن را با دست فشار دهید تا آب انار به طور کامل خارج شود.
در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه آب انار طبیعی و همه فوتوفن های گرفتن آب انار اشاره شد. اگر تجربه درست کردن آب انار را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: