7 راز جادویی برای پخت مرغ لذیذ که آشپزهای حرفه‌ای در جعبه ابزار خود دارند!

  • توسط: admin


مرغ، بی‌شک یکی از محبوب‌ترین و سریع‌ترین گزینه‌ها در لیست آشپزی هر کسی است. اما پخت مرغ به گونه‌ای که طعمی دلچسب و مطلوب داشته باشد، نیازمند رعایت نکات و فوت و فن‌هایی است که در این مطلب از آدرینبلاگ به آن‌ها خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید تا شما را با نکات خوشمزه‌تر شدن مرغ آشنا کنیم.

نکات خوشمزه‌تر شدن مرغ

در ادامه، ترفندها و نکات خوشمزه‌تر شدن مرغ را شرح خواهیم داد.

۱- استفاده از مرغ تازه

مرغ‌های تازه طعمی به مراتب خوشمزه‌تر و گوشتی آبدارتر نسبت به مرغ‌های منجمد دارند و طعم ادویه‌ها را بهتر جذب می‌کنند.

۲- مزه‌دار کردن مرغ

برای تهیه یک مرغ خوشمزه، باید آن را از ابتدا با مخلوطی از نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و سایر ادویه‌جات مورد علاقه خود مزه‌دار یا مرینیت کنید.

همچنین، اگر قصد پخت مرغ به صورت کامل یا شکم پر دارید، باید علاوه بر سطح بیرونی، داخل شکم مرغ را نیز با ادویه‌جات مزه‌دار کنید.

۳- قرار دادن مرغ در آب و نمک

این روش باعث می‌شود که آب و نمک به مرور زمان به داخل گوشت مرغ نفوذ کرده و آن را به طور کامل و یکنواخت طعم‌دار کند. همچنین، این کار باعث می‌شود که مرغ پس از پخت ترد تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذا با مرغ

۴- سرخ کردن مرغ با پوست

سرخ شدن و برشته شدن پوست مرغ، طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد. اگر تمایلی به خوردن پوست مرغ ندارید، می‌توانید ابتدا مرغ را با پوست تفت دهید تا چربی موجود در پوست به داخل گوشت مرغ نفوذ کرده و آن را طعم‌دار کند. سپس، آن را جدا کنید.

۵- مرغ را زیاد سرخ نکنید

اگر مرغ بیش از حد سرخ شود، سفت و خشک می‌شود و طعم و مزه خود را از دست می‌دهد. برای جلوگیری از سرخ کردن بیش از حد مرغ می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

زعفران نه تنها طعم بی‌نظیری به مرغ می‌دهد بلکه باعث طلایی شدن رنگ آن نیز می‌شود. به این ترتیب، نیازی به سرخ کردن طولانی مدت مرغ برای رسیدن به رنگ دلخواه نیست.

۶- مرغ را به صورت وارونه بپزید

اگر قصد دارید مرغ را به صورت درسته در فر بپزید، سینه آن را به سمت پایین قرار دهید. این ترفند ساده باعث می‌شود که سینه‌ مرغ در طول پخت، رطوبت خود را حفظ کند و بیش از حد خشک نشود.

۷- سرخ کردن مرغ با کره

یکی از رازهای خوشمزه‌تر شدن مرغ، استفاده از کره به جای روغن هنگام سرخ کردن آن است.

بیشتر بخوانید: نکات پختن مرغ

همانطور که در این بخش از مجله آشپزی آدرینمطالعه کردید، نکات خوشمزه‌تر شدن مرغ بسیار ساده هستند و فقط به کمی دقت و حوصله نیاز دارند. مطمئن باشید با به کار گرفتن این ترفندها می‌توانید یک مرغ خوشمزه با عطری دل‌انگیر تهیه و نوش جان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید